Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Για τη δίκη της δασκάλας του Μεγάλου Δερείου

Εκδικάσθηκε σήμερα το πρωί (19 Νοεμβρίου) στο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης, η έφεση του μουσουλμάνου που κατηγορείται για την πρόκληση σωματικής βλάβης στη δασκάλα του Μεγάλου Δερείου Χαράς Νικοπούλου. Παρά τις αδιάσειστες αποδείξεις που είχαν οδηγήσει και πρωτόδικα στην καταδίκη του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη και προκλητικά ισχυριζόταν ότι ουδέποτε χτύπησε, εξύβρισε και απείλησε τη δασκάλα. Το δικαστήριο τον έκρινε για μια ακόμη φορά ένοχο για όλες τις κατηγορίες και όρισε την ποινή της φυλάκισης σε 5 μήνες και 20 μέρες.
Κατά την έξοδο από το δικαστήριο, ύποπτο άτομο φωτογράφιζε διακριτικά τα πρόσωπα όσων παρευρέθηκαν στη δίκη. Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο φωτογράφιζε, τράπηκε άτακτα σε φυγή. Πληροφορούμενοι οι παρόντες το περιστατικό, εξοργισμένοι τον ακολούθησαν σε παρακείμενη πολυκατοικία όπου είχε κρυφτεί. Χρειάστηκε η έντονη επιμονή αρκετών πολιτών, ώστε η αστυνομία να αναγκασθεί να τον ελέγξει και να κατασχέσει προσωρινά το οπτικό υλικό που είχε σε φωτογραφική μηχανή και κινητό. Τελικά το άτομο αυτό παρέλαβε περιπολικό. Κατά την έξοδο από την πολυκατοικία του ατόμου αυτού, ντόπιοι είπαν πως μάλλον πρόκειται για κάποιον Μπ…λι που σχετίζεται με μία τουρκόφωνη εφημερίδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη αναβολή της υπόθεσης στο εφετείο ο μουσουλμάνος κατηγορούμενος είχε τη συμπαράσταση πολλών ομόθρησκων του που προσήλθαν ομαδικά με λεωφορεία. Για αυτό στη σημερινή δίκη, μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου αψηφώντας το εργάσιμο της ημέρας και την απόσταση, έδωσαν δυναμικό παρόν δείχνοντας στην πράξη την αλληλεγγύη τους στη δασκάλα. Επίσης παρόντες ήταν και μέλη από τον πυρήνα Θράκης της Χρυσής Αυγής καθώς και πολλοί άλλοι πατριώτες. Κατά την επιστροφή τους πέρασαν από την πόλη της Κομοτηνής όπου και μοιράστηκαν χιλιάδες προκήρυξης εναντίον του ρόλου του τουρκικού προξενείου και των ύποπτων σχεδίων εναντίον της Θράκης μας.



ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις