Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Στις αμμουδιές της Μέκκας, διώξε το 'Ηλιε,
         το μισοφέγγαρο μακριά από τον ουρανό μας...
         Φρειδερίκος Μιστράλ

         Ούτε δύο αιώνες δε συμπληρώθηκαν και όμως όλα μοιάζουν τόσο μακρινά και εξωπραγματικά για την ελληνική πραγματικότητα. Ένας λαός τόσο μαλθακός και συγκαταβατικός στις επιταγές ξένων και εγχώριων δυναστών είναι εκείνος που το 1821 ύψωνε το γρανιτένιο του ανάστημα σε μια οθωμανική αυτοκρατορία  αποτινάσσοντας το βαρβαρικό ζυγό από το ιερό σώμα της πατρίδος μας. Κι όμως ήταν πρόγονοί μας εκείνοι που στις 25 Μαρτίου του 1821, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου και Υπερμάχου Στρατηγού του Γένους δεχόταν τις ευλογίες του Επισκόπου Παλαιών Πατρών Γερμανού φωνάζοντας το θρυλικό > και σκίζοντας τον ελληνικό ουρανό με τις τουφεκιές απ' τα ευλογημένα καριοφίλια έπαιρναν όρκο ιερό έναντι του Έθνους και της Ιστορίας.
         Ο αγώνας για την Ελευθερία αιματοβαμμένος και πολλές φορές εκ των έσω προδομένος. Προδομένος από εκείνους που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσαν την απώλεια των όποιων προνομίων απολάμβαναν για να μπορούν σήμερα κάποιοι νεοραγιάδες να ομιλούν περί ειρηνικής συνυπάρξεως Τούρκων και Ελλήνων. Κι ύστερα ήλθε ο διχασμός. Οι πολιτικάντηδες ίδιοι και απαράλλαχτοι.Όπως και τότε έτσι και τώρα. Με τα κόμματά τους δίχασαν τον υπερήφανο ελληνικό λαό και φυλάκισαν τους αγωνιστές της εθνεγερσίας για να κυκλοφορούν αυτοί φραγγοντυμένοι σπέρνοντας το σπόρο της διχόνοιας.
        Σήμερα στον καιρό των μνημονίων και της κοινωνικής εξαθλίωσης, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος για ακόμη μια φορά δεν κάνει τη χάρη στους Μπολσεβίκους και λοιπούς συριζαίους και τιμά  τους αγωνιστές που με το αίμα τους απέδειξαν ότι το φυλετικό μας DNA είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο να μας οδηγεί συνεχώς προς νέες Θερμοπύλες και αγώνες άνισους. Τιμούμε τις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις που ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς καθιέρωσε και καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να συμμετάσχουν μαζικά χωρίς να πέσουν στην παγίδα που στήνουν οι αναρχοκομμουνιστές. Έλληνες και Ελληνίδες την ημέρα της 25ης Μαρτίου απομονώστε όσους επιχειρήσουν με διαμαρτυρίες να αμαυρώσουν τον πανηγυρικό χαρακτήρα της ημέρας και καταγγείλετε δημόσια όσους δείτε να κυκλοφορούν με σημαιάκια και λινάτσες που θα αναφέρονται σε υποτιθέμενους "εργατικούς αγώνες". Επίσης καλούνται άπαντες να τοποθετήσουν τη γαλανόλευκη στις οικίες και στα καταστήματά τους.
                                ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 
                          ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ