Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Τραγική ήταν η εικόνα που παρουσίαζε την Τρίτη 25 Ιουνίου η πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, αφού ο γνωστός παρενδυτικός (τραβεστί) μπαρμπά - Μπάμπης - Χαράλαμπος Ταμουτζίδης γνωστός στις αστυνομικές αρχές ως ''αλόμα(ς)'' αν και σε προχωρημένη ηλικία, μαζί με άλλα τέσσερα - πέντε στοιχεία παρόμοιων πεποιθήσεων και προτιμήσεων προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας με πρόσχημα την αγορά ενός ακινήτου από Λαρισαίο επιχειρηματία.
Ο γνωστός ποινικός Χαράλαμπος Ταμουτζίδης και παλαιός γνώριμος των Φυλακών Λαρίσης, ο οποίος έχει καταδικαστεί για πορνεία και μαστροπεία στο παρελθόν καθώς και για πλήθος παραβάσεων του ποινικού κώδικος, μαζί με τις άλλες αποκρουστικές και αξιολύπητες παρουσίες που κουβάλησε στην πόλη μας ως περιφερόμενο θίασο,καλούσε τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες να πάρουν τις οικογένειές τους και να παραστούν στην εκδήλωσή τους, υποσχόμενοι βέβαια από μικροφώνου και δωρεάν πορνογραφικό υλικό που θα μοίραζαν στο τέλος.
Ευτυχώς, μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου αντιλήφθηκαν τους περίεργους επισκέπτες και έσπευσαν γρήγορα στην πλατεία με μόνο σκοπό να ακυρώσουν μία εκδήλωση που προσβάλλει τα χρηστά ήθη. Πλησιάζοντας δε στο χώρο όπου είχε στηθεί η μικροφωνική εγκατάσταση από όπου εκστομίζονταν κάθε είδους αηδία, δύο από τα μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου γκρέμισαν και έσκισαν το πανό διαμαρτυρίας τους , κάνοντας τον καημένο τον Μπάμπη τον Ταμουτζίδη (αλόμας) να θυμηθεί τα νιάτα του και να απειλεί με μηνύσεις, για να λάβει την απάντηση ότι κάθε φορά που θα πατά το πόδι του στη Λάρισα θα υπάρχουν και οι ανάλογες αντιδράσεις, ενώ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος, υποσχέθηκε ότι και αυτός θα υποβάλει μήνυση για προσβολή των χρηστών ηθών και της δημοσίας αιδούς.
Στη συνέχεια οι γνωστοί αναρχικοί-αντιεξουσιαστές υπερασπιστές των τραβεστί (εξάλλου έχουν τις ίδιες προτιμήσεις) προσέτρεξαν προς βοήθεια των παρενδυτικών και του παλαιού ποινικού για να φτάσουν σε σημείο να έλθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αποφασισμένους για όλα εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου, χωρίς βέβαια να τολμήσουν να κάνουν κάτι μάλλον διότι γνώριζαν τη μοίρα τους. Βέβαια και ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, φρόντισε να μην οξυνθούν κι άλλο τα πνεύματα, επειδή εκείνη τη στιγμή η πλατεία ήταν γεμάτη από μικρά παιδιά και η μετατροπή της σε πεδίο μάχης ήταν κάτι το παρακινδυνευμένο. Την επόμενη φορά τους παροτρύνουμε να υπερασπιστούν τους κοπρολάγνους, σε ένδειξη της προοδευτικότητός τους και συμπαράστασης προς τους ομοϊδεάτες τους.
Οι εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου αποχώρησαν συντεταγμένα, χωρίς τα καραγκιοζάκια των καταλήψεων της ιατρικής και της βιοχημείας να τολμήσουν να τους ακολουθήσουν, περιοριζόμενοι στο εμετικό τους σύνθημα από ασφαλή απόσταση ΕΑΜ-ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, ενώ πάνω στη ζάλη τους δεν ξέχασαν και το χωριό από το οποίο κατάγεται ο Πρόεδρος του Συνδέσμου.
Ως Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος για ακόμη μία φορά αποδείξαμε ότι στην πόλη της Λάρισας δεν υπάρχουν άβατα και διαμηνύουμε στα άπλυτα της ιατρικής ότι θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους όποτε κι αν χρειαστεί. Κλείνοντας, επιρρίπτουμε πάσα ευθύνη στο δήμαρχο Λαρισαίων, Κώστα Τζανακούλη ο οποίος έδωσε και την άδεια για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, μιμούμενος μάλλον και ζηλεύοντας τη δόξα των ομολόγων του Μπουτάρη και Καμίνη με το Gay Parade. Αυτά όμως να τα βλέπει ο λαός της Λάρισας και ειδικά οι πιστοί Χριστιανοί που ψήφισαν την παράταξή του, γιατί τη μία παραχωρεί δημόσιο χώρο στους Πακιστανούς για προσευχή, την άλλη σε κάθε είδους πρώην ποινικό με ιδιαιτερότητες εκτός εκκλησίας. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.