Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έφτασαν στο Προεδρείο του Πατριωτικού Συνδέσμου το κράτος των Αθηνών αποφάσισε τη δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στην περιοχή των Φαρσάλων. Συγκεκριμένα πρόκειται για σχέδιο διχοτομήσεως της 61ης Μονάδος Επιστρατεύσεως στα Φάρσαλα (61 Μ.Ε.) αφού προβλέπεται η συνέχιση της λειτουργίας του στρατοπέδου με την ταυτόχρονη παροχή υπηρεσιών προς τους λαθρομετανάστες.
        Δυστυχώς αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι τα υπουργεία δεν αφουγκράζονται τις τοπικές κοινωνίες, από τη στιγμή μάλιστα που μέχρι και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, τάχθηκε ανοιχτά κατά των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών, σε οποιοδήποτε σημείο της περιφέρειάς μας. Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο των Φαρσάλων ομόφωνα κατά παντός σχεδιασμού υποβάθμισης της πόλεως και της ζωής των κατοίκων της, η οποία θα διέτρεχε άμεσο κίνδυνο με χίλιους και πλέον λαθρομετανάστες διαμένοντες δίπλα από πυρομαχικά και όπλα, λόγος για τον οποίο ακόμη και η διοίκηση του στρατοπέδου είναι αντίθετη στη διχοτόμησή του. Σε αντίθεση με άλλες περιοχές που εφαρμόστηκαν ανάλογα μέτρα τα στρατόπεδα ήσαν εγκαταλελειμμένα, ενώ εδώ προβλέπεται η διαίρεση του με πλέγματα και η εγκατάσταση κοντέινερ τα οποία θα στεγάζουν ανθρώπους οι οποίοι δύνανται να καταστούν επικίνδυνοι σε μία πιθανή εξέγερση.
         Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τάσσεται κατά όλων αυτών των ενεργειών του αθηνοκεντρικού κράτους, που το μόνο που κάνει είναι να μεταφέρει απλώς τα προβλήματα των Αθηνών στην επαρχία.Τέλος ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη μας ότι θα επιδιώξουμε συνάντηση τόσο με το Δήμαρχο Φαρσάλων, όσο και με τον Περιφερειάρχη, με αίτημα την πλήρη εφαρμογή του νόμου περί λαθρομεταναστών  η οποία ισούται με άμεση απέλαση. 


Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
       ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
      ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ
       Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ