Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΥΦΑΝΤΗ




Ακόμη μία επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στη Λάρισα με ομιλητές τον Στρατηγό ε.α. κ. Γεώργιο Αυφαντή και τον γνωστό δημοσιογράφο, Νίκο Κωνσταντινίδη. Η εκδήλωση έλαβε χώρα το Σάββατο 19 Ιανουαρίου παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε την αίθουσα με σκοπό να ακούσει τα όσα ενδιαφέροντα είχαν να παρουσιάσουν οι καλεσμένοι του Πατριωτικού Συνδέσμου.
Ο κύκλος των ομιλιών άνοιξε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Χάμο Αστέριο, ο οποίος ανέφερε ότι οι πολιτικοί κινούνται πλέον στα όρια της προδοσίας αφού με την υπογραφή των μνημονίων εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους δυνάστες, προτείνοντας παράλληλα ένα "Νεό Γουδί" για την οριστική απαλλαγή, ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος είναι ο μόνος πατριωτικός φορέας ο οποίος προέβη σε ανοιχτή εκδήλωση και πορεία κατά του μνημονίου.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη έλαβε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Νίκος Κωνσταντινίδης, ο οποίος με το συνηθισμένο χειμαρρώδη λόγο του παρουσίασε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, το Σιωνισμό και γενικά τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης ως τους κύριους υπαίτιους για την κατάσταση της πατρίδος μας, αφού όλοι τους αποσκοπούν στην εξαθλίωση και την υποδούλωση του ελληνικού λαού στις δυνάμεις του κεφαλαίου. Τέλος κάλεσε τους παρισταμένους σε αντίσταση, με ομόνοια και σύμπνοια και ίσως η κατάληξη να είναι θετική για τη χώρα μας.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Στρατηγός ε.α. και συγγραφέας, κ. Γεώργιος Αυφαντής, ο οποίος όμως πρότεινε τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν ώστε να εξέλθουμε από τη δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για την ανάγκη αλλαγής πολιτεύματος, αφού η κοινοβουλευτική δημοκρατία αποτελεί μία συγκεκαλυμμένη μορφή δικτατορίας εις βάρος των λαών, μιας και ελέγχεται από το διεθνές κεφάλαιο. Επίσης, πρότεινε την ίδρυση Ανωνύμου Εταιρείας στην οποία άπαντες οι Έλληνες θα είναι μέτοχοι από τη στιγμή της γεννήσεως τους, έως την ημέρα του θανάτου τους, με σκοπό την εξόρυξη του εθνικού μας ορυκτόυ πλούτου, ενώ παράλληλα πρότεινε τη μετατροπή του Κ.Ι.Σ. από Ν.Π.Δ.Δ. σε Ν.Π.Ι.Δ. όπως ακριβώς και η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, με απώτερο σκοπό τη δίκαιη φορολόγηση όλων, γεγονός το οποίο κανένα από τα κόμματα δεν έχει αναφέρει εντός του κοινοβουλίου. Ακόμη αναφέρθηκε στην ανάγκη φορολογήσεως των καταθέσεων του εξωτερικού , στην έκδοση ομολόγων ορυκτού πλούτου, στην επιβολή αγορανομικού κώδικος παρόμοιου με εκείνο του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, καθώς και στον έλεγχο των εισαγωγών που ανεξέλεγκτα επιτρέπονται από το ελεύθερο εμπόριο.
Την εκδήλωση τίμησαν διά της παρουσίας τους, ο Πρόεδρος του αδελφού σωματείου του Πατριωτικού Συνδέσμου Μονάχου, κ. Θεοδωρίδης Χριστόφορος, μέλη του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "¨Ο Πύρρος", με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μπόρο Οδυσσέα ,μέλη του Ιερού Λόχου 2012 και μέλη του Κινήματος Ελληνικής Επαναφοράς. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.