Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καταγγέλει δημόσια την άναδρη και θρασύδειλη επίθεση αναρχικών στοιχείων σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως, όπου ο Σύνδεσμος πραγματοποιεί τις κατά καιρούς εκδηλώσεις του. Συγκεκριμένα με αφορμή τις προκηρύξεις που έριψαν μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Συνδέσμου τη νύχτα της 16ης Νοεμβρίου σε όλη την πόλη, με σκοπό να ενημερώσουν τους Λαρισαίους για την απάτη της ψευδογιορτής του Πολυτεχνείου, ανήμερα της προαναφερθείσης ψευδοεπετείου (17η Νοεμβρίου του τρέχοντος) και κατά τη διάρκεια της ανούσιας πορείας, ένα γκρουπούσκουλο οκτώ περίπου περιθωριακών στοιχείων, παρέκλινε της πορείας και με καλυμμένα πρόσωπα εισήλθαν ομαδικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου με ρόπαλα στα χέρια απείλησαν τους εργαζομένους ότι σε περίπτωση που η αίθουσα εκδηλώσεων παραχωρηθεί ξανά στον Πατριωτικό Σύνδεσμο, θα επανέλθουν για να τους διαλύσουν, προκαλώντας μάλιστα κάποιες μικροφθορές στον πάγκο της υποδοχής.
       Πρόκειται για προσφιλείς τρομοκρατικές τακτικές τις οποίες και μετέρχονται ανελλειπώς οι χρήσιμοι τοξικομανείς ( λανθασμένως αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί) και οι οποίες θυμίζουν τις τακτικές των παρακρατικών απολυταρχικών καθεστώτων όπως αυτό του Εμβέρ Χότζα του αλβανικού μορφωματος και των κομματικών της Σοβιετικής Ενώσεως. Πρόκειται για το πλέον νευραλγικής σημασίας γρανάζι του συστήματος αφού με πάμπολλα ανταλλάγματα λετουργούν ως ένα είδος παρακρατικής συμμορίας η οποία εκτελεί είτε εντολές ξένων πρεσβειών, είτε τελεί υπό τας διαταγάς ανωτέρων κλιμακίων. Οι αναρχικοί είναι εκείνοι οι οποίοι φροντίζουν να διαλύσουν κάθε δίκαιη διαμαρτυρία, πορεία ή απεργία μέσω των επεισοδίων που προκαλούν, εξυπηρετώντας πάντοτε τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και των παγκόσμιων οικονομικών δυναστών που έπεσαν ως αρπακτικα στην Πατρίδα μας. Είναι εκείνοι που πασχίζουν με κάθε τρόπο να αποδομήσουν ιερούς για το Έθνος μας θεσμούς, όπως αυτός της οικογένειας και της πίστεως, αφού πολλές φορές έχουν υπερασπιστεί ανώμαλους, δολοφόνους, βιαστές, πρεζέμπορους και λαθρομετανάστες, ενώ όλοι θυμόμαστε ότι προ ολίγων ετών είχαν προκαλέσει βανδαλισμούς σε ιερούς ναούς της Λαρίσης.
       Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από πίσω τους κρύβονται οργανώσεις με διεθνιστικό και ανθρωπιστικό μανδύα, ο οποίος όμως πλέον δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καλύψει τα νεοεποχίτικα και εθνοδιαλυτικά αληθινά τους πρόσωπα. Συνοδοιπόροι τους, άνθρωπάκια τα οποία εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες, κάτι ραμολιμέντα που το παίζουν νεολαίοι με μακρυά κόμη και κάτι συνταξιούχοι του δημοσίου τομέα που θέλουν να αυτοαποκαλούνται και αναρχικοί, τρόφιμοι των ψυχιάτρων και οπαδοί του κάθε ψυχοφάρμακου που παρασύρουν αμόρφωτα παιδάκια πλουσίων οικογενειών με χίλια δυο συμπλέγματα κατωτερότητος και μίσους για τους γονείς τους, διότι δεν μπορούν ούτε να ερωτευτούν, ούτε να έχουν πραγματικούς δεσμούς φιλίας με κανέναν. Τους ξέρουμε. Δε μας τρομάζουν, ούτε κάμπτουν το αγωνιστικό μας φρόνημα. Οι Έλληνες Εθνικιστές μοιάζουν με το ατσάλι. Όσο περισσότερο το χτυπά το σφυρί, τόσο σκληρότερο γίνεται και να είναι σίγουροι κάποιοι ή κάποιες (εφόσον τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης) ότι όταν απαλλαγούμε από αυτό το ελλαδικό κρατίδιο και δημιουργήσουμε μία Ελλάδα πανίσχυρη και υπερήφανη, τότε θα λύσουμε τις διαφορές μας μεσα σε ειδικά διαμορφωμένες υπόγειες αίθουσες, αλλά και ταράτσες (οι παλαιότεροι κάτι μπορεί να θυμούνται...).
      Κλίνουμε απευθυνόμενοι στους υπερασπιστές των τραβεστί (παρενδυτικών), στους κατά τ'αλλα συμπαθείς αναρχικούς, καθώς και τους πρακτορεύοντες ινστρούχτορες τους που τα αρπάζουν κανονικότατα από το μόχθο του Έλληνα εργάτη και οικογενειάρχη. Φίλοι αναρχικοί και φίλες αναρχικές, εάν πραγματικά δε φοβείσθε το διάλογο και τους ανθρώπους με αληθινή πνευματική καλλιέργεια, σας καλούμε σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο όποτε εσείς το επιθυμείτε. Εάν τα επιχειρήματά μας δε τρομάζουν εσάς και τα αφεντικά σας, αποδείξ'τε το. Σας περιμένουμε (παρακαλείσθε όμως να μην έχει προηγηθεί χρήση απαγορευμενων ουσιων). Κι αφήστε την καραμέλα ότι με τους φασίστες δε συζητάς, γιατί πλέον ο ελληνικός λαός αρχίζει να εγείρεται εκ του ληθάργου και να επιλέγει αυτούς που  αξίζουν. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την αλήθεια. Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς, δίδασκε ο Χριστός. Στη δική σας περίπτωση βέβαια ίσως να ταιριάζει ένα άλλο απόφθεγμα μιας θρυλικής επιγραφής, η οποία χαρακτηριστικά ανέφερε " Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ".