Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ EINAI ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ. ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

Μεγάλη λύσσα έχει πιάσει τους μπολσεβίκους και κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τελειώσουν όλα τα Εθνικά θέματα μέσα στο 2018 εις βάρος της Πατρίδος μας.
Πρώτο Εθνικό θέμα που σκέπτονται να ξεπουλήσουν είναι το όνομα της Μακεδονίας μας αφού έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τους γυφτοσκοπιανούς μέσω της εγκληματικής οργανώσεως του Ο.Η.Ε .

Από κοντά και αρκετά κόμματα της αντιπολίτευσης με επικεφαλής την δίγλωσση Νέα Δημοκρατία, η οποία θέλουν να υπάρχει η σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία για το κρατίδιο των Σκοπίων που έχουν φτιάξει οι ΑμερικανοΣιωνιστές για δικά τους συμφέροντα.
Το ίδιο ένοχος είναι και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πανούλης καμένος ο οποίος δεν στηρίζει την σύνθετη ονομασία αλλά στηρίζει την κυβέρνηση των μπολσεβίκων .
Ακόμα και ο ευτραφής υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στον οποίον πολλοί πατριώτες είχαν πιστέψει οτι είναι καλός συζητάει για σύνθετη ονομασία.
Είναι αμετανόητοι κομουνιστές, μπολσεβίκοι αφού ότι δεν κατάφεραν με τα όπλα κατά την περίοδο 1944- 1949 να παραδώσουν την Μακεδονία μας αλλά και την Θράκη μας, θέλουν να το κάνουν τώρα έχοντας την κυβέρνηση στα χέρια τους με δημοκρατικές υποτίθεται διαδικασίες.

Ελπίζουμε όμως την τελευταία στιγμή όσο και αν αυτό ακούγεται ουτοπία κάτι να γίνει και να τους χαλάσει τα σχέδια, όπως τους έχει χαλάσει εδώ και 25 χρόνια, παραδείγματος χάριν με μία εμφύλια διαμάχη μεταξύ τους, να γίνει πόλεμος ή έστω να γίνουν πρόωρες εκλογές.
Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος δηλώνει ξεκάθαρα ότι το όνομα της Μακεδονίας μας είναι αδιαπραγμάτευτο, δεν μπορεί να παίζει κανείς με τα Εθνικά θέματα , καμία παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους γυφτοσκοπιανούς και κάνουμε λόγο για το σκλαβωμένο κομμάτι που κατέχουν οι σκοπιανοί να ενσωματωθεί με την Μητέρα Ελλάδα (Μοναστήρι, Γευγελή, Οχρίδα και άλλα).

Ας μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ πως στο κρατίδιο των Σκοπίων υπάρχουν πάνω από 100.000 Έλληνες. Επίσης θα θέλαμε να δηλώσουμε πως ούτε με τα δημοψηφίσματα από τον λαό είμαστε σύμφωνοι, αν και ούτε σε αυτή τη διαδικασία μπαίνουν οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, αφού θεωρούμε τα θέματα αυτά δεδομένα και σε Εθνικά θέματα δεν γίνονται ούτε δημοψηφίσματα ούτε εκπτώσεις. 

Τέλος δηλώνουμε κατηγορηματικά προς όλες τις πολιτικές παρατάξεις ότι σε περίπτωση που ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας και σε πιθανή πραγματική Εθνική κυβέρνηση θα στηθεί ένα νέο γουδί.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ