Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Το παρόν κείμενο συντάσσεται με μεγάλη λύπη, αλλά και οργή ταυτόχρονα για τα όσα τραγικά διαδραματίζονται στην Πατρίδα μας. Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2013 όπου ένα θέατρο του παραλόγου παίζεται καθημερινά εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, φτάσαμε στο σημείο να πληροφορούμαστε μέσω των ξεπουλημένων και εθνοπροδοτικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, για θανάτους συμπατριωτών μας λόγω της έλλειψης ρεύματος στις οικείες τους.
      Φτάσαμε στο σημείο οι αυτοκτονίες να αναφέρονται στα δελτία ως απλοί αριθμοί και όλα αυτά πριν αρχίσουν τα κοράκια και οι διεθνείς τοκογλύφοι να αρπάζουν και τις πρώτες κατοικίες των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι είναι υπερχρεωμένοι στις τράπεζες. Φτάσαμε στο σημείο εν έτει 2013 να ακούμε από τους έμμισθους πεμπτοφαλαγγίτες των καναλιών για μαγκάλια μέσα σε σπίτια, λες και ανακαλύψαμε τη μηχανή του χρόνου και επιστρέψαμε στη μεταπολεμική Ελλάδα. Διαβάζουμε σε τοπικά έντυπα για ομαδικές διακοπές της υδροδότησης σε κοινότητα του νομού μας και απλώς καταδικάζουμε το καθεστώς της 21ης Απριλίου, το οποίο φρόντισε τόσο για την υδροδότηση όσο και για την ηλεκτροδότηση ακόμη και στο τελευταίο χωριό της ελληνικής επικράτειας.
       Δεν είναι όμως η κατάλληλη περίσταση για να αστειευόμαστε. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε υπεύθυνο και προς κάθε ένα υπερασπιστή του απάνθρωπου πρασινομπλέ καθεστώτος. Κύριοι ευθυγραμμιστείτε με την πραγματικότητα. Η Ιστορία είναι αμίληκτος, όπως ακριβώς και η οργή του Λαού. Αναθεωρήστε τη στάση σας και τις επιλογές σας, διότι Λαός που δεν έχει τίποτα, δε φοβάται και τίποτα.