Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ανοιχτή Επιστολή Πατριωτικών Κινήσεων


Ανοιχτή Επιστολή Πατριωτικών Κινήσεων
14 Φεβ. 2013

ΑΠΟ: Όπως πίνακας αποστολέων (τέλος εγγράφου)
       

ΠΡΟΣ: Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
           Υπουργούς και Βουλευτές
           Προέδρους Ανωτάτων Δικαστηρίων
           Αρχηγούς των Ε.Δ. και Σ.Α.
           Πρυτάνεις και Προέδρους Πανεπιστημίων


Θέμα : Απομάκρυνση Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής


Αξιότιμοι/ες κυρίες και κύριοι
Οι Πατριωτικές Κινήσεις Πολιτών, Ιδρύθηκαν και λειτουργούν με γνώμονα τη διατήρηση και προώθηση των Ελληνικών Αρχών και Αξιών, της Παράδοσης, των Ηθών και των Εθίμων τα οποία κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και σε καμία περίπτωση, αλλά και με οποιοδήποτε κόστος δε σκοπεύουμε να απεμπολήσουμε ή να απαρνηθούμε.
Τα τελευταία χρόνια είμαστε μάρτυρες γεγονότων, καταστάσεων και αδυναμιών που παρουσιάζει ολόκληρο το σύστημα διακυβέρνησης και διοίκησης της Πατρίδας μας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται φαινόμενα πλήρους αποσύνθεσης και μετάλλαξης όλων αυτών των Αξιών τις οποίες πρεσβεύουμε.
Στη συγκεκριμένη επιστολή, δε σκοπεύουμε να καταδείξουμε τα τρωτά και περίεργα ολοκλήρου του συστήματος διακυβέρνησης και διοίκησης (τα οποία αφ’ ενός είναι άπειρα, αφ’ ετέρου σε πολλές περιπτώσεις αφήνουν περίεργα ερωτηματικά), αλλά θα περιοριστούμε σε ένα Εθνικό θέμα, το οποίο με την ανοχή και την παθητική στάση του συστήματος αυτού, μετατρέπεται σε άκρως επικίνδυνο για τα συμφέροντα της Πατρίδος.
Μέσα από τα μέλη των Συλλόγων μας, τα οποία κατά καιρούς (στο παρελθόν) λόγω καθηκόντων είχαν πληροφόρηση και γνώση, αλλά και από τα γεγονότα τα οποία καθημερινά βιώνουμε, διαπιστώνουμε ότι η Ελληνικότατη περιοχή της Θράκης, έχει μετατραπεί σε ‘αλώνι’ στο οποίο πλέον ‘αλωνίζει’ ελεύθερα, ασύστολα και πλήρως ανθελληνικά ο Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, αλλά και το σύνολο των υπαλλήλων του Προξενείου, οι οποίοι σε καμιά περίπτωση δε μπορούν (εκ των πράξεων και δραστηριοτήτων τους) να χαρακτηριστούν Διπλωματικοί Υπάλληλοι.
Η στάση και συμπεριφορά του σημερινού Τούρκου Προξένου (χωρίς να σημαίνει ότι οι προηγούμενοι ήταν κάτι διαφορετικό) αλλά και του συνόλου των υπαλλήλων, δε μπορεί να χαρακτηρίζεται απλά σαν ανθελληνική, αλλά φτάνει στα όρια του παραλόγου και πολλάκις και του εξευτελισμού του Ελληνικού Κράτους.
Μπορούμε να παραθέσουμε πληθώρα συγκεκριμένων δράσεων και ενεργειών, τα οποία στοιχειοθετούν και τεκμηριώνουν την άποψή μας, θα αρκεστούμε όμως (χάριν της οικονομίας του χρόνου) σε ορισμένα μόνο και συγκεκριμένα:
Χιλιάδες υπάλληλοι του προξενείου (διερωτώμεθα γιατί χρειάζονται 3500 υπάλληλοι) εξαπολύονται ανά τη Θράκη και προσπαθούν να μετατρέψουν τους μη Τουρκόφωνους Μουσουλμάνους (Πομάκους, Ρομά) σε Τούρκους, είτε με διάφορες πιέσεις ή υποσχέσεις, είτε μέσω υιοθέτησης ή μετάλλαξης των διαφόρων ηθών και εθίμων σε Τουρκικά.
Αποδοχή από τους ιδίους τους Μουσουλμάνους, της παράλογης δραστηριότητας των κατά καιρούς Προξένων, όταν (προ 2 ετών) δεκατέσσερις (14) από τους εν λόγω Μουσουλμάνους, με
έγγραφη καταγγελία (άκουσον – άκουσον) προς τον Ερντογάν και το Τουρκικό ΥΠΕΞ και
όχι προς τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές, «Καρφώνουν» τον Πρόξενο ότι προσπαθεί να
δημιουργήσει ρήγμα στο εσωτερικό της μειονότητας διαχωρίζοντας τους Μουσουλμάνους
σε ‘δικούς μας’ και σε ‘χαφιέδες των Ελλήνων’ και με τον τρόπο αυτό κινδυνεύει να
διακοπεί ο μισθός του οποιουδήποτε διαφωνήσει με τον Πρόξενο.
 
Αντιδράσεις και εκβιασμοί προς παρεμπόδιση Μουσουλμάνων που επιθυμούν να φοιτήσουν στη Δημόσια Εκπαίδευση.
Πολιτικές παρεμβάσεις σε όλες τις προεκλογικές περιόδους, διοχετεύοντας τη γραμμή του Προξενείου μέσα από τη «Συμβουλευτική Επιτροπή» της μειονότητας, πράγμα το οποίο έγινε και φάνηκε ‘καραμπινάτα’ στις Ευρωεκλογές του 2009, όπου η γραμμή ήταν ‘λευκό’.
Δραστηριότητες της τράπεζας Ziraat Bankasi, η οποία τροφοδοτούμενη και κατευθυνόμενη από το εν λόγω Προξενείο και εκμεταλλευόμενη την εχθρική προς τον απλό πολίτη στάση του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος, με το πρόσχημα της ελεύθερης οικονομίας, ‘αλωνίζει’ και υποθηκεύει τις περιουσίες των Ελλήνων της περιοχής.
Πανηγυρική και απροκάλυπτη απόδοση τιμών στον Μουσταφά Κεμάλ, τον οποίο η Ελληνική Βουλή, έχει αναδείξει ως βασικό υπεύθυνο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων με νόμους που ψήφισε δύο φορές το 1994 και το 1996.
Απαράδεκτη άσκηση τρομοκρατίας, από τον Πρόξενο, σε Έλληνα πολίτη που δεν δέχτηκε να συμπεριληφθεί στα κυκλώματα των παρακρατικών και παραστρατιωτικών μηχανισμών που εγκαθιστά το Τουρκικό κράτος στη Θράκη, υπό το κάλυμμα της Ισλαμικής θρησκείας και της μειονοτικής εκπαίδευσης (πράγμα που οδήγησε και σε έκδοση Διπλωματικής Νότας προς την Τουρκική Πρεσβεία, από το Ελληνικό ΥΠΕΞ).
Τέλος ο Τούρκος Πρόξενος (λίγες ώρες μετά τον εκδιωγμό του από την Καβάλα προ ολίγων ημερών), αφού μέσω των πιέσεων που άσκησε δια της «Συμβουλευτικής Επιτροπής» δεν κατάφερε κάποιο αποτέλεσμα στην τροποποίηση ή αναστολή ψήφισης του νόμου περί Ιεροδιδασκάλων, δήλωσε (σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι οποίες δεν διαψεύστηκαν) ότι «όσο θα υπάρχω εγώ, αυτός ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί στη Θράκη».
Μετά τα παραπάνω, είναι αυταπόδεικτο ότι είμαστε αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες μεθόδων, πράξεων και δραστηριοτήτων του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, οι οποίες αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως σεβασμός απέναντι στην Εθνική κυριαρχία του φιλοξενούντος Ελληνικού κράτους.
Η όλη αυτή απαράδεκτη και θρασύτατη συμπεριφορά, επί σειρά ετών, μας προβληματίζει σοβαρά για το ποιος είναι αυτός που δίνει το δικαίωμα για κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν είναι ο απλός Έλληνας πολίτης, αλλά οι κατά καιρούς αρμόδιοι κυβερνώντες.
Δια ταύτα
Αρνούμενοι να δεχθούμε την οποιαδήποτε μείωση της Εθνικής και Εδαφικής κυριαρχίας της Πατρίδας, όπως το 2005 ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Μπενάκη, στον αναλαμβάνοντα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια.
Αρνούμενοι να δεχθούμε τις όποιες προσβολές απορρέουν από τη στάση και συμπεριφορά του Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή και των υπαλλήλων του γενικότερα.
                          ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Την άμεση παύση της λειτουργίας του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή και την άμεση απέλαση του Τούρκου Προξένου και ολοκλήρου του, μη Ελληνικής Ιθαγένειας, υπηρετούντος προσωπικού στο εν λόγω Τουρκικό Προξενείο.

Πίνακας Αποστολέων
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ