Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο Π.Ε.Σ. καταγγέλλει το κλείσιμο της ΕΡΤ


 Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ καταγγέλλει την κατάπτυστη διάλυση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού μας δικτύου, της Ε.Ρ.Τ.. Φαίνεται πως οι σιωνιστές τοκογλύφοι και το πειθήνιο όργανό τους, η σημερινή τρικομματική κυβέρνησι υπαλληλίσκων της τρόικα, αποφάσισαν να ταπεινώσουν την Ελλάδα και κατ’ αυτόν τον τρόπο. Κανένα κυρίαρχο κράτος δεν στερείται ραδιο-τηλεοπτικού δικτύου ειμή μόνον κατόπιν εχθρικής ενεργείας. Ήδη οι ακρίτες στις εσχατιές της ως τώρα ελευθέρας Ελλάδος δεν έχουν παρά μόνον αλβανικά, σκοπιανά, βουλγαρικά ή τουρκικά κανάλια στους δέκτες τους. Οι γυφτο-Σκοπιανοί μάλιστα έσπευσαν να «καταλάβουν» τις συχνότητες της ΕΡΤ. Βλέπετε τα βοθρο-κάναλα των εργολάβων (νταβατζήδων κατά Κωστάκη) με άδεια πανελλαδικής εμβελείας, δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τους Έλληνες της παραμεθορίου – είναι πολλά τα έξοδα για να εγκαταστήσουν στα νησιά και στα κορφοβούνια αναμεταδότες και δεν συμφέρει στους «επιχειρηματίες». Μάλλον ευτυχώς βέβαια, γιατί δεν πρόκειται παρά για ελληνόφωνους γραικύλους που παίζουν τούρκικα σήριαλ της κακιάς ώρας.

Αληθεύει ασφαλώς ότι η κατά μείζονα βαθμό ελεγχόμενη από την καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου ΕΡΤ, έχυνε τόσα χρόνια άφθονο το μαρξιστικό δηλητήριο της Αριστεράς με τα σοβιετικού τύπου ντοκυμανταίρ διαστρεβλώσεως της Ιστορίας και την άθλια προπαγάνδα υπέρ του κάθε μεταπολιτευτικού ολετήρα (π.χ. Καραμανλή ή Ανδρέα Παπανδρέου ή Μητσοτάκη και Σημίτη, Γιωργάκη και λοιπών). Οι Έλληνες όμως είχαν συνηθίσει τα τεχνάσματα των κομμισαρίων και ήξεραν να αγνοούν παντελώς τις ψευδείς ειδήσεις και τα κακόβουλα σχόλια.

Είναι γεγονός επίσης ότι οι κατά καιρούς μέχρι σήμερα διοικήσεις της ΕΡΤ, άνευ σεβασμού στον ιδρώτα του ελληνικού λαού, προέβησαν σε σκανδαλώδεις προσλήψεις και συμβάσεις για να βολέψουν διάφορα κοπρόσκυλα του κλεπτο-δημοκρατικού τόξου.

Δεν έπαυε ως τόσο η ΕΡΤ να είναι η φωνή της Ελλάδος στο εξωτερικό στα βραχέα κύματα, για τον αλύτρωτο και απόδημο ελληνισμό και τους ποντοπόρους ναυτικούς μας. Δεν λησμονούμε ακόμη την Θεία Λειτουργία της Κυριακής για τους ευλόγως απολειφθέντας, την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», που ενίσχυε τον δεσμό της νεολαίας μας με τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις αμέτρητες εκπομπές τις αφιερωμένες στα δημοτικά μας τραγούδια, στα γνήσια ήθη και έθιμα των Ελλήνων ανά την ελληνική επαρχία. Δεν ξεχνούμε την εκπαιδευτική τηλεόραση ούτε το ανεκτίμητης αξίας αρχείο της ΕΡΤ, το οποίο πραγματικά κινδυνεύει στα χέρια τόσο των μνημονιακών εκποιητών όσο και των αριστεριζόντων «υπερασπιστών» της ΕΡΤ.

Προδήλως, αυτοί που βρήκαν έτοιμη (και) την ΕΡΤ χάρις εις τον Γεώργιο Παπαδόπουλο (εγκαινίασε το μέγαρο της Αγίας Παρασκευής το 1972) δεν ήταν ικανοί παρά να οδηγήσουν την Ελληνική Ραδιοτηλεόραση στην χρεοκοπία, την απαξίωση και την διάλυση. Δεν αντέχουν φαίνεται και μόνον στην σκέψη οι δημοκράταροι ότι δεν φτάνουν στην δημιουργικότητα, την εντιμότητα, την όντως προοδευτικότητα και την προσφορά προς το Έθνος ούτε στο μικρό δαχτυλάκι τον αείμνηστο «δικτάτορα».

Οι Έλληνες εθνικιστές δεσμευόμαστε πως, όταν έλθουμε στα πράγματα, θα αποκαταστήσουμε στην αρχική της αίγλη την Ελληνική Ραδιοφωνία & Τηλεόραση, με ισχυρότατο σήμα για να φτάνει στα πέρατα της Οικουμένης και ιδίως στα σύνορα, με άρτιο μορφωτικό και αληθινά ψυχαγωγικό πρόγραμμα, γεμάτο από τα νάματα του λαμπρού ελληνο-χριστιανικού μας πλούτου και της αγέραστης ελληνικής Φυλής.