Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πατριωτική δράση αλληλεγγύης από τον Πατριωτικό Σύνδεσμο, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, κλιμάκια Ελλήνων εθνικιστών διένειμαν τρόφιμα και μαγειρικά υλικά σε 20 αμιγώς ελληνικές οικογένειες στη Λάρισα και σε κοινότητες του νομού μας.
Τόσο η ανταπόκριση των μελών του συνδέσμου, όσο και των διαφόρων φίλων του εθνικιστικού κινήματος, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού με την οικονομική τους βοήθεια και τις προσφορές τους σε τρόφιμα, βοήθησαν στο να συγκεντρωθούν 160 κιλά κρέατος ελληνικής παραγωγής και περίπου 200 τσάντες με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλατα και ελαιόλαδο, χαρίζοντας το χαμόγελο στα μικρά ελληνόπουλα που στη δεδομένη στιγμή έχουν πολλή περισσότερη ανάγκη από τους λαθρομετανάστες που ταίζουν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος οι διάφοροι μητροπολίτες και οι εκάστοτε διεθνιστές που γίνονται ανάδοχοι παιδιών στην Αφρική.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους πατριώτες που ανταποκρίθησαν στο αγωνιστικό κάλεσμα των Λαρισαίων εθνικιστών κι ευχόμαστε να μπορέσουμε σύντομα να το επαναλάβουμε, διότι οι καταστάσεις που συναντήσαμε να αντιμετωπίζουν Έλληνες οικογενειάρχες που προσπαθούν να παραμείνουν αξιοπρεπείς, ήταν πράγματι τραγικές. Επειδή εμείς δε λειτουργούμε σαν κάποιες κυρίες που φωτογραφίζονται με τα τρόφιμα που προσφέρουν σε πάσης φύσεως στοιχεία, έχοντας μόλις βγει από το κομμωτήριο, δε θα δημοσιεύσουμε καμία φωτογραφία. Τα ονόματα όμως των οικογενειών που μας άνοιξαν την πόρτα τους είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε.