Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Δυστυχώς για ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες της προκλητικότητας του βαθέως κράτους της Τουρκίας, η οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζει να στέλνει στη Θράκη μας ανθρώπους οι οποίοι ως μόνο τους στόχο έχουν τον προσηλυτισμό της μουσουλμανικής θρησκευτικής μειονότητας. Όμως αυτή τη φορά ξεπεράστηκε κάθε όριο αφού ο θίασος που περιόδευσε στη Βόρειο Ελλάδα είχε ως επικεφαλής τον αρχηγό της δολοφονικής οργάνωσης των <<γκρίζων λύκων>>, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.
       Αποφύγαμε να προβούμε σε οποιαδήποτε ανακοίνωση διαμαρτυρίας τις προηγούμενες ημέρες, διότι είχαμε την κρυφή ελπίδα ότι έστω και την υστάτη στιγμή η ελλαδική κυβέρνηση θα απέτρεπε με οποιαδήποτε πρόφαση την είσοδο στη χώρα μας ενός ανθρώπου άκρως επικίνδυνου για την ακεραιότητά της. Οι χειρότεροί μας φόβοι έγιναν πραγματικότητα όταν εισήλθε στον προσωρινό συνοριακό σταθμό των Κήπων περνώντας τα ελληνικά σύνορα και κατευθυνόμενος προς την κοινότητα του Μεγάλου Δερείου, όπου και είχε προκύψει το γνωστό πρόβλημα με τη συναγωνίστρια δασκάλα, Χαρά Νικοπούλου. Οι Αρχές οι οποίες προστάτευσαν τον μογγόλο προπαγανδιστή εμπόδισαν ελληνόψυχους συναγωνιστές να κατευθυνθούν στα μέρη όπου περιόδευσε σταματώντας τα οχήματά τους.
       Στην Ξάνθη η υποδοχή που του επιφυλάχτηκε ήταν εντελώς διαφορετική, αφού εκεί ομάδες εθνικιστών είχαν ακροβολιστεί σε ολόκληρη την πόλη, ενώ στην κεντρική πλατεία είχαν συγκεντρωθεί πατριώτες με ελληνικές σημαίες, ανάμεσά τους και μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από την περιοχή της Ξάνθης και της Κομοτηνής. Όταν μάλιστα το όχημά του ακινητοποιήθηκε για κάποια στιγμή, συναγωνιστής με μια αστραπιαία κίνηση σκέπασε τον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου του Μπαχτσελί με τη Γαλανόλευκη, προκαλώντας πανικό.
       Συγχαρητήρια αξίζουν  στην Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, η οποία οχύρωσε κυριολεκτικώς την πόλη της Μακεδονίας αναγκάζοντας τον υμνητή του Μουσταφά να ακυρώσει την προγραμματισμένη για εκεί επίσκεψή του. Επίσης αποδίδουμε τα εύσημα τόσο στον εκδότη- μαχητή της εφημερίδος <<ΣΤΟΧΟΣ>> Σάββα Χατζηπαρασκευά ο οποίος εν μέσω καλοκαιριού οργάνωσε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη των Αθηνών, όσο και στους αδελφούς μας Κυπρίους φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν έντονα έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη. Για κακή μας τύχη, λόγω των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε ως Έλληνες, κλιμάκιο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου δεν κατάφερε να μεταβεί στη Βόρειο Ελλάδα για να δείξει στους εγκάθετους της  Άγκυρας ότι οι Έλληνες αγωνίζονται και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αντιδράσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση η ελληνική πολιτεία αφήνει ατιμώρητη και αναπάντητη.