Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο Π.Ε.Σ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» συγχαίρει προφρόνως τον Άγιο Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ.  Οφείλουμε μέσα από την καρδιά μας ένα εύγε για «τον που μάχεται ανδρειωμένος, για την Πίστι, για το Γένος», για να χρησιμοποιήσουμε τον στίχο του ποιητή.
     Ο Σεβασμιώτατος μας ενθουσιάζει με την κυριολεκτική έννοια του ρήματος, που παράγεται από τον ένθεος > ένθους.  Χάρη στην φωτισμένη γνώμη του, την ρητορική δεινότητα, την εμβριθή νομική κατάρτιση και την θύραθεν ευρυμάθεια, διαποιμαίνει θεοφιλώς και ελληνοπρεπώς όχι μόνον την Μητρόπολη Πειραιώς αλλ’ εμψυχώνει σαν άλλος μπουρλοτιέρης των ψυχών το χειμαζόμενο, δουλωμένο Γένος.  Ας μη βιαστεί κανείς να μας χαρακτηρίσει υπερβολικούς.  Τελούμε στ’ αλήθεια υπό κατοχή και πάσχουμε από πνευματική λειψυδρία και εν γένει λειψανδρία.  Ελάχιστοι τολμούν να εισέλθουν στην παλαίστρα για να αντιμετωπίσουν τεκμηριωμένα τον πάνοπλο Γολιάθ που διαστρεβλώνει ασύστολα την αλήθεια, διαβάλλει ως γραφική κάθε ειλικρινή φωνή, πνίγει κάθε θαρραλέα αντίσταση.
     Θ’ αναφερθούμε μόνον στα προσφατότερα γεγονότα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μας.  Λίγοι –φευ!– Ορθόδοξοι αρχιερείς ορθώνουν το ανάστημά τους στους βυσσοδομούντες παρανόμους των τεκτονικών στοών και τα παρακλάδια τους.  Ελάχιστοι αρματώνονται για ν’ αντιμετωπίσουν με τα όπλα της δικαιοσύνης τους γενιτσάρους που θέλουν σώνει και καλά να επαναφέρουν στην Αθήνα το σύμβολο της μυσαράς σκλαβιάς, ένα τζαμί, ανεγερθησόμενο μάλιστα δαπάναις του ελληνικού δημοσίου, προς δόξαν των νέων εποίκων-κατακτητών.  Οι πλείστοι δε των ιεραρχών αποφεύγουν να τοποθετηθούν ευθαρσώς, ως έχουν χρέος, εναντίον των αισχρών νομοθετημάτων (περί δήθεν «ρατσισμού» αφ’ ενός και συμβιώσεως παρανόμων ζευγαριών και δη σοδομιτών αφ’ ετέρου) που ετοιμάζει το κακή τη μοίρα συγκυβερνών σαμαρο-βενιζελικό μόρφωμα.
      Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος «Ελληνοκρατείν» εύχεται για τον κ.κ. Σεραφείμ τον άνωθεν φωτισμό, υγεία και μακροημέρευση, ώστε να ορθοτομεί τον λόγον της αληθείας του Τριαδικού Θεού μας. 
Απευθύνουμε δε και πάλι την ανοικτή εγκάρδια πρόσκλησή μας προς τον σεβασμιώτατο Πειραιώς να έλθει στην Λάρισα, ώστε με τον άλατι ηρτυμένο, εμπνευσμένο λόγο του να μας ενημερώσει και να μας εγκαρδιώσει από κοντά· το έχουμε ανάγκη και προσδοκούμε ν’ ανταποκριθείτε με ανυπομονησία, Σεβασμιώτατε!