Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

63 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ



To 1949 υπήρξε η χρονιά του οριστικού τέλους ενός πολέμου που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη του ελληνικού λαού. Ο συμμοριτοπόλεμος έληξε την 30η Αυγούστου στο Γράμμο και σήμανε τη λυτρωτική νίκη του Εθνικού Στρατού και της Ελλάδος γενικότερα, η οποία κατάφερε να γλιτώσει από τα νύχια του ερυθρόμορφου τέρατος του κομμουνισμού, χωρίς ποτέ να αναγκαστεί ο ελληνικός λαός να ζήσει τις τραγικές καταστάσεις που έζησαν οι λαοί των κομμουνιστικών κρατών.
       Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τα στυγερά εγκλήματα των συμμοριών που δρούσαν στην ύπαιθρο υπό τις διαταγές γενειοφόρων πλιατσικολόγων. Απειλές κατά της ζωής, της περιουσίας, σφαγές, εκτελέσεις και ρίψεις ολόκληρων χωριών σε φρεάτια, ενώ την ίδια ώρα το Κ.Κ.Ε. μιλούσε για πλέρια συμπόρευση με τις μειονότητες της Μακεδονίας. Εξάλλου δε θα πρέπει να παραλείπουμε την αναφορά μας στις σλαυόφωνες και αλβανόφωνες ομάδες που συνεργάστηκαν με τον (ΔΣΕ), οι οποίες προσέβλεπαν σαφώς σε μία νίκη των ερυθρών Χμερ της Ελλάδος, ώστε να μπορέσουν να προσαρτήσουν αργότερα ελληνικά εδάφη, βάσει πάντοτε των επιταγών της Κομιντέρν.
       Όλα τα παραπάνω έμειναν φυσικά απραγματοποίητα όνειρα των Βελουχιώτηδων και των Σαράφηδων, αφού στο δρόμο συνάντησαν την αντίσταση τόσο του Στρατού μας, όσο και των θυμάτων της δράσης τους.  Το παιδομάζωμα ονομάστηκε αυθαίρετα παιδοφύλαξη και χιλιάδες παιδιών διασκορπίστηκαν στις χώρες των οποίων οι κάτοικοι διδάχτηκαν πως δένεται το ατσάλι. Διδάχτηκαν το φόβο, την ανέχεια και την απανθρωπιά των γκουλάγκ της Σιβηρίας. Αυτές υπήρξαν κάποιες από τις αιτίες που οι Έλληνες συσπειρώθηκαν σε ένα δυνατό αντικομμουνιστικό μέτωπο, σώζοντας την πατρίδα μας από την ερυθρά λέπρα του σοβιετικού απολυταρχισμού.
       Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αίσθημα ευθύνης και απολύτου σεβασμού, τιμά τη μνήμη εκείνων που σε βουνά και πόλεις προσέφεραν το αίμα τους για μία Ελλάδα Έλεύθερη, χριστιανική ανεξάρτητη. Ασχέτως εάν οι προδότες της αστικής δεξιάς ελησμόνησαν τους αγώνες προσφέροντας σε μία νύχτα τα πάντα στην αριστερά. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τιμά εκείνους που αδιάκοπα κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου, έρχονται στο Βίτσι σαν πρωινές σκιές φορώντας μία στολή μπαρουτοκαπνισμένη δηλώνοντας ακόμη παρόντες στα ιερά προσκλητήρια της Σημαίας μας.

                  ΕΜΠΡΟΣ ΓΡΑΜΜΟΜΑΧΟΙ