Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου η εκδήλωση που διοργάνωσε στη Λάρισα ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, αφού δεκάδες Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομιλία του γνωστού ιστορικού συγγραφέως και διακεκριμένου νομικού, Κώστα Πλέυρη, σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Ρουπακιώτη και την επέτειο του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των θεμάτων, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Πατριωτικός Σύνδεσμος δεν πτοείται από αντιρατσιστικά νομοσχέδια, τα οποία και παραπέμπει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που στοχεύει στη φίμωση των εθνικιστών, αφού πίσω από αυτό βρίσκεται το διεθνές σιωνιστικό lobby.
Στη συνέχεια ο κεντρικός ομιλητής Κώστας Πλεύρης κατήγγειλε ότι η επέτειος του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν τιμάται πουθενά σε όλη τη χώρα, ενώ ως Μακεδών θα έπρεπε να τυγχάνει ιδιαιτέρων τιμών στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς όμως ο δημοκράτης και προοδευτικός κ. Μπουτάρης ησχολείτο με την παρέλαση των ομοφυλλοφύλων. Να σημειωθεί ότι ο γνωστός ιστορικός παρουσίασε και στοιχεία σχετικά με τον Μ. Αλέξανδρο άγνωστα μέχρι πρότινος.
Αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δήλωσε ότι αντίκειται στην αλήθεια και τη λογική, ενώ τόνισε ότι ο όρος εχθροπάθεια που εισήγαγε ο κ. Ρουπακιώτης, είναι άγνωστος στο ποινικό δίκαιο και αποτελεί πρωτοφανές γεγονός στα ελληνικά χρονικά. Κλείνοντας εξήγησε τους λόγους δημιουργίας του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.