Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

 Εκατό και πλέον συναγωνιστές από τον πατριωτικό και εθνικιστικό χώρο πλαισίωσαν την επετειακή εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από την ίδρυσή του. Η επιτυχία ήταν πρωτοφανής, αφού εν μέσω καλοκαιριού ούτε τα κόμματα εξουσίας δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τόσο κόσμο στις ομιλίες τους.
          Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της πλούσιας εθνικιστικής
δράσης του συνδέσμου. Στη συνέχεια τόνισε ότι ως φορέας θα παραμείνει ακομμάτιστος, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε τους απανταχού εθνικιστές και πατριώτες να στηρίζουν ενεργά τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις του.
          Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας, Μπόρος Οδυσσέας,ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας, Τόνιος Κωνσταντίνος, ο συναγωνιστής και εκδότης της μαχητικής εφημερίδος (ΣΤΟΧΟΣ), Σάββας Χατζηπαρασκευάς και η υποψήφια της Χρυσής Αυγής στο Νομό Λαρίσης, Μαρία Ψωμιάδου. Χαιρετισμό απέστειλαν τα παραρτήματα του Πατριωτικού Συνδέσμου Ξάνθης, Σύρου και Θεσσαλονίκης, καθώς και το αδελφό σωματείο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Μονάχου,όπως και ο Σύλλογος Εθνικά Σκεπτόμενων Πολιτών Θεσσαλονίκης, αφού δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί ο εκπρόσωπος του Κάρολος Γεροβασιλείου.  . Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστη και ο εκλεχθείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.
          Έπειτα από τους σύντομους χαιρετισμούς που απευθύνθησαν προς την εκδήλωση, σειρά είχαν οι βραβεύσεις δύο μελών του συνδεσμου, του συναγωνιστή Χ.Κ. και του συναγωνιστή Β.Ν., οι οποίοι με την αγωνιστική τους παρουσία στα πεζοδρόμια μεταδίδουν καθημερινά τη φλόγα της εθνικιστικής ιδέας. Τέλος τιμητική πλακέτα επιδόθηκε  από τον Χάμο Αστέριο και το Σάββα Χατζηπαρασκευά στον Πρόεδρο της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας, Κώστα Τόνιο, για τους αγώνες που δίνει για να κρατήσει ζωντανή την ελληνικότητα της Μακεδονίας και της Θράκης ΜΑΣ. Τα χειροκροτήματα κράτησαν ξύπνιους τους κατοίκους της γύρω περιοχής μέχρι αργά και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο, δίνοντας την υπόσχεση την επόμενη χρονιά να είμαστε ακόμη περισσότεροι.