Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Με αφορμή τις πληροφορίες για κατάργηση της 110 Π.Μ

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει στις τάξεις του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου οι πληροφορίες και οι κατά καιρούς δημοσιεύσεις, οι οποίες θέλουν την κατάργηση της 1ης Στρατιάς καθώς και της 110 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με διάφορα προσχήματα που σε εμάς φαντάζουν γελοιωδέστατα.
Αφ'ενός μεν πρόκειται για δύο ιστορικότατα έμπεδα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (η συγκρότησή τους διενεργήθη το 1952 και το 1912 αντιστοίχως), αφ'ετέρου δε πρόκειται για δύο γνησίους εγγυητές της εθνικής μας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την 110 Πτέρυγα Μάχης,αλλά και από την Πτέρυγα της Αγχιάλου έχουν υπάρξει απειράριθμες αναχαιτήσεις τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών. Επιπλέον, ευρίσκονται σε στρατηγικής σημασίας σημείο επί του ελληνικού χάρτου, καλύπτοντας από το κέντρο της Ελλάδος ολόκληρη την επικράτεια. Η κατάργησή τους πιστεύουμε ότι θα σημάνει τη στρατιωτική αποκοπή της πατρίδος μας σε δύο μέρη και γι' αυτό θα πρέπει να αποτραπούν τα οποιαδήποτε σχέδια της πολιτικής ηγεσίας, πάσει θυσία. Καταλήγοντας, χωρίς το παραμικρό αίσθημα αρρωστημένου τοπικισμού, δεν πρέπει να λησμονούμε το ότι οι συγκεκριμένες διοικήσεις αποτελούν έναν οικονομικό πνεύμονα για τη διαρκώς δοκιμαζόμενη οικονομία της πόλεώς μας. Θα πρέπει λοιπόν να υπάρξει συστράτευση όλων των τοπικών παραγόντων καθώς και φορέων, ώστε να μη διαπραχθεί ένα σφάλμα το οποίο μακροπρόθεσμα δύναται να αποβεί μοιραίο για την ακεραιότητα του Ιερού Σώματος της Πατρίδος. Να αναφερθεί ότι ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος χαιρετίζει την πρωτοβουλία του κ. Γ. Πρεζεράκου και δηλώνει πανέτοιμος να σταθεί αρωγός των προσπαθειών που θα γίνουν.
Αναφορικά με τις γελοίες προφάσεις που επικαλούνται διάφοροι κύκλοι περί οικονομικών δυσχερειών σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας τους, ας σταματήσουν από τους ελληνικούς δρόμους το παρεμπόριο και την παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος από λαθρομετανάστες, ας δημεύσουν τις περιουσίες εμπόρων ναρκωτικών και αρχαιοκαπήλων, ας δημεύσουν τις περιουσίες πάσης φύσεως και αποχρώσεως πολιτικών που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα κατά το παρελθόν και να είναι σίγουροι ότι τα χρήματα θα βρεθούν. Θα βρεθούν όχι μόνο για να παραμείνουν τα στρατόπεδά μας ως έχουν, αλλά για να συγκροτηθούν ακόμη περισσότερα.