Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Πρωτίστως οφείλουμε να τηρήσουμε τα κοινωνικά πρωτόκολλα και να ευχαριστήσουμε δημόσια την ανύπαρκτη οργάνωση- σφραγίδα, η οποία φέρει τον τίτλο "Νεολαία ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.", για τη δωρεάν διαφήμιση που προσέφερε στον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο, φροντίζοντας να διαφημίσει επικείμενη εκδήλωσή μας, ακόμη και σε καθεστωτική ηλεκτρονική σελίδα χαμηλής πνευματικής και ηθικής στάθμης, η οποία ουδέποτε στο παρελθόν δημοσίευσε κάποια από τις ανακοινώσεις μας. Σύντροφοι σας ευχαριστούμε. 
     Ο πυθμένας των στάσιμων εδώ και δεκαετίες υδάτων του αριστερού χώρου (με τις δεξιές τσέπες), αναδύθηκε επιτέλους χάρη στην εθνοκτόνο πολιτική της ελαφροδεξιάς του Σαμαρά και της εμμονικής αρχομανίας του Βενιζέλου, με αποτέλεσμα οι πάλαι ποτέ θαυμαστές του αρχιεγκληματία Νικολάι Τσαουσέσκου να πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται ανθρώπους με παράξενες προτιμήσεις(ο νοών νοείτω)  και περίεργες συναλλαγές. Οι θαυμαστές της Κούβας του διακονιάρη Φιντέλ Κάστρο, της Βενεζουέλας και του Βαρουφάκη ο οποίος συνδιαλέγεται με το γνωστό αρχισιωνιστή και ανθέλληνα Σόρος μας αποκάλεσαν φασιστική οργάνωση. Σύντροφοι μας κόπηκαν τα πόδια στην κυριολεξία. Πρωτοτυπήσατε. Ήταν κάτι το οποίο ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε ακούσει, αλλά και ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μας. Να σας θυμίσουμε μόνο ότι σύντροφός σας, τον οποίο σύραμε στα δικαστήρια, επειδή είχε χαρακτηρίσει τον Πρόεδρο μας, Χάμο Αστέριο, με τον ίδιο τρόπο, αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη σε τοπική εφημερίδα, με καταχώρηση την οποία πλήρωσε από το περίσσευμά του φυσικά.
     Τελειώνοντας και κλείνοντας με τα παιδάκια του κόμματος του Τσουκαλά, με τις καταθέσεις του ενός εκατομμυρίου ευρώ, του κόμματος κάποιων αργόσχολων δημοσίων υπαλλήλων που ονειρεύονται επιστροφή στους προκλητικούς μισθούς τους και των πρώην  κοινωνικώς περιθωριακών πρασινοφρουρών του Παπανδρέα, οι οποίοι ζητούσαν αλλαγές από το '81, τους ενημερώνουμε ότι δε θα τους κάνουμε τη χάρη να υποχωρήσουμε. Καθημερινά υψώνουμε τα υπερήφανα λάβαρά μας, κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων, οι οποίοι και πυκνώνουν τις γραμμές του Εθνικισμού. Μη μεθάτε από τη γλυκιά εξουσία και μην παραμυθιάζεστε στην παραζάλη των ουσιών. Η Ελλάς, ήταν, είναι και θα είναι αυτό που κάποτε εμπνεύστηκε ο αείμηστος Απριλιανός Γεώργιος Παπαδόπουλος. ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Είτε μπορείτε να το καταλάβετε είτε όχι, εμείς θα είμαστε παρόντες σε κάθε ιδεολογική μάχη, αντιστεκόμενοι στην εθνομηδενιστική ρητορική σας. Κατανοούμε πλήρως την πικρία που νοιώθετε σχετικά με το μπλοκάρισμα των γάμων των ομοφυλοφίλων από τον Άρειο Πάγο. Θα πρέπει να γκρέμισε τα όνειρά σας πραγματικά, αλλά κι εμείς δεν είμαστε σε θέση ισχύος ώστε να φροντίσουμε και για αυτό το θέμα ταχέως και συνοπτικώς. Οπότε μην ξεσπάτε επάνω μας. Σύντροφοι καλή αντάμωση στα ελληνικά νησιά κι επειδή απέχετε πάρα πολύ από την εργασία και τον κόσμο του μεροκάματου, σας υπενθυμίζουμε ότι "Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ".