Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Με μια αιφνιδιαστική καταδρομική κίνηση μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου το μεσημέρι της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου, βρέθηκαν έξω από το Στρατόπεδο ( Σχοινά ) στον Τύρναβο, όπου και διαμαρτυρήθηκαν για τη διοίκηση του στρατοπέδου, η οποία έχει πλέον περιέλθει σε τουρκικά χέρια.
      Το συγκεκριμένο στρατόπεδο παλαιότερα λειτουργούσε ως μονάδα του Ν.Α.Τ.Ο. , ενώ τώρα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Βαλκανικής Δυνάμεως Ταχείας Επεμβάσεως, με διοικητή τον Τούρκο Ταξίαρχο Χακάν Εσέρ (ο προηγούμενος ήταν Σκοπιανός). Οι Εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου κρατώντας  Γαλανόλευκες και  λάβαρα της Ελληνορθοδοξίας, διαμαρτυρήθηκαν για τη σιωπηλή στρατιωτική κατάληψη της Πατρίδος, από ξένες και μάλιστα εχθρικές στρατιωτικές δυνάμεις, αφού στο εν λόγω έμπεδο, οι κατά καιρούς διοικητές (ανά διετία) προβλέπεται να είναι από χώρες και μορφώματα όπως η Τουρκία, τα Σκόπια, η Βουλγαρία, η Αλβανία και η Ιταλία. Πρόκειται για μία εθνική μειοδοσία που διαπράττεται πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη των ξεπουλημένων κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. 
      Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι έναντι του Στρατοπέδου βρίσκεται μνημείο που ανεγέρθη προ δωδεκαετίας προς τιμήν των πεσόντων κατά των ατυχή πόλεμο του 1897. Ο  δρόμος στον οποίο βρίσκεται το υπό κατοχή στρατόπεδό μας, ήταν διάσπαρτος από τα οστά των πεσόντων στρατιωτών μας, τα οποία και περισυνελέγησαν από το 4ο σώμα Ευζώνων. Στο προαναφερθέν μνημείο, όπου και μετέβησαν έπειτα από τη διαμαρτυρία οι συγκεντρωμένοι, κατατέθηκε στεφάνι από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Χάμο Αστέριο, αλλά και από τον Υποδιοικητή των Ελλήνων Εφέδρων Καταδρομέων, Καζαμία Δημήτριο.
      Πάγια θέση του Συνδέσμου είναι το ότι η Ελλάς δεν έχει την ανάγκη κανενός είδους προστάτη και δεν μπορεί να λειτουργεί ως προτεκτοράτο. Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση οποιονδήποτε ξένων δυνάμεων από τον ελλαδικό χώρο και την επανένταξη όσων μονάδων τους έχουν παραχωρηθεί  στον Ελληνικό Στρατό. Ως τότε οφείλουμε να αντιστεκόμαστε και να παλεύουμε για την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια.