Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Πρωτοφανή επιτυχία είχε η εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με το Γιώργο Πάλμο και τον Ησαία Κωνσταντινίδη η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου στη Λάρισα μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου. Η εκδήλωση που είχε θέμα της τη Νέα Τάξη Πραγμάτων διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, αφού το κοινό στην προσπάθειά του να ενημερωθεί περί των τεκτενομένων στο διεθνή και ελλαδικό χώρο προέβαινε διαρκώς σε έναν καταιγισμό ερωτήσεων στους ομιλητές.
Αρχικά το λόγο πήρε ο ερευνητής και αρθρογράφος Γιώργος Πάλμος, ο οποίος με την εμπεριστατωμένη ομιλία του ανέλυσε τα όσα εντέχνως μας αποκρύπτονται από συγκεκριμένα κέντρα, καθώς και την ηθελημένη άρνηση ανθρώπων της εξουσίας και του δημοσιογραφικού κόσμου, να αξιοποιήσουν πληροφορίες και να συνεργαστούν με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να επιφέρουν ουσιαστικές αλλαγές, σωτήριες για την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό. Τέλος, με ημερομηνίες και στοιχεία, απήντησε σε ερωτήσεις παρισταμένων εξειδικευμένου ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη έλαβε ο συγγραφέας και πολιτικός επιστήμων Ησαΐας Κωνσταντινίδης ο οποίος κυριολεκτικά κατακεραύνωσε τόσο το καραμανλικό καθεστώς της μεταπολιτευτικής περιόδου, όσο και αυτά των Σημίτη και Παπανδρέου οι οποίοι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση. Δεν παρέλειψε δε να εξάρει το έργο του λαϊκού κινήματος της 21ης Απριλίου, ενώ τέλος ανέλυσε τα όσα προβλέπει το σχέδιο ''Φάρος της Ανατολής'' , το οποίο και εξυφάνθη εντός ανθελληνικών κέντρων.
Τέλος, τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο νομικός και συνεργάτης της εφημερίδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, Μπαμπάνης Φώτιος, ο οποίος παρέθεσε λεπτομερώς τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για την αποφυγή των χειροτέρων καταστάσεων που ενδεχομένως θα ακολουθήσουν, ενώ παράλληλα τόνισε τον προδοτικό ρόλο των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν μέλη του Κινήματος Ελληνικής Επαναφοράς, μέλη του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας ''Ο ΠΥΡΡΟΣ'', μέλη της Πατριωτικής Κινήσεως Ημαθίας, αλλά και συναγωνιστές από την Αταλάντη Φθιώτιδος. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε η εκδήλωση, δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση πραγματοποίησης παρόμοιων εκδηλώσεων, ενώ με το πέρας της συζήτησης που ακολούθησε, εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος.