Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ





Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι πατριωτικοί σύλλογοι και η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ στην Ξάνθη, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Μέσα σε κλίμα ενότητος, η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας έγινε στο ξενοδοχείο Νέστος της Ξάνθης. Να σημειωθεί ότι η επιλογή της συγκεκριμένης πόλεως έγινε συμβολικά για ευνόητους λόγους. Με αυτό τον τρόπο τα μέλη των πατριωτικών συλλόγων θέλησαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στον ξένο, αλλά και στον εγχώριο εχθρό που με την αδιαφορία του αγγίζει τα όρια της προδοσίας.

Σύντομη ομιλία πραγματοποίησαν οι εξής ακομμάτιστοι πατριωτικοί σύλλογοι: Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Ξάνθης, διά του εκπροσώπου της Κοτόπουλου Στέλιου,η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Ξάνθης, διά του εκπροσώπου της Φυντανή Κώστα, ο Παρασκευάς Παναγιώτης εκπροσωπώντας την Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρουπόλεως, ο συναγωνιστής Παρταλής Άρης για την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης, οι Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες, διά του εκπροσώπου τους Κάρολου Γεροβασιλείου, η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Δράμας, εκπροσωπούμενη από τον συναγωνιστή Τσεπίλη Γεώργιο, η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας διά του προέδρου της Τόνιου Κώστα και ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με τον Πρόεδρό του, Χάμο Αστέριο. Να υπογραμμιστεί ότι την εκδήλωση τίμησε και ο εκδότης της μετωπικής εφημερίδος ΣΤΟΧΟΣ, συναγωνιστής Σάββας Χατζηπαρασκευάς ο οποίος είχε και όλη την ιδέα για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ενώ έκανε και μια σύντομη ομιλία,χαιρετισμό απέστειλε ο Ιερός Λόχος 2012 και η Εθνική Αλληλεγγύη Αθηνών, ενώ βροντερό παρόν έδωσε ο σύγχρονος ήρωας του Ελληνισμού, Σταύρος Λάλας.

Η όλη εκδήλωση επικεντρώθηκε στον ακομμάτιστο χαρακτήρα που θα πρέπει να διατηρήσουν όλες οι πατριωτικές οργανώσεις καθώς και στη συνέχιση του ανιδιοτελούς αγώνα για την Πατρίδα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τους διοργανωτές στον εκλιπόντα πλέον Γεώργιο Σινανίδη, γνωστό και ως "Το Γεράκι της Θράκης", ο οποίος επί δεκαετίες φύλαγε μόνος του Θερμοπύλες σε ολόκληρη την περιοχή της Θράκης. Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τη Λάρισα όπου ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, στις αρχές Μαρτίου θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, για την επέτειο Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν αφού πρώτα έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.