Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αντιδράσεις απο τον "Σπάρτακο" για την εκδήλωση με τον Σάββα Καλεντερίδη

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ "ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ" ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ". ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΤ:

ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ-ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ


Η πρόσκληση για την παρακάτω εκδήλωση από την ηλεκτρονική σελίδα του ΣΤΟΧΟΥ, είναι αποκαλυπτική των αντιδραστικών και επικίνδυνων διεργασιών που συντελούνται στην κοινωνία μας με πρόσχημα την αντιμετώπιση των «εθνικών κινδύνων»!


Αν και οι συντελεστές της εκδήλωσης έχουν κατά διαστήματα αφήσει να φανούν τα εθνικιστικά και πολεμοκάπηλα νήματα που τους συνδέουν, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο σχολιασμός περιττεύει.

Από τη μια μεριά ο Σάββας Καλεντερίδης, γνωστός ΚΥΠατζής και «διανοούμενος» του εθνικιστικού χώρου, υπεύθυνος γνωστού φιλοπόλεμου και μιλιταριστικού blog, που τελευταία ολοένα συχνότερα καταγράφουμε τη δημαγωγική δράση του σε μονάδες της παραμεθορίου.

Τον ακολουθεί ο γνωστός μιλιταριστής δημοσιογράφος Μάνος Ηλιάδης, που μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ «δίνει τη μάχη» για την αύξηση των εξοπλισμών, αλλά και της στρατιωτικής θητείας, βάζοντας πρώτος θέμα για την απόλυση των «ακριβών» ΕΠ.ΟΠ.

Όμως ο Μάνος Ηλιάδης έχει και ένα δεύτερο χαρακτηριστικό: είναι συγγραφέας.
Με συγκεκριμένο αντικείμενο, την ΚΥΠ και την ΜΙΤ.

Και αναρωτιέται κανείς: μα που τα βρίσκει τα στοιχεία και τις πληροφορίες, ρε παιδί μου;

Τέλος, για τα φασισταριά του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου μιλά η δολοφονική και τραμπούκικη δράση τους.

ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΟΥΣ... ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΓΑΓΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΗΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Πηγή: stoxos.gr