Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΑΛΙ ΜΠΕΡΙΣΑ.



Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η προκλητικότητα του Τουρκαλβανού πρωθυπουργού της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ο οποίος με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του μορφώματος του ( το αποκαλούμε μόρφωμα, διότι καταπατά το ελληνικό έδαφος της Ηπείρου) προέβη σε προκλητικές δηλώσεις σχετικά με το θέμα της Τσαμουριάς, ονειρευόμενος τη ( Μεγάλη Αλβανία ). Το συγκεκριμένο κρατίδιο αποτελεί την πυριτιδαποθήκη της Χερσονήσου του Αίμου, ενώ ο κατά τον τραγουδιστή της δημοτικής μας παραδόσεως Σέα Γκίκα διακονιάρης πρωθυπουργός του, είναι ο άνθρωπος που διαρκώς καταφέρεται εναντίον του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.



Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος θεωρεί τον προαναφερθέντα Τουρκαλβανό έναν αγνώμονα,ο οποίος παραλείπει να πει ότι η εθνική οικονομία της χώρας του στηρίζεται στη μεγαλοψυχία της Ελλάδος, η οποία χάριν στην αδιαφορία των πολιτικάντηδων συνεχίζει να φιλοξενεί τους υπηκόους του παρά την οικονομική κρίση. Βέβαια όλα αυτά πολύ σύντομα θα αλλάξουν και τότε θα δούμε που θα οδηγηθεί η οικονομία αυτού του μορφώματος- εξαγωγέα ναρκωτικών και εγκληματικότητος.

Ως Έλληνες εθνικιστές διαμαρτυρόμαστε έντονα στους υπεύθυνους για αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Μπερίσα. Υπεύθυνοι δεν μπορεί να είναι άλλοι από τους κρατούντες τα σκήπτρα της πολιτικής εξουσίας, επειδή με την μειοδοτική τους αδιαφορία και τα προσχήματα περί οικονομικής κρίσεως δεν ασχολούνται σοβαρά με τα εθνικά μας θέματα. Η οικονομική κρίση αγαπητοί μας εθνοπατέρες δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για να επιτρέπετε στα ορφανά του Χότζα να επιδίδονται σε λεονταρισμούς του αισχίστου είδους. Θα ξεχνούσατε σίγουρα κάθε κρίση, εάν σαν οδηγό σας είχατε τα λόγια του Στρατηγού μας του Μακρυγιάννη. Την Ελλάδα θέλωμεν κι ας τρώγωμεν πέτρες.