Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Όχι στο ξεπούλημα και στην Τουρκοποίηση της Θράκης ήταν το θέμα της εκδηλώσεως που πραγματοποίησε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου  στο ξενοδοχείο Νέστος στην Ξάνθη.
Στην εκδήλωση  μίλησαν ο Αγιορείτης Μοναχός Πατέρας Παϊσιος από τις Καρυές Κελί Αρχαγγέλων), ο Μοναχός Πατέρας Μωυσής από το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Πτολεμαΐδος  ο οποίος να σημειωθεί πως έχει κάνει και αποτοίχιση και ο άξιος Έλληνας δικηγόρος και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου μας Ηλίας Ηλιακόπουλος από την Ακριτική Αλεξανδρούπολη.

Συντονιστής της εκδηλώσεως ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας Χάμος Αστέριος.
Στην ομιλία τους οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην σοβαρή κατάσταση που υπάρχει στην Θράκη μας η οποία κινδυνεύει να γίνει ένα νέο Κοσσυφοπέδιο, κυρίως από τους δοσίλογους όλων των κυβερνήσεων που κυβέρνησαν την χώρα μέχρι και σήμερα και ειδικά η κυβέρνηση των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες επέτρεψαν στους Τούρκους πράκτορες αλλά κυρίως στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής να αλωνίζουν προκειμένου η Θράκη να Τουρκοποιηθεί.

Έγινε πλήρη αναφορά από τους ομιλητές για όλα όσα συμβαίνουν στη Θράκη μας.
Η εκδήλωση αυτή η οποία δεν είχε ανακοινωθεί δημόσια για τον φόβο των Ιουδαίων αφού η προηγούμενη που είχαμε προγραμματίσει στους Τοξότες Ξάνθης και είχε γίνει γνωστή, η κυβέρνηση των μπολσεβίκων φρόντισε να ματαιωθεί.
Η εκδήλωση είχε και συμβολικό χαρακτήρα αφού σε 5 μέρες θα πραγματοποιήσει επίσκεψη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν. Για άλλη μία φορά, 40 για την ακρίβεια ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος βρέθηκε στην Θράκη και έπραξε το καθήκον.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με το Τη Υπερμάχω και τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ