Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Καθώς εκόπασε ο πόλεμος των ψευδών υποσχέσεων και εκβιασμών προ των εκλογών αλλά και οι θριαμβολογίες κατόπιν από τους πάσης αποχρώσεως πολιτικάντηδες, είναι καιρός όσοι νοιαζόμαστε για την Πατρίδα να δούμε με προσοχή τ’ αποτελέσματα των ευρω-εκλογών στην ελεύθερη Θράκη.  Το μόρφωμα των πρακτόρων του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής «Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» (Κ.Ι.Ε.Φ.) συγκέντρωσε, δυστυχώς, συνολικά 42.533 ψήφους.  Κύριος οίδε με τί λογής χρηματικά και άλλα δελέατα, τί εκβιασμούς, απειλές και εγκληματικές ενέργειες, σαν αυτές που επιφυλάσσουν σε όποιον ανυπεράσπιστο μουσουλμάνο αντιτάσσεται στις επιταγές τους –βλ. υπόθεση του Θρακιώτη ιμάμη Ρόδου Καρα-αλή Χασάν, ο οποίος παρητήθη απειλούμενος, αφού εδέχθη επίθεση προ διετίας από πράκτορες της ΜΙΤ (εξ Εχίνου αλλά και εκ Τουρκίας!) στο τέμενος της Ρόδου– φθάσαμε σε τούτο το αποτέλεσμα.
     Πρόκειται για το κόμμα-βιτρίνα του οποίου τα θρασύτατα, εξωνημένα στελέχη δεν διστάζουν να ποζάρουν υπερήφανα κάτω από την σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης», της σκιώδους βραχυβίου μουσουλμανικής διοικήσεως Αυγούστου-Οκτωβρίου 1913, η οποία συνεστήθη με σκοπό να αποφευχθεί η Βουλγαρική Κατοχή και την οποία ονειρεύονται όμως να νεκραναστήσουν ως νεο-οθωμανική κτήση! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι στην διαδικτυακή σελίδα της οργανώσεώς τους δεν εδίστασαν μόλις τον παρελθόντα Απρίλιο να δημοσιεύσουν τις επισκέψεις τους στους ψευδο-μουφτήδες Ιμπραήμ Σερήφ (Κομοτηνής) και Αχμέτ Μετέ (Ξάνθης), οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι εδώ και μία 20/ετία, χωρίς κανένας εκ των αδρότατα αμειβομένων λειτουργών της Θέμιδος να δει την αντιποίηση αρχής που διαπράττουν.
     Οι «δημοκρατικοί» συμπολίτες και πολιτευτές, σχολιαστές και δημοσιογράφοι οι οποίοι σπεύδουν να λοιδορήσουν εμάς, τους κακούς Έλληνες εθνικιστές, επειδή επισημαίνουμε τον κίνδυνο τουρκοποιήσεως της Θράκης με την μέθοδο των θυλάκων της Μεγαλονήσου μας και του προσφατότερου παραδείγματος του Κοσσυφοπεδίου δεν δείχνουν την αυτή αντι-εθνικιστική υστερία όταν βλέπουν τους νοσταλγούς του σουλτάνου ή τους υμνητές του αρχι-σφαγέα γενοκτόνου Κεμάλ (συστεγάζονται αμφότεροι υπό το μίασμα του τουρκικού προξενείου) να υπονομεύουν την εθνική μας κυριαρχία.
     Το παρήγορο είναι ότι παρά το χρήμα που διοχετεύει η Τουρκία στην Θράκη και την άθλια προπαγάνδα των πρακτόρων της και των εγχωρίων συνεργατών τους, η μουσουλμανική μειονότητα δεν ψήφισε μονοκούκι το Κ.Ι.Ε.Φ., πράγμα που μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε.
     Δεν θ’ ασχοληθούμε με τους δοσιλόγους της συγκυβερνήσεως, οι οποίοι χαϊδεύουν τους τουρκόφρονες και αποκοιμίζουν τον ελληνισμό με φληναφήματα περί φιλίας με τα φίδια.  Αυτοί ήδη λιγοστεύουν τις επίσημες χριστιανικές αργίες ώστε να έχουν χρόνο να επιβάλουν μουσουλμανικές για τους λαθροεισβολείς-εποίκους στους οποίους έδωσαν και ετοιμάζονται να δώσουν ιθαγένεια.  Ούτε περιμένουμε τίποτε από τους ομοίους των τΣΥΡΙΖΑίους και τους θλιβερούς συνοδοιπόρους τους (Δραγώνα, Ρεπούση), οι οποίοι είναι πρόθυμοι να καταστήσουν επίσημη γλώσσα την τουρκική, καταπατώντας κατάφωρα τις υποκριτικώς διατυμπανιζόμενες αρχές τους περί δήθεν σεβασμού στην διαφορετικότητα, αγνοώντας επιδεικτικά τις εκκλήσεις των Πομάκων σαν τον λεβέντη Σεμπαϊδήν Καραχοτζά και τα παλληκάρια της εφημερίδος Ζαγάλισσα ή ακόμη και της Αθιγγανίδος Σαμπιχά Σουλεϊμάν, οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να διδάσκονται στα μειονοτικά σχολεία μία άσχετη προς τους ιδίους και πρακτικώς άχρηστη ξένη γλώσσα, την τουρκική.
     Περιμένουμε ως τόσο από τους Έλληνες πατριώτες να πράξουν το καθήκον τους.  Η ηρωϊκή δασκάλα του Γένους, Χαρά Νικοπούλου με την «Κιβωτό της Δόμνας Βισβίζη» δείχνει τον δρόμο.   Ομοίως και η προσπάθεια να κλείσει το μη έχον λόγο υπάρξεως τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.  Μας έρχεται στον νου και έχουμε πάντα στην καρδιά μας τα αδέλφια μας της Πατριωτικής Ορθοδόξου Κινήσεως Αλεξανδρουπόλεως.  Υπάρχουν και άλλοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, που αντιστέκονται και δεν γονατίζουν στα αργυρώνητα τσιράκια της Άγκυρας.
     Θρακιώτες, αδέρφια μας, Έλληνες! Σταματήστε να φοβάστε.  Μη σκύβετε το κεφάλι. Μη γίνεστε εθελόδουλοι ραγιάδες. Πάψτε να γράφετε στον τοπικό τύπο για τις θέσεις σταθμεύσεως, τις παιδικές χαρές και τις λακκούβες στους δρόμους· αυτά είναι ήσσονος σημασίας.  Ελέγξτε τους τοπικούς «άρχοντες» όταν διοργανώνουν επισκέψεις κατασκόπων και πρακτόρων υπό τον μανδύα των πολιτιστικών φορέων, όταν καλούν Τούρκους αστυνομικούς για προστασία (ναί, συνέβη και αυτό!) και όταν συμμετέχουν σε παράνομα τουρκο-πανηγύρια.  Προ πάντων, μη γίνεστε υποχείρια και χρηματοδότες των επίδοξων κατακτητών μας.  Κανένα αθλητικό σωματείο, κανένας λαογραφικός σύλλογος, κανένας τουρίστας, ούτε ένα ευρώ στο βδελυρό τουρκικό κράτος!
     Ιδίως πρέπει ν’ απευθυνθούμε στους απογόνους προσφύγων εκ Βορείου Θράκης (ανατολικής Ρωμυλίας) και ανατολικής Θράκης και δη τους Κωνσταντινουπολίτες και σε όσους δύνανται να μεταφέρουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στην ελεύθερη Θράκη.  Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε – ΟΧΙ άλλες αλύτρωτες πατρίδες!
     Αγαπητοί συγ-Χριστιανοί, κληρικοί (και μάλιστα οι επίσκοποι!) και λαϊκοί, ζούμε σε δικό μας κράτος, όπου λατρεύουμε ελεύθερα τον Τριαδικό Θεό μας.  Έχουμε χρέος αγάπης και ιεραποστολής προς τους συνανθρώπους μας μουσουλμάνους.  Μιλήστε τους για τον Χριστό και την Εκκλησία.  Είναι Κυριακή εντολή, που την αμελήσαμε στην Θράκη εδώ και ένα περίπου αιώνα.  Πώς θέλουμε να μας φυλάει ο Θεός από κάθε επιβουλή αλλοτρίων, όταν εμείς δείχνουμε τέτοια περιφρόνηση προς την αγία διδασκαλία Του;
     Φίλοι και φίλτατοι μουσουλμάνοι της Θράκης! Δεν είμαστε εχθροί ούτε θέλουμε να σας επιβάλουμε δια της βίας τα θρησκευτικά μας πιστεύω.  Με τους περισσότερους μάλιστα από εσάς στις φλέβες μας κυλάει ίδιο αίμα.  Μη λησμονείτε πάντως ότι ο ντονμές Μουσταφά Κεμάλ γκρέμισε και λειτουργούντα τζαμιά στην Τουρκία· εδώ ουδέποτε σας πείραξε κανείς, ειμή μόνον οι προβοκάτορες της Άγκυρας, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.
Το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας αποκτήθηκε με ποταμούς αιμάτων, είναι δε πολύ σοβαρή υπόθεση για να το εμπιστευόμαστε στα χέρια του κάθε τυχάρπαστου ρουσφετολόγου των εκλογικών μαγειρείων της μπανανίας.  Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ προειδοποιεί τους απατεώνες του ΚΙΕΦ και όποιον διανοείται να σηκώσει χέρι στην Θράκη ή σε όποια δήποτε πιθαμή ελληνικής γης ότι το χέρι αυτό θα κοπεί και θα ξεραθεί.  Παράλληλα, καλεί τον κάθε πατριώτη σε εγρήγορση και επιφυλακή.