Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.


Για πολλοστή φορά, η φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου DIVANI PALACE στη Λάρισα, κατακλύστηκε από τα μέλη και τους φίλους του Πατριωτικού Συνδέσμου, οι οποίοι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, παρέστησαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με θέμα <<Το Πολυτεχνείο και η γενιά που μας οδήγησε στη χρεωκοπία>> και με ομιλητή τον πασίγνωστο στον εθνικιστικό χώρο, Κώστα Πλεύρη. Ο Πρόεδος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, αφού έκανε μία σύντομο παρουσίαση του θέματος και του κεντρικού ομιλητού, καταδίκασε τους γενειοφόρους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι επιμένουν να διαποτίζουν τη μαθητιώσα νεολαία με το ψεύδος περί νεκρών του Πολυτεχνείου. Καυτηρίασε δε την κίνηση μερίδας καθηγητών του 3ου Λυκείου Λαρίσης, διότι την ημέρα του σχολικού εορτασμού της δήθεν εξεγέρσεως, ενεφανίσθησαν φέροντες μαύρα περιβραχιόνια, αγγίζοντας τα όρια της γραφικότητος. Δεν παρέλειψε δε, να αναφέρει ότι όλο και περισσότεροι νέοι εισέρχονται στο εθνικιστικό κίνημα, γυρίζοντας οριστικά την πλάτη στα ψεύδη και στην κοροιδία της γενιάς που μας οδήγησε στην καταστροφή.
Εν μέσω δυνατών χειροκροτημάτων, το λόγο έλαβε ο Κώστας Πλεύρης, ο οποίος βάσει αδιασείστων στοιχείων, απέδειξε ότι δεν υπήρξαν νεκροί, εντός του Πολυτεχνείου. Εκτός αυτού, οι όποιοι φονευθέντες δεν είχαν την παραμικρά σχέση με το Πόλυτεχνείο πλην ενός. Πρόσωπα κατ' εξοχίν άσχετα με την πολιτική, με κορυφαία παραδείγματα την ηλικιωμένη που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στους Αγίους Αναργύρους, ένα παιδάκι 5,5 ετών στο Παγκράτι, μία Νορβηγίδα τουρίστρια και έναν Ινδό <<μάγο>>, που σε καμία περίπτωση φυσικά δεν έπεσαν για την ελευθερία του ελληνικού λαού.
Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η Σύγκλητος του Ε.Μ.Π. με έγγραφό της βεβαιώνει ότι δε γνωρίζει το ποιοι σκοτώθηκαν, ενώ ο λαός θα πρέπει να σημειώσει ότι ουδέποτε παρουσιάστηκε στο Πολυτεχνείο κάποιος πατέρας,μία μητέρα ή έστω και ένας συγγενής κάποιου αδικοσκοτωμένου. Είναι μεγάλη ντροπή, σύμφωνα με τον διακεκριμένο νομικό και συγγραφέα, η 28η Οκτωβρίου και η 25η Μαρτίου να τιμώνται για μερικές ώρες και να τιμάται το Πολυτεχνείο επί τριημέρου, ενώ αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που τίμησε το Πολυτεχνείο, δήλωσε ότι θα το τιμούσε καλύτερα αν ο ίδιος ήτο εκεί μέσα. Εμπεριστατωμένη ανάλυση έγινε σχετικά με τον αμερικανικό παράγοντα, αφού μέσω της ψευτοεξεγέρσεως του Πολυτεχνείου, οι Αμερικανοί επιχείρησαν να ανατρέψουν τον αείμνηστο Γεώργιο Παπαδόπουλο, χωρίς να το πετύχουν. Επέτυχαν βέβαια το σκοπό τους λίγες ημέρες αργότερα χρησιμοποιώντας τον Ιωαννίδη, ο οποίος ήτο άνθρωπός τους. Κλείνοντας καταφέρθηκε εναντίον των Μ.Μ.Ε. και ιδιαίτερα εναντίον των τηλεοπτικων καναλιών που δίδουν βήμα στη μία μόνο πλεύρά και αρνούνται πεισματικά κάθε διάλογο για το εν λόγω θέμα.
Η εκδήλωση, όπως και κάθε εκδήλωση που διοργανώνει ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο, ενώ παράλληλα αμφότεροι ομιλητής και διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους στην ίδια πόλη. Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν διά της παρουσίας τους, ο επικεφαλής των <<Ελεύθερων Θεσσαλών>> της Λάρισας και Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Μητσιούλης και ο Αξιωματικός του Ε.Ν. και πρώην πολιτευτής ,κ. Χρήστος Μπέλτσιος.