Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Για τις παραβιάσεις των τούρκων στο Αιγαίο

Έντονη ανησυχία προκαλούν στις τάξεις του εθνικιστικού κινήματος, οι συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από τους αγαπημένους μας μογγόλους. Σχεδόν σε καθημερινή βάση πλέον, οι τουρκικές προκλήσεις, αποτελούν ένα σύνηθες φαινόμενο τόσο για τους ήρωες κατοίκους των ακριτικών μας νήσων, όσο και για τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αναμφίβολα οι τουρκικές πτήσεις πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι. Όταν μάλιστα οι κοσμαγάπητοι νομάδες της στέπας φτάνουν σε σημείο να παρενοχλούν ακόμη και ευρωπαϊκά πολιτικά αεροσκάφη, τότε κάθε ο λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος γίνεται καχύποπτος. Έλληνες πατριώτες να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Να είστε έτοιμοι...
Μέσω του παρόντος δελτίου τύπου, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί την ελληνική κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε βέτο κατά της Τουρκίας, αναφορικά με την είσοδο της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Να θωρακίσει επιτέλους τα υδάτινα και ηπειρωτικά σύνορά μας, ώστε να σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών από την Τουρκία και να απαγορεύσει τα πακέτα διακοπών που θα περιλαμβάνουν επισκέψεις και διαμονή στη χώρα των απολίτιστων. Επίσης, το εμπάργκο κρίνεται ως περισσότερο αναγκαίο από ποτέ. Ως εδώ. Θυμηθείτε τι μας άφησε ως παρακαταθήκη ο Γεώργιος Καραϊσκάκης: "Όταν στους Τούρκους δείχνεις τα μπροστινά σου, αυτοί σου δείχνουν τα πισινά τους."
Κλείνοντας καλούμε τους Έλληνες Αξιωματικούς να λάβουν επιτέλους μια εντολή από το εθνόσημο και να βαπτίσουν τους άπιστους στα νερά του Αιγαίου. Αλλιώς ας πάρουν τις κλάρες τους και να τις βάλουν στις φακές.
Μετά τιμής για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις