Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΡ. ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΜΑΡΙΝΟ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» εκφράζει την ολόψυχη συμπαράστασή του προς τον άξιο διπλωμάτη και γενναίο Έλληνα, πρώην Γενικό Πρόξενο Κορυτσάς Θεόδωρο Καμαρινό - Οικονόμου, του οποίου η έφεση κατά της πρωτοδίκου καταδίκης του σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ, εκδικάζεται αύριο, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014, στο Εφετείο Αθηνών.  
     Υπενθυμίζεται ότι ο ικανότατος Πρόξενος τελεί εν αργία, διότι είπε το αυτονόητο, ενθαρρύνοντας τους Βορειο-Ηπειρώτες να δηλώσουν ευθαρσώς την ελληνική τους καταγωγή στην απογραφή του 2011 στην Αλβανία, συνέβαλε δε καθοριστικά στην εξάρθρωση παράνομου κυκλώματος χορηγήσεως visa σε Αλβανούς υπηκόους που επιθυμούσαν να εισέλθουν στην Ελλάδα.  Φαίνεται πως η δήθεν πατριωτική Ν.Δ., σε πλήρη ευθυγράμμιση με το τότε κυβερνών και νυν συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ, εχθρεύεται, μισεί και διώκει όποιον μιλάει για Βόρειο Ήπειρο.
     Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστέριος Χάμος επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικώς με τον κο Καμαρινό και του μετέφερε τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαραστάσεως των μελών του Π.Ε.Σ. προς το πρόσωπό του.  Οι θερμές προσευχές μας στον Τριαδικό μας Θεό είθε να τον συνοδεύουν και να φωτίσουν τους δικαστές, ώστε όχι μόνον να αθωωθεί, όπως είναι το σωστό και το δίκαιο, αύριο, αλλά σύντομα να επανέλθει και στα καθήκοντά του, τα οποία ανέκαθεν εξετέλεσε με πίστη στην Ελλάδα, αυταπάρνηση και αφοσίωση.