Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο αγωνιστικό κάλεσμα του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, αφού διακόσιοι και πλέον Λαρισαίοι εθνικιστές, πατριώτες και διάφοροι άλλοι συμπολίτες μας, προσήλθαν στην κεντρική πλατεία της πόλεως μας για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πατριωτικός Σύνδεσμος με τη συμμετοχή του Κινήματος Ελληνικής Επαναφοράς, καθώς και του Ιερού Λόχου 2012. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας αφορούσε τα νέα μέτρα, το μνημόνιο της υποταγής και την παγκόσμια διακυβέρνηση που απεργάζονται συγκεκριμένοι σκοτεινοί κύκλοι της παγκοσμιοποίησης. Η επιτυχία ήταν πρωτοφανής, αφού την προηγούμενη εβδομάδα το Κ.Κ.Ε. μετά βίας κατάφερε να συγκεντρώσει τριακόσια άτομα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε εθνικιστική αντιμνημονιακή εκδήλωση και έπειτα πορεία στην πόλη της Λαρίσης, προς μεγάλη απογοήτευση των αριστερών που περιμένουν τη λύση των προβλημάτων του ελληνικού λαού από τον καναπέ.
Η εκδήλωση διήρκησε συνολικά πέραν των δύο ωρών με ομιλίες και συνθήματα τα οποία δονούσαν πραγματικά την ατμόσφαιρα. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, ανέφερε ότι οδεύουμε ξεκάθαρα προς μία παγκόσμια διακυβέρνηση η οποία θα είναι το αποτέλεσμα των παγκόσμιας κλίμακας μηχανορραφιών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τόνισε δε, ότι χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία και μάλιστα σε περίοδο ειρήνης αφού δεν υπάρχει η παραμικρή αντίσταση από πλευράς κυβερνήσεων στους διεθνείς τοκογλύφους και τους διεθνιστές των σκοτεινών κέντρων λήψεως αποφάσεων. Ο υπεύθυνος του Κινήματος Ελληνικής Επαναφοράς, Τσιάρας Δημήτριος, υπογράμμισε τη σημασία της αγωνιστικής αντιστάσεως ενάντια στα όποια σχέδια της παγκοσμιοποίησης και παρότρυνε τους συγκεντρωμένους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία. Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Ιερού Λόχου 2012 δήλωσε ότι αυτό που επιχειρείται με την επιβολή της νέας ταυτότητος, έχει ως απώτερο σκοπό τον απόλυτο έλεγχό μας και γενικότερα την εθνολογική μας αλλοίωση. Επίσης ο ελεύθερος επαγγελματίας Δημήτριος Μητσιούλης, ο οποίος μετέχει και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από το μνημόνιο, όσο και διάφορες άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι, όπως αυτός των αγροτών. Τέλος, μοναδικός όπως πάντα ο Αξιωματικός του Ε. Ν., Χρήστος Μπέλτσιος, κάλεσε σε εγρήγορση τους συγκεντρωμένους δηλώνοντας έτοιμος να δώσει αγώνα κάθε μορφής.
Με το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε μεγάλη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως όπότε και αναστατώθηκε στην κυριολεξία το κέντρο κάτω από τα έκπληκτα μάτια των περαστικών, αλλά και των θαμώνων των παρακείμενων καταστημάτων. Να σημειωθεί, ότι για ακόμη μία φορά οι αναρχοάπλυτοι ήταν στην κυριολεξία εξαφανισμένοι, αφού έχει αποδειχθεί ότι όποτε ο Σύνδεσμος βρίσκεται στους δρόμους, αυτοί εξαφανίζονται. Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υποσχέθηκε πως η παρουσία του θα είναι διαρκής και σχεδόν κάθε μήνα θα πραγματοποιείται και μία ξεχωριστή εκδήλωση.