Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου έδωσαν το παρών το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου στην καθιερωμένη εκδήλωση - προσευχή που πραγματοποιούν κάθε Κυριακή στις πέντε και μισή τα μέλη της Στέγης Ελλήνων Αστέγων του Βοτανικού η ακούραστη δικηγόρος Παντελίδου Κατερίνα, χάριν σε εκείνη δεν δίνεται άδεια λειτουργιάς του Τεμένους που σχεδόν έχουν κατασκευάσει οι δοσίλογοι αλλά και ο παράδειγμα προς μίμηση προς όλους τους Ιερείς Πατέρας Κλεομένης.
Η εκδήλωση – προσευχή πραγματοποιήθηκε έξω από την είσοδο του κτιρίου του Βοτανικού όπου είναι να κατασκευαστεί το Τέμενος από τους δοσίλογους τέλεσε ο Πατήρ Κλεομένης βοηθούμενος από έναν επίσης Άξιο Μητροπολίτη του Πατρίου ημερολογίου Λουκά αλλά και η Άξια Μοναχή – Μπουμπουλίνα αδελφή Ελπίδα του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Λαρίσης του Πατρίου Ημερολογίου η οποία κατέβηκε στην εκδήλωση με τα μέλη του Συνδέσμου μας.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και η Πατριωτική οργάνωση ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Βασίλη Πετρομιχελή, αλλά και ο αγωνιστής της Ορθοδοξίας Ιωάννης Λαζάκης πρόεδρος του Ορθόδοξου Συλλόγου Άγιος Μάξιμος ο ομολογητής.
Συγχρόνως ακούστηκαν και πολλά συνθήματα κυρίως κατά των προδοτών της Βουλής για το ξεπούλημα της Ελλάδος και την Ισλαμοποίηση που επιχειρείτε αλλά και ενάντια στο Ισλάμ γενικότερα.
Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με το τη Υπερμάχω και με τον Εθνικό μας Ύμνο, ενώ διακριτική υπήρξε και η παρουσία της Αστυνομίας. Για άλλη μία φορά πράξαμε το καθήκον μας και δώσαμε την υπόσχεση στους διοργανωτές πως θα δώσουμε και άλλες φορές το παρών.