Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Χάμο Αστέριο, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας και ομιλία στην πόλη των Φαρσάλων, με αφορμή τον σχεδιασμό δημιουργίας πτέρυγας φιλοξενίας λαθρομεταναστών εντός του στρατοπέδου της 61 Μ.Ε. Οι λόγοι που οι 'Ελληνες εθνικιστές αντιδρούν στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι προφανείς, αφού το στρατόπεδο είναι ενεργό και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τη δημόσια ασφάλεια σε περίπτωση εξεγέρσεως των λαθρομεταναστών. Επίσης, για πολλοστή φορά τονίζουμε ότι το μόνο που επιθυμούμε είναι η εφαρμογή του νόμου που προβλέπει την άμεση απέλαση όποιου εισέρχεται παρανόμως στη χώρα μας. Εξάλλου, το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων ομόφωνα αποφάσισε να αντιταχθεί στα όποια σχέδια του αθηνοκεντρικού κράτους.

Τα μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου φέροντας ελληνικές σημαίες πραγματοποίησαν την πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της πόλεως, ενώ έρριψαν τρικάκια και μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια στους κατοίκους ,οι οποίοι επικρότησαν την όλη κίνηση, ζητώντας την υποστήριξη των εθνικιστών ενάντια στην ενδεχόμενη γκετοποίηση της πόλης τους. Η πορεία κατέληξε στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων όπου ο Πρόεδρος του συνδέσμου στην ομιλία του κάλεσε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας καθώς και στην λαθρομεταναστευτική πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Με το πέρας της ομιλίας, ο Εθνικός Ύμνος σκόρπισε ρίγη συγκινήσεως τόσο στους κατοίκους που προσήλθαν για να ακούσουν εκ του σύνεγγυς την ομιλία, όσο και στους ηλικιωμένους οι οποίοι ως συνήθως είναι πιο απόμακροι. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι πελάτες των παρακείμενων καφενείων σηκώθηκαν όρθιοι δείχνοντας το σεβασμό τους στα ιερά μας σύμβολα. Στη συνέχεια οι εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου κινήθηκαν προς το εν λόγω στρατόπεδο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αξιωματικό υπηρεσίας ο οποίος δε δεχόταν να το παραλάβει, με αποτέλεσμα να επικρατήσει κάποια ένταση. Τελικώς, προσήλθε ο Υποδιοικητής ο οποίος αν και ευρίσκετο εκτός υπηρεσίας παρέλαβε το ψήφισμα.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ


ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ 61ΜΕ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ