Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ, η οποία πραγματοποιήθηκε χθές, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στο κεντρικό ξενοδοχείο Μετροπόλ στην Λάρισα, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.  Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Ηγούμενος της ηρωϊκής Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους π. Μεθόδιος, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου, ο πρόεδρος της Φιλορθοδόξου Ενώσεως «Κοσμάς Φλαμιάτος» Λαυρέντιος Ντι Τζόρτζιο, και ο Αθανάσιος Παπαγεωργίου του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος – φίλοι του Αγίου Όρους», ο οποίος δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί, λόγω εκτάκτου περιστατικού.  Παρέστη δε και απηύθυνε χαιρετισμό και ο π. Ευθύμιος, πρώην εφημέριος του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης.
Επίσης, συμμετείχαν πλήθος κόσμου από την Λάρισα και γειτονικές περιοχές καθώς και κλιμάκιο της Πατριωτικής Κινήσεως Ημαθίας, εκπρόσωπος της οποίας επίσης χαιρέτισε την εκδήλωση.
     Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λαρίσης, αναφερόμενος στις θεομηνίες που πλήττουν άλλες χώρες αλλά στην σκανδαλώδη εύνοια του Τριαδικού Θεού προς την Ελλάδα μας, όπου έστω και στην δοκιμαζομένη από σεισμούς Κεφαλληνία, στην οποία συμπαριστάμεθα παντοιοτρόπως χωρίς τυμπανοκρουσίες, δεν θρηνήσαμε ούτε ένα νεκρό.
     Οι εισηγήσεις ξεκίνησαν με τον π. Νικηφόρο Νάσσο, εφημέριο του Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Βόλου, ο οποίος έδωσε ένα θαυμάσιο ορισμό της Εκκλησίας, ως ιατρείου ψυχών και εργαστηρίου αγιότητος κατά τον π. Γεώργιο Φλωρόφσκυ.
     Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο μαχητικότατος Αναστάσιος Θεοδωρίδης του Συλλόγου «Άγιος Βασίλειος» Θεσσαλονίκης, ο οποίος περιέγραψε τους διωγμούς που υφίστανται οι Χριστιανοί, και δη οι Ορθόδοξοι εσχάτως, από το Κοσσυφοπέδιο έως την Συρία και την Αίγυπτο και αλλαχού, όπου έχουμε στις ημέρες μας δεκάδες Νεομάρτυρες, όπως ο σφαγιασθείς υπό Τσετσένων Άγιος Ευγένιος Ροντιόνωφ.  Ομοίως αναφέρθηκε και στους Έλληνες εν ενεργεία αστυνομικούς που αρνήθηκαν να παραλάβουν την ήδη εφαρμοσθείσα στην Αστυνομία επί Χρυσοχοΐδη ηλεκτρονική κάρτα και θα δικασθούν δευτεροβαθμίως προσεχώς με το ερώτημα της αποτάξεως. 
     Εν συνεχεία, ο Ιωάννης Λαζάκης του Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής» εξ Αθηνών προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τις μεθοδείες των σιωνιστών, οι οποίοι επιχειρούν να πλήξουν τους Χριστιανούς Ορθοδόξους και μάλιστα τους Έλληνες δια των μασώνων, της αρχαιολατρίας, του αποκρυφισμού ή των ανατολικών θρησκειών, των μεταλλαγμένων δογμάτων του οικουμενισμού, της δήθεν οικολογίας ή του ανθρωπισμού που οδηγεί σε εμπόριο οργάνων.  Εξαιρετική ήταν η ανάλυσή του για τον ρόλο των επηλύδων ισλαμιστών, των Τούρκων πρακτόρων και των γενιτσάρων ανθελλήνων και αντιχρίστων συμμάχων τους αναρχικών – «αντεξουσιαστών».  Αίσθηση δε προκάλεσε η αποκάλυψη ότι στα διαμονητήρια του Αγίου Όρους χρησιμοποιείται ήδη ο QR code, ο οποίος μπορεί να περιέχει πληροφορίες που δεν δύναται να αναγνώσει δια γυμνού οφθαλμού ο κάτοχος και φακελλώνει ηλεκτρονικώς τους προσκυνητές.
     Κατόπιν, στο βήμα προσήλθε ο Γεώργιος Αλεξόπουλος του Συλλόγου «Πυρίνη Ρομφαία».  Ο τελευταίος ομιλητής εστίασε στην προπαρασκευαζόμενη δημογραφική αλλοίωση, την ακόλουθη συνταγματική εκτροπή και την κατάλυση του εθνικού κράτους και εν τέλει στην επιβολή της σαρίας από τους κατακλύζοντας την Ελλάδα σουννίτες ισλαμιστές.  Παράλληλα, εξήγησε το ανυπόστατον του «χρέους», το οποίο βασίζεται αποκλειστικώς σε λογιστικές εγγραφές και αποσκοπεί στην στέρηση των Ελλήνων από την ιδιοκτησία τους και την γή τους (υπέδαφος, ορυκτό πλούτο – ενεργειακά αποθέματα και τα ίδια τα σπίτια μας).  Προέτεινε δε συγκεκριμένους, πρακτικούς νομικής υφής τρόπους αντιστάσεως στην απειλή των κατασχέσεων και την λαίλαπα του χαρατσίου αλλά και στην επιβολή της λεγομένης «ηλεκτρονικής διακυβερνήσεως», δηλαδή της κατά παράβασιν του Συντάγματος αριθμοποιήσεως των ανθρώπων.
     Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρισταμένους με μαχητικό φρόνημα να ψάλλουν το Κοντάκιον «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ» και τον Εθνικό Ύμνο.