Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

Συγκλόνισε η δυναμική, ανοικτή εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (ΠΕΣ) «Ελληνοκρατείν», το απόγευμα της παρελθούσης Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου 2014, στην Λάρισα.
Προλόγισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστέριος Χάμος, ο οποίος τόνισε ότι η μπορεί η Ορθοδοξία και ο ελληνισμός να βάλλονται, ιδίως με τον προσφάτως ψηφισθέντα ανελεύθερο ρατσιστικό νόμο, ο οποίος δίνει παράλογα και αντισυνταγματικά δικαιώματα τιμητού στους πάντες, πλην των φυσιολογικών, Ελλήνων Χριστιανών πατριωτών, όμως οι εθνικιστές δεν πτοούνται.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κος Λαυρέντιος Ντετζιόρτζιο (πρώην παπικός, βαπτισθείς Ορθόδοξος), πρόεδρος της Φιλορθοδόξου Ενώσεως που φέρει το όνομα του αειμνήστου Αγωνιστού της Ορθοδοξίας Κοσμά Φλαμιάτου (1786-1852), ο οποίος ήταν συνεργάτης του Οσίου Χριστοφόρου, του Παππουλάκου,. Μίλησαν επίσης οι κ.κ. Αλεξόπουλος Γεώργιος του Συλλόγου «Πυρίνη Ρομφαία» και Θεοδωρίδης Αναστάσιος, του Συλλόγου «Άγιος Βασίλειος» Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν λόγω ανωτέρας βίας να παραστεί και να μιλήσει ο κος Λαζάκης Ιωάννης, του Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής».
Στις γεμάτες παλμό, κατατοπιστικότατες, πλήρεις στοιχείων ομιλίες τους, με άκρως ενδιαφέρουσες και διαφωτιστικές αναλύσεις, που θα ζήλευαν πολλοί κοσμικοί «διανοούμενοι», τονίστηκαν οι κίνδυνοι κατασπαράξεως του λογικού ποιμνίου από τους προβατόσχημους λύκους της αιρέσεως του οικουμενισμού, όπως π.χ. από τις άκρως αντορθόδοξες οικουμενιστικές κινήσεις ορισμένων ιεραρχών με προεξάρχοντες δυστυχώς το Φανάρι και την Ελλαδική Εκκλησία (ιδρυτικό μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου «Εκκλησιών» από το 1948) και την διαφαινόμενη πρόθεση διοργανώσεως ληστρικής, δήθεν «Οικουμενικής Συνόδου» με συμμετοχή του πάπα! Ορόσημο της οικουμενιστικής λαίλαπας υπήρξε αναμφισβήτητα η προ ενός περίπου έτους γενική συνέλευση του Π.Σ.Ε. στο Πουσάν της Ν. Κορέας. Ωσαύτως, εξετέθησαν με αποκαλυπτικά στοιχεία τα σχέδια των μωαμεθανών να επιβάλουν και στην Ελλάδα τον απάνθρωπο ισλαμικό νόμο (σαρία) με πολιορκητικό κριό την πλύση εγκεφάλου περι «πολυ-πολιτισμικών κοινωνιών» και την φίμωση όσων αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας. Παράλληλα εξετέθησαν η δράση και τα μέσα προσηλυτισμού των πολεμιστών του «ιερού πολέμου» (τζιχαντιστών) και τα αποτρόπαια εγκλήματά τους εις βάρος των πραγματικών Νεο-μαρτύρων Χριστιανών στην Εγγύς (Συρία) και την Μέση (Ιράκ)την Μέση (Ιράκ) Ανατολή, υπό τα αδιάφορα όμματα αν όχι και τον οπλισμό των «πολιτισμένων» κρατών Ευρώπης-Αμερικής.
Οι ομιλίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατοντάδων διαδηλωτών, που κατέκλυσαν την πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος στην Λάρισα και παρέμειναν επί 2,5 ώρες όρθιοι.
Ακολούθησε μεγάλη πορεία ομολογίας και (δια)μαρτυρίας στις κεντρικές οδούς της Λαρίσης υπό έντονη αστυνομική παρουσία, που έγινε όμως ευμενέστατα δεκτή από τους έκπληκτους κατοίκους της πόλεως. Πολλοί μας πλησίασαν και μας συνεχάρησαν με ενθουσιασμό, διότι σε μία περίοδο που το καθεστώς επιχειρεί να εκφοβίσει τους Χριστιανούς πατριώτες, η Λάρισα πλημμύρισε από Ορθόδοξα Χριστιανικά λάβαρα με την εικόνα της Υπερμάχου Στρατηγού μπροστά και ελληνικές Σημαίες.
Σημειωτέον ότι ήταν η πρώτη (ελπίζουμε όχι η μοναδική διαδήλωση) μετά την ψήφιση του κατάπτυστου αντισυνταγματικού Ν.4285/2014, κατά την οποία διατρανώθηκε η προσήλωση των Ελλήνων στα ιδανικά της Πίστεως και της Ελευθερίας και η αποφασιστικότητά μας να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Δίκαιος έπαινος ανήκει στους πιστούς του πατρίου και του νέου Ημερολογίου που συμμετείχαν αδελφωμένοι στην διαδήλωση. Ιδίως αποδίδομε τα εύσημα στις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής, στον π. Βασίλειο και τους ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Λαρίσης, στον π. Νικηφόρο Νάσσο του Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Βόλου. Δεν είναι δυνατόν να ξεχύνονται ανενόχλητοι στους δρόμους οι παράφρονες αναρχο-άπλυτοι χούλιγκαν και οι απάτριδες εθνο-μηδενιστές και οι Χριστιανοί να λουφάζουν, οι δε εφημέριοι των Ιερών Ναών όπου μοιράσαμε φυλλάδια για την εκδήλωση να μη τολμούν να προτρέψουν με παρρησία το εκκλησίασμα να δώσει το παρών σε μία τέτοια συγκλονιστική εκδήλωση.
Τα δόλια σχέδια των θρασύδειλων αντιχρίστων και μισελλήνων δεν θα περάσουν. Δεν το θέλει ο Θεός και ενισχύει τον πιστό λαό. Αυτό απέδειξε η προχθεσινή εκδήλωση και ελπίζουμε ότι θα βρει άξιους μιμητές.