Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ



Οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να θυμούνται ότι στη δεκαετία του '60, ίσως και λίγο αργότερα, υπήρχε η τάση στους Έλληνες κινηματογραφικούς επιχειρηματίες καθώς και στις εταιρείες διανομής ταινιών να προβάλλουν στις αίθουσες τους ταινίες τουρκικής και ινδικής προελεύσεως.  Η υπόθεση παντού περίπου η ίδια.  Κλάμα, οδυρμός και θρήνος, χαμένα παιδιά, ραγισμένες καρδιές και φτώχεια.  Χαμηλό το επίπεδό τους, όπως ακριβώς και του κοινού στο οποίο απευθυνόταν.  Οι γυναίκες ως πιο ευσυγκίνητες και διψασμένες για την τελική "κάθαρση", συνέρρεαν στους "σινεμάδες" εφοδιασμένες με χαρτομάντηλα και μία μοναδική ικανότητα απομνημόνευσης κάθε γραμμής του σεναρίου, ώστε να μπορούν αργότερα να το συζητήσουν στη γειτονιά τους.  Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συγκεκριμένες ταινίες ενέπνευσαν πολλούς Έλληνες σκηνοθέτες αλλά και μουσικούς οι οποίοι αντέγραψαν τα μουσικά κομμάτια τους, δημιουργώντας τραγούδια που ακούγονται ακόμη και σήμερα.
       Στις μέρες μας, δυστυχώς, η φτώχεια την οποία δημιούργησαν οι μεγαλοσχήμονες, σε συνδυασμό με την απαξίωση κάθε πνευματικής αξίας, έκαναν τα αρπακτικά των τηλεοπτικών επιχειρήσεων να οσφριστούν τα κέρδη που θα είχε μία επανεισαγωγή καταστάσεων και ανοησιών στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.  Οι σειρές πάμφθηνες και  το κοπάδι του κάθε Μεχμέτ και της κάθε χανούμισσας, πιστό μπροστά στην τηλεόραση να κρατά το κερί της λύτρωσης από τα καθημερινά προβλήματα.  Μετά τις μεξικάνικες σειρές το ρόλο της αποχαύνωσης ανέλαβαν οι προσφιλείς μας γείτονες.  Τώρα όμως το ποτήρι ξεχείλισε.  Πληροφορηθήκαμε ότι το τουρκοκάναλο γνωστού επιχειρηματία προτίθεται να βάλει στα ελληνικά σπίτια μία σειρά με τίτλο (Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής).  Για τους γνωρίζοντες την ιστορία πρόκειται περί ύβρεως απέναντι στον Ελληνισμό, αφού ο εν λόγω Σουλτάνος υπήρξε ένας από τους δυνάστες του Έθνους κατά τη διάρκεια της επαράτου τουρκοκρατίας.
       Καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες οι οποίοι συνεχίζουν να αντιστέκονται στην ηθική και πνευματική κατάπτωση, να κατακλύσουν το σταθμό με τηλεφωνήματα και επιστολές διαμαρτυρίας. Δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να επιτρέψουμε την τουρκοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.   Δεν θα επιτρέψουμε κανενός είδους εισβολή ενός νέου Αττίλα με αγγελικό προσωπείο.  Καλούμε όλους όσοι μπορούν να αντισταθούν και να μην επιτρέπουν ούτε στους ηλικιωμένους να παρακολουθούν τις αηδίες των μογγόλων.  Υπενθυμίζουμε ότι το Ε.Σ.Ρ. αγρόν αγοράζει, αμέτοχο και άμοιρο ευθυνών.  Κλείνοντας, πιστεύουμε ότι σε περίπτωση σχηματισμού εθνικής κυβερνήσως τα προαναφερθέντα κανάλια θα κλείσουν με πολύ απλές διαδικασίες.