Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΨΗΦΙΣΘΗ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Εκατόν πενήντα τρεις εκπρόσωποι μιας θλιβερής μειοψηφίας υπό τον φόβο της διαγραφής από τα κατά τα άλλα δημοκρατικώς σκεπτόμενα κόμματά τους, δηλαδή τα ίδια κόμματα που μας κυβερνούν εδώ και 38 ολόκληρα χρόνια, αύριο υπογράφουν τη θανατική καταδίκη της Ελλάδός. Εισερχόμεθα σε μία πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά σκλαβιά που όμοιά της δεν υπήρχε ούτε επί τουρκοκρατίας, αφού ο εχθρός τότε ήταν ορατός και με υπόσταση.
         Ο δρόμος για την παγκόσμια διακυβέρνηση ανοίγει διάπλατα, γι' αυτό και οι πράξεις τους κινούνται στα όρια της προδοσίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζητήσεως η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, αφού έπρεπε πάση θυσία να ψηφιστούν τα μέτρα αφού στην τροπολογία ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ δε δίστασε να αποσύρει ακόμη και τα μέτρα που αφορούσαν τους υπαλλήλους της Βουλής. Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός, ο οποίος κουβαλά τη βαρεία κληρονομιά της Πηνελόπης Δέλτα, μας υποχρεώνει να υποστούμε νέα απάνθρωπα δεσμά , ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Βενιζέλος που προσπαθεί εναγωνίως να περισώσει ό,τι απέμεινε από τα αποκαίδια του θλιβερού ΠΑ.ΣΟ.Κ. Επίσης, τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρουν και κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι των τουρκοκάναλων και του ντοκυμαντέρ του 1821. Άπαντες οι άνωθεν αναφερόμενοι δίνουν με την τακτική τους το άλλοθι στην αριστερά να υποδύεται τον επερχόμενο Μεσία της Πατρίδος.
         Διατείνονται ότι δεν υπάρχουν λύσεις, τη στιγμή που τρεις μεγάλοι ηγέτες του βεληνεκούς ενός Ιωάννου Μεταξά, ενός Γεωργίου Παπαδοπούλου και ενός Τάσσου Παπαδοπούλου βροντοφώναξαν ΟΧΙ. Δυστυχώς σήμερα υπάρχει έλλειψη στους κυβερνητικούς θώκους από ανθρώπους οι οποίοι δύνανται να αντισταθούν στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Καταλήγοντας, αυτό που έχουμε να δηλώσουμε για την Τρόικα είναι το εξής. Μας θυμίζουν οι άνθρωποί της το σκυλάκι της παλαιάς δισκογραφικής εταιρείας "His Master Voice", με το γνωστό στους παλαιοτέρους λογότυπο του σκύλου που πειθήνια κάθεται δίπλα από το γραμμόφωνο. Έτσι κι αυτοί δεν είναι τίποτα άλλο από απλά φερέφωνα ανθρώπων που κινούν τα νήματα της ανθρωπότητος.