Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΣΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 16-2-2016 ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Κοσμά, του Αιτωλού, ο Θεός επέτρεψε να συμβεί μία νέα δοκιμασία.  Η Αστυνομία επέδωσε στον πρόεδρο του Συνδέσμου Αστέριο Χάμο την από 3ης Δεκεμβρίου 2014 απόφαση του αντεισαγγελέως Ροδόπης Διονυσίου Λαμπρίδη, να ασκηθεί εις βάρος του ποινική δίωξη.  Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου καλείται να προσέλθει στον μονομελές πλημμεληματοδικείο Κομοτηνής την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016, κατηγορούμενος για παράβαση των άρθρων 1, 14, 26, 27, 51, 53, 57, 79, και 191 (παρ. 1) του Ποινικού Κώδικος, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση φόβου και ανησυχίας στους πολίτες και διατάραξη της «δημοσίας πίστεως»!  Οι ποινές που επισύρουν οι μνημονευθείσες παραβάσεις συνεπάγονται πολυετή φυλάκιση.
Πρόκειται για πολλοστή φορά καθ' ην δικάζεται για τον έντιμο, πατριωτικό αγώνα του ο Αστέριος Χάμος, και στο πρόσωπό του, όλα τα  μέλη και οι φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Λαρίσης.  Ήδη μετράει 2 καταδίκες με ανάλογες ανυπόστατες κατηγορίες, αλλά αυτήν την φορά ο αδέκαστος λειτουργός της Θέμιδος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.  Άκον, το κατάφωρα άδικο, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό καθεστώς, με το πασίδηλο αυτό ανθρωποκυνηγητό,   προσέθεσε ένα ακόμη παράσημο για τον Σύνδεσμο και τον Αστέριο Χάμο.
Όλα αυτά τα αδικήματα δήθεν ετελέσθησαν διότι ερρίφθησαν προκηρύξεις στις κεντρικές οδούς της Κομοτηνής και πέριξ του εκείσε διαβόητου τουρκικού προξενείου.  Ήταν στις 24 Αυγούστου, πάλι ανήμερα του προστάτου του Συνδέσμου Αγίου Κοσμά, του Αιτωλού, όταν κλιμάκιο του Συνδέσμου επέστρεφε από την Αλεξανδρούπολη, από την επετειακή εκδήλωση προς τιμήν των Ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.  Διερχόμενοι από την Κομοτηνή, όπως και άλλοτε σε 5 τουλάχιστον περιπτώσεις σε εκδηλώσεις μας στην Θράκη, σύμφωνα και με το καταστατικό του Συνδέσμου, προέβημεν στην καθ’ όλα νόμιμη δι’ εντύπου υλικού προάσπιση των δικαίων του ελληνισμού.  Αρχάς Οκτωβρίου του 2014, ο πρόεδρός μας ενημερώθηκε πως διερευνάτο εάν παρεβιάσθησαν τα άρθρα 153 και 154 του Ποινικού Κώδικος, περί απόπειρας βιαιοπραγίας (!) και προσβολής της τιμής διπλωματικού προσωπικού(!).  Σημειωτέον ότι τυχόν παραβίασις των ανωτέρω άρθρων, όπως προβλέπεται αυτόθι, εξετάζεται μόνον εάν ζητηθεί τούτο από τους ξένους διπλωμάτες «παθόντες».  Τότε, (μήπως και τώρα;) η Εισαγγελία Ροδόπης ενήργησε εκτελώντας εντολές του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, ικανοποιώντας δουλοπρεπώς το γελοίο, συκοφαντικό και ανεπέρειστο αίτημά του, αντί να το απορρίψει εξ αρχής ως ώφειλε και εδύνατο.
Αρχικά μάλιστα επειδή το ΙΧ αυτοκίνητο από όπου πετάχτηκαν οι προκηρύξεις είναι καταχωρισμένο στο όνομα του πατέρα του προέδρου μας, οι της Αστυνομικής Διευθύνσεως Κομοτηνής νόμισαν πως ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ο συνονόματος εγγονός, και εκλήθη και ο ανήλικος γυιος του προέδρου για κατάθεση!  Όταν διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Λαρίσης την γκάφα, εστάλη εκ νέου σήμα στην Κομοτηνή και εκείθεν στην Λάρισα, και εκλήθη και ο παππούς.   Μετά την σύγχυση πάππου και εγγονού, αναρωτιέται κανείς πώς θ’ αντιμετωπίσουν αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά εγκλήματα και μάλιστα στην εθνικά ευαίσθητη Θράκη μας.
Να μη λησμονήσουμε να σημειώσουμε ότι στο δικαστήριο ως μάρτυς κατηγορίας φέρεται ένας μόνον αστυνομικός ονόματι Δημήτριος Κωστόπουλος.  Ελπίζουμε ότι δεν θα ψευδομαρτυρήσει, ισχυριζόμενος και το αμίμητον ψέμμα ότι το «αυτοκίνητο [του προέδρου] ανέπτυξε ταχύτητα» μετά την ρίψη των προκηρύξεων έξωθεν του προξενείου της εχθράς και γείτονος χώρας, που περιλαμβάνεται στο καταγέλαστο και θλιβερό συνάμα κατηγορητήριο.
Όσοι Κομοτηναίοι και άλλοι μας γνώρισαν, θα βεβαιώσουν ότι κατά τις 7 φορές που ήρθαμε για εκδηλώσεις με άλλους φορείς ή ομιλίες στην Ροδόπη, ουδέποτε αναχωρήσαμε αναπτύσσοντας ταχύτητα.  Ειδικά την συγκεκριμένη ημέρα, είναι ζήτημα αν πηγαίναμε με 20, το πολύ 30 χλμ/ώρα, συνεχίζοντας απρόσκοπτα, αμέσως μετά την διέλευση έξωθεν του προξενείου, την ρίψη των φυλλαδίων μας στο κέντρο της πόλεως.
Οι δε προκλητικά αδρώς αμειβόμενοι εισαγγελείς και οι δικαστικές αλλά και οι αστυνομικές αρχές ας πράξουν επί τέλους το καθήκον τους.  Ακόμη περιμένουμε την αντίδρασή τους για τα όσα φοβερά κατήγγειλε ο Θρακιώτης ιμάμης Ρόδου Καρα-αλή Χασάν, ο οποίος παρητήθη απειλούμενος, αφού εδέχθη επίθεση το 2012 από πράκτορες της ΜΙΤ (εξ Εχίνου αλλά και εκ Τουρκίας!) στο τέμενος της Ρόδου. Οι ψευδο-μουφτήδες Ιμπραήμ Σερήφ (δήθεν Κομοτηνής) και Αχμέτ Μετέ (δήθεν Ξάνθης) δρουν ανενόχλητοι πλέον της 20/ετίας, χωρίς κανένας εκ των κρατικοδιαίτων, παχυλότατα αμειβομένων εκπροσώπων της γκαβής με το καντάρι να διαπιστώσει την εξόφθαλμη αντιποίηση αρχής που διαπράττουν.
Είναι απερίγραπτο κατάντημα Έλληνες εισαγγελείς, δικασταί και αστυνομικοί, ως να έλυσαν όλα τα προβλήματα όντως εγκληματικότητος, να διώκουν τις πατριωτικές φωνές ανθρώπων, οι οποίοι δεν βγήκαν στους δρόμους για κανένα ταπεινό ίδιον συμφέρον, αλλά για να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου και να καλέσουν σε εθνική αφύπνιση.  Αποτελεί αίσχιστη κατάπτωση να ποζάρουν υπερήφανα τα χαϊδεμένα παιδιά του προξενείου κάτω από την σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης», της σκιώδους βραχυβίου μουσουλμανικής διοικήσεως Αυγούστου-Οκτωβρίου 1913, η οποία συνεστήθη με σκοπό να αποφευχθεί η Βουλγαρική Κατοχή και την οποία ονειρεύονται όμως να νεκραναστήσουν ως νεο-οθωμανική κτήση (!) ή κάτω από το πορτραίτο του αιμοσταγούς αρχισφαγέα Κεμάλ, καλλιεργώντας το μίσος στις καρδιές νέων ανθρώπων και μικρών παιδιών, και το ελλαδικό κράτος να τσακίζεται δουλοπρεπώς να καταδικάσει όποιον στηλιτεύει ακριβώς αυτά τα παράνομα, ανθελληνικά και επικίνδυνα διαδραματίζονται προ των οφθαλμών   ημών, με την σύμπραξη των κακών γειτόνων μας.

Φαντασθείτε να είχαν ρίψει μέλη ενός τουρκικού σωματείου φεϊγ-βολάν π.χ. έξω από το Προξενείο μας στην Κωνσταντινούπολη ή στην Σμύρνη.  Υπήρχε περίπτωση να βρεθεί τούρκος εισαγγελέας για να τους κυνηγήσει ή τούρκος αστυνομικός που θα κατέθετε εναντίον των;  Το πιθανότερο είναι ότι θα τους παρασημοφορούσε ο τούρκος πρόεδρος ή πρωθυπουργός.  Νά γιατί συνεχίζεται η κατοχή της Κύπρου μας από τους τουρκαλάδες και γιατί εξακολουθεί ο εποικισμός της Πατρίδος μας με μουσουλμάνους από την ίδια, δεδηλωμένη εχθρικά διακείμενη χώρα.  Η ημερομηνία ασκήσεως της διώξεως (τον Δεκέμβριο του 2014) αποδεικνύει ότι άπαξ έτι το ελλαδικό κράτος και οι ανεύθυνες κυβερνήσεις των Αθηνών, δεξιές κεντρώες ή αριστερές, αντί να αγρυπνούν για τα εθνικά μας θέματα και δη για την Θράκη μας, έχουν ως προτεραιότητα τον απηνή διωγμό εναντίον όσων αγρυπνούν.
Ως τόσο, όσον αφορά στο ζήτημα της τυχόν καταδίκης μας,  ας έχουν υπ’ όψιν τους όσοι εζήλωσαν την δόξαν του τρισκατάρατου «Εφιάλτη» Αριστείδη Στεργιάδη, ότι τέτοιες δίκες και πιθανές καταδίκες αποτελούν τιμή για εμάς.  Δεν φιμωνόμαστε ούτε ορρωδούμε προ απειλών και διωγμών.  Δεν πτοούμαστε.  Η τρομοκρατία εναντίον των Ελλήνων δεν θα περάσει.  Το γεγονός ότι υφιστάμεθα τέτοια λυσσαλέα επίθεση αποδεικνύει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.  Έχουμε τον Τριαδικό Θεό μας στο πλευρό μας, και δεν μας φοβίζει τίποτε.  «Πιστὸς ὁ Θεός, ὃς οὐκ ἐάσει [ῆμᾶς] πειρασθῆναι ὑπὲρ ὅ [δυνάμεθα].  Ἀλλὰ ποιήσει σὺν τῷ πειρασμῷ καὶ τὴν ἔκβασιν τοῦ δύνασθαι [ἡμᾶς] ὑπενεγκεῖν» (Α΄ Κορ. ι΄ 13).  Οι άδικοι διώκτες μας να προσέχουν τι λόγο θα δώσουν μετά θάνατον και εν ημέρα κρίσεως στον Θεό, διότι Δικαιοκρίτης Ιησούς Χριστός ου μυκτηρίζεται.

Όθεν, ευχαριστούμε εκ των προτέρων την Εισαγγελία Ροδόπης, διότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να διαδηλώσουμε ξανά κατά του Τουρκικού Προξενείο στην αγαπημένη μας Κομοτηνή, επισκεπτόμενοι την πόλη για 8η φορά την ημέρα της δίκης, ως έχουμε κάθε δικαίωμα και χρέος προς την Πατρίδα.  Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 θα είμαστε συν Θεώ όλοι εκεί!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!