Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση διαμαρτυρίας του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου που έγινε στη Λάρισα την Κυριακή το απόγευμα 21 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μετροπόλ, με Ομιλητές τον Πρόεδρο του Ορθοδόξου Συλλόγου Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης Θεοδωρίδης Αναστάσιος, τον Πρόεδρο του Ορθοδόξου Συλλόγου Πύρινη Ρομφαία Αλεξόπουλο Γεώργιο και τον Πρόεδρο του Ορθοδόξου Συλλόγου Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής Λαζάκης Ιωάννης, κατά της μεθόδευσης του Πάπα και του Βαρθολομαίου για την ένωση των δύο Εκκλησιών.Δεκάδες πιστοί τόσο του νέου όσο και του Πατρίου Ημερολογίου έδωσαν το παρών στην Εκδήλωση.Την Εκδήλωση ξεκίνησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος ο οποίος προλόγισε και τους Ομιλητές και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε αυτή την προδοσία που επιχειρείται από τον Βαρθολομαίο και τον Πάπα, ενώ κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία η οποία μέσα στις μέρες των Χριστουγέννων ασχολούνται με την Εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.Στη συνέχεια οι ομιλητές στην αναφέρθηκαν στα παρακάτω θέματα:όπως η έννοια του “χαράγματος” όχι μόνο στα ηλεκτρονικά συστήματα και τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και στις ψυχές των ανθρώπων. Γιατί ο κόσμος κάνει συνεχώς πίσω στην Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη του, καθώς και το γεγονός πως τώρα - με τη νέα νομοθεσία περί μηχανογράφησης των πιστών ενοριτών τόσο του νέου όσο και του πατρίου – είναι η ώρα για να μην κάνει κανένας πιστός πίσω και υπογράψει τα βιογραφικά του αίσχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επίσης συζητήθηκαν οι Συνταγματικοί -ακόμη- νόμοι που μας επιτρέπουν να κρατήσουμε την πίστη μας, τους Ιερούς Ναούς καθώς και τα προσωπικά μας δεδομένα ασφαλή και πως πρέπει να μην αφήνουμε τίποτα πια χωρίς να αντιδρούμε. Επισημάνθηκε η ανάγκη των Καιρών μας να αποτειχιστούμε από τις νεωτεριστικές ανωμαλίες της Παπικής Εκκλησίας. Η ανάγκη να ακολουθούμε πιστά τους Ιερούς Κανόνες της Μιας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Κυρίου προς αποφυγήν της ισοπέδωσης και αφανισμού της. Η ανάγκη για πραγματική επικοινωνία με τον Θεό και η άμεση ανάγκη για μετάνοια και παράκληση για τα δεινά που έρχονται. Και αν η προσευχή φαντάζει για μερικούς δύσκολη, η ολιγοπιστία μας είναι αυτή που έφερε τα πράγματα σε σχεδόν μη αναστρέψιμο σημείο. Η Εκκλησία του Χριστού καθώς και όλος ο πλανήτης βάλετε από όλα τα μέτωπα: Οικονομία, Κοινωνία, Μετανάστευση, Κοινωνική Μηχανική, Γενετική Μηχανική, Έλεγχος Κυβερνήσεων, Έλεγχος και καθοδήγηση Τρομοκρατίας, Εισαγωγή νέων θρησκειών, Νομιμοποίηση των παραφύσιν και των ανωμαλιών (βλέπε Κόμμα Ομοφυλοφίλων, Κτηνοβασία, Παιδεραστία κλπ.), Κατευθυνόμενη Έρευνα-Επιστήμη.
Καταληκτικό συμπέρασμα; Μέσα από την καταστροφή του πλανήτη, την καταστροφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ψυχής, μέσα από την εξαθλίωση και την απελπισία, μέσα από τον αφανισμό των πάντων, η έλευση και αποδοχή του Αντίχριστου θα είναι παιχνιδάκι για τις οικογένειες αυτές του πλανήτη που αποφάσισαν να γίνουν πιόνια του.
Χαιρετισμό στην Εκδήλωση έστειλαν ο Ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου γέροντας Μεθόδιος, το Αδελφό σωματείο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου και η Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρούπολης.Τέλος η Εκδήλωση έκλεισε με το Υπερμάχω και τον Εθνικό Ύμνο.