Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αφορμή τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών, που θα λάβουν χώρα την 4η Οκτωβρίου 2009, δηλώνει την ξεκάθαρη αντίθεσή του, ως προς το υπάρχον εκλογικό σύστημα. Είμαστε απολύτως αντίθετοι με το συγκεκριμένο θεσμό, ο οποίος τείνει να καταστεί ένα ανούσιο και άνευ σημασίας γεγονός, που οδεύει πλέον προς ετήσια διεξαγωγή, όπως ο διαγωνισμός τραγουδιού της eurovision. Είμαστε αντίθετοι, διότι αποτελεί πραγματική πρόκληση για τον καθημερινά δοκιμαζόμενο λαό, ο οποίος στενάζει υπό το δυσβάσταχτο οικονομικό ζυγό που μας έχουν επιβάλει οι "εθνοσωτήρες" μας.
Για μια ακόμη φορά, οι φορολογούμενοι θα δούνε τους κόπους και το αίμα τους, να το καρπώνονται τα πολιτικά κόμματα εξουσίας, μέσω των επιχορηγήσεων. Το υστέρημά μας θα γίνει και πάλι φέιγ βολάν, αφίσες, σημαιούλες και τηλεοπτικά σποτάκια, προς όφελος ανθρώπων με ανύπαρκτη προσφορά στην αγορά εργασίας. Για ακόμη μια φορά θα δούμε ανθρώπους να τρέχουν σα σκυλάκια, πίσω από πολιτικούς "πατέρες", οι οποίοι φυσικά θα τους έχουνε υποσχεθεί οχτάμηνες συμβάσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα. Αλήθεια συναγωνιστές πόσοι και πόσοι από τους παλιούς σας συμμαθητές δεν αποτελούν σήμερα αργόμισθους δημοσίους υπαλλήλους; Είναι εκείνοι που δεν μπορούσαν να λύσουνε μια απλή άσκηση μαθηματικών. Κι όμως η έλλειψη αξιοπρέπειας τους επέτρεψε να σταυρώνουν ψηφοδέλτια για μερόνυχτα, μέσα σε καμαρούλες πολιτικών γραφείων, υπερηφανευόμενοι ότι ανήκουν σε ένα επιτελείο. Κι αυτοί οι δυστυχείς, αντάλλαξαν τις υπηρεσίες τους με μια θεσούλα. 'Οχι λοιπόν. Εμείς δεν είμαστε σαν κι αυτούς. Γυρνάμε την πλάτη στην υποταγή, στη μικροπρέπεια και τις πελατειακές σχέσεις. Γυρνάμε την πλάτη στα κόμματα του κοινοβουλίου, γιατί απλά μάθαμε στη ζωή μας να μοχθούμε για το μεροκάματο και φυσικά να περπατούμε με το κεφάλι ψηλά. Κανείς Μαυρογιαλούρος λοιπόν, ας μην έλθει να ζητήσει την ψήφο των εθνικιστών.
Τα κόμματα εξουσίας που υπηρετούν το θλιβερό πλουτοκρατικό καθεστώς έχουν αποτύχει πλήρως. Αυτοί που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτια των κοινοβουλευτικών κομμάτων, δεν μπορούν να κριθούν ως ικανοί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων. Γνωρίζουμε όλοι την εξαθλίωση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες και οι συνταξιούχοι. Η εργατιά βλέπει το φάσμα της ανεργίας να την περικυκλώνει, εγκλωβισμένη στην ανύπαρκτη πολιτική για τη γάγγραινα που ακούει στο όνομα λαθρομετανάστευση. Ο λαός είναι καταχρεωμένος στις τράπεζες και ο στρατός οδεύει κι αυτός προς την ανυπαρξία, έπειτα από την απαράδεκτη θεσμοθέτηση της θητείας των εννέα μηνών. Η νεολαία απογοητευμένη από ανεπαρκές εκπαιδευτικό σύστημα και την αδιαφορία των εκπαιδευτικών, χάνει καθημερινά το κουράγιο της και στρέφεται στο αδιέξοδο των ναρκωτικών και της αναρχίας. Οι καταστροφές των δασών δε δείχνουν να συγκινούν κανένα. Κανείς δεν πρόκειται να τιμωρηθεί γι' αυτή την ασχήμια του κόσμου στον οποίο πρόκειται να φέρουμε τα παιδιά μας. Ποια παιδιά μας άραγε; Η υπογεννητικότητα μαστίζει την ελληνική κοινωνία, τη στιγμή που οι κάθε λογής λαθρομετανάστες γεννοβολούν ακατάπαυστα. Κι αφού όλα πάνε καλά στα εσωτερικά θέματα, ας μην επεκταθούμε στην εξωτερική πολιτική της δουλοπρέπειας, του φόβου, του ραγιαδισμού και του υπερδανεισμού.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, έχοντας επί χρόνια καταστήσει σαφή την ακομμάτιστη υπόστασή του -το τονίζουμε αυτό- , απεφάσισε να δραστηριοποιηθεί. Παρακολουθώντας σε καθημερινή βάση την ακατάσχετη αιμορραγία της πατρίδος και της λαϊκής εθνικιστικής τάξης, υψώνει το ανάστημά του έναντι στο αδυσώπητο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, της διαπλοκής και της καθόδου. Ως εδώ λοιπόν. Ας σπάσουν επιτέλους οι αλυσίδες και τα δεσμά της λαϊκής εκμετάλλευσης που προσφέρεται ως θυσία εδώ και 35 χρόνια στο βωμό της αντιπολίτευσης. Ήρθε η ώρα να αντηχήσουν οι φωνές των Ελλήνων, όπως αρμόζει κι όπως ταιριάζει στους γενναίους.
Μέσω του παρόντος αγωνιστικού δελτίου τύπου, ο Π.Ε.Σ. γνωστοποιεί την κάθοδό του στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές σε μια εντελώς ανεξάρτητη συνεργασία με το μαχητικό και αναγνωρισμένο για την προσφορά του, Λαικό Σύνδεσμο-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι περιστάσεις και η κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η χώρα μας, δε μας επιτρέπουν να μείνουμε αμέτοχοι. Έτσι λοιπόν προσφεύγουμε στο σάλπισμα του καθήκοντος και του προσκλητηρίου για την εθνικιστική συσπείρωση. Γνωστοποιούμε επίσης ότι θα δώσουμε το βροντερό παρόν στο δύσκολο αγώνα που θα κάνουμε με τεράστιες θυσίες, με την υποψηφιότητα του προέδρου μας, Χάμου Αστέριου. Πρόκειται για μια υποψηφιότητα αδέσμευτη, εθνικά υπερήφανη και αδιαμφισβήτητα εθνικιστική. Μέσα λοιπόν από το ψηφοδέλτιο της ανυπότακτης Χρυσής Αυγής, οι Λαρισαίοι και οι Λαρισαίες θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία μετά από πολλά χρόνια, να δηλώσουν πραγματικά ελεύθεροι και ασυμβίβαστοι.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Αυτή τη φορά ας τους κάνουμε να λογοδοτήσουν. Ήρθε η ώρα να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Φτάνει πια η κοροϊδία. Ας υψώσουμε το χέρι μας σε ένα χαιρετισμό υπερήφανο, που θα τους κάνει να τρέξουν να κρυφτούν στις τρύπες τους. Αυτή τη φορά θα δώσουμε τη μάχη. Μια μάχη που δεν πρόκειται να χαθεί, αφού θα είμαστε κερδισμένοι και μόνο που τη δώσαμε. Έφτασε λοιπόν ο καιρός συναγωνιστή να κάνεις το μεγάλο βήμα και να περάσεις στα "άκρα". Μη τους φοβηθείς. Φασίστες είναι αυτοί που σε καταπιέζουν και πίνουν το αίμα σου τόσα και τόσα χρόνια. Μη διστάσεις να πυκνώσεις τις γραμμές μας και μη δειλιάσεις την ώρα που θα σου πούνε ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή "είναι μια χαμένη ψήφος". Δηλαδή τόσα χρόνια που τους ψήφιζες κέρδισες τίποτα; Πέρνα λοιπόν στα άκρα, έστω για μια φορά. Δώσε μια ευκαιρία στην πατρίδα και το λαό. Κράτα ψηλά τη σημαία και προχώρα αγνοώντας τις πολιτικές Σειρήνες που θα εκστομίσουν λόγια ωραία και μεγάλα. Αγνόησέ τες τις Σειρήνες, γιατί αλλιώς θα έρθουν οι Ερινύες. Πάρε επιτέλους εκδίκηση. Πάρε εκδίκηση για σένα, γι' αυτούς που φύγανε και για αυτούς που θα 'ρθουν.
Πιστοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες, που χρόνια τώρα δίνουμε μαζί τον αγώνα στα πεζοδρόμια όλης της Ελλάδος. Θα κλείσουμε απευθυνόμενοι σε εσάς. Γνωρίζετε την ανάγκη που έχουμε για κάθε είδους υποστήριξη. Διαδόστε την υποψηφιότητά μας και στηρίξτε τον αγώνα μας με κάθε τρόπο, γιατί εμείς δεν είμαστε πλούσιοι αστοί, ούτε γόνοι πολιτικών τζακιών. Εμάς δε θα μας καλέσουνε στα δημοκρατικά τηλεοπτικά παράθυρα, για να εκφράσουμε τη γνώμη μας. Δεν πειράζει όμως. Ο δρόμος που θα τραβήξουμε είναι μακρύς ,όπως και η κόκκινη γραμμή από το αίμα που δίνουμε καθημερινά για την Ελλάδα. Σταθείτε όρθιοι και ζωντανοί και περάστε στα άκρα. Μέχρι την τελική νίκη. Μέχρι την ολοκληρωτική κατάληψη της εξουσίας. Καλή δύναμη και καλό αγώνα.


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ