Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και ένα οικογενειακό κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, δεκάδες μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, παρέστησαν στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της παραδοσιακης βασιλόπιτας για το νέο αγωνιστικό έτος 2015. Η εκδήλωση που πραγματοπιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιανουαρίου στο οικογενειακό κέντρο Αχίλλειον, στην περιοχή του Πλατυκάμπου Λαρίσης, ξεκίνησε με τον οικονομικό απολογισμό, καθώς επίσης και με τον απολογισμό δράσεων του παρελθόντος έτους, ο οποίος να αναφερθεί ότι ήταν ιδιαίτερα πλούσιος, τόσο με εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Λαρίσης, όσο και με τη διαρκή παρουσία στους εθνικούς αγώνες ανά την ελληνική επικράτεια.
   Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, ήδη διανύεται ο ένατος χρόνος λειτουργίας και αποτελεί στόχο των Ελλήνων Εθνικιστών να κρατήσουν ψηλά τα εθνικιστικά λάβαρα του Αγώνος, πάντοτε στα πλαίσια του ακομμάτιστου χαρακτήρος, αρχής γενομένης με τη μη συμμετοχή στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Στη συνέχεια καθορίστηκαν οι εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν εντός του 2015 κι επειδή προβλέπεται να είναι αρκετές ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, ευχήθηκε καλή δύναμη και καλούς αγώνες στα μέλη.
    Την εκδήλωση τίμησαν δια της παρουσίας του ο νεός Πρόεδρος του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας, "Ο ΠΥΡΡΟΣ", Τιμολέων Ρώσσης, καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος, Μπόρος Οδυσσέας. Επίσης, δυναμικό παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, Καζαμίας Δημήτριος. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν το αδελφό σωματείο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου η Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρουπόλεως η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και ο γνωστός Εθνικιστής Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος.
     Να σημειωθεί ότι τυχερός κατά την κοπή της βασιλόπιτας, αναδείχθηκε ο Συναγωνιστής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μόσχος Αθανάσιος, ο οποίος βρήκε το φλουρί, κερδίζοντας δύο βιβλία του ιστορικού συγγραφέως, Κωνσταντίνου Πλεύρη. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.