Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Όπως μας πληροφόρησαν φίλοι του Συνδέσμου μας από την Αθήνα, το ρόλο της προστασίας του θεάτρου Ακροπόλ που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους όπου παίζεται η βλάσφημη θεατρική παράσταση με τίτλο " JESUS CHRIST SUPERSTAR " ανέλαβαν οι μπαχαλάκηδες.

Συγκεκριμένα εδώ και μέρες όπου παίζεται η παράσταση συγκεντρώνονταν έξω από το θέατρο αρκετοί πιστοί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν μεταξύ άλλων και ο γνωστός ανά το πανελλήνιο Πατέρας Κλεομένης. Για τον λόγο αυτό οι θεομπαίχτες ιδιοκτήτες του θεάτρου καλούσαν την αστυνομία για προστασία, εδώ και 3 ημέρες όμως την προστασία ανέλαβαν οι μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια και τα γύρω στέκια (καταλήψεις) οι οποίοι αντικατέστησαν την αστυνομία.
Μάλιστα οι ίδιοι το αναφέρουν στην σελίδα τους το ιντιμίντια που στηρίζεται από τον Τζώρτζ Σορος, ότι έχουν αναλάβει την περιφρούρηση του θεάτρου για να μην πηγαίνουν οι χριστιανοταλιμπάν όπως τους αποκαλούν και δημιουργούν πρόβλημα και καλούν τον κόσμο να πάει στην παράσταση.

Είστε πραγματικά για γέλια, εάν εσείς είστε αναρχικοί εμείς είμαστε αστροναύτες.
Όσο και να θέλει να πιστέψει κανείς ότι δεν είστε του συστήματος εσείς το αποδεικνύεται με τον τρόπο σας.
Είστε το παρακράτος, είστε όργανα των σιωνιστών, κάνετε την βρώμικη δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ, εξυπηρετείτε ακόμα και τα συμφέροντα των επιχειρηματιών που έχουν το θέατρο, αντικαταστήσατε την αστυνομία ή τους σεκιουριτάδες που έπρεπε να ήταν έξω από το θέατρο, οι πραγματικοί αναρχικοί, μπαχαλάκηδες δεν γίνονται όργανα των επιχειρηματιών όπως γίνατε εσείς.
Φτάσατε στο σημείο να προπηλακίσετε μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους, ενώ έχετε στοχοποιήσει όλους τους χριστιανοταλιμπάν όπως τους αποκαλείται, δηλαδή όλους αυτούς που ήτανε εδώ και μέρες έξω από το θέατρο και διαμαρτύρονταν απειλώντας τους ότι θα τους κάψετε.

Οι πραγματικοί αναρχικοί γελάνε μαζί σας, ρωτήστε αν θέλετε τους αναρχικούς της Αργεντινής οι οποίοι κατήγγειλαν ότι πίσω από το ιντιμίντια κρύβεται ο Τζώρτζ Σόρος ή τον πρώην σύντροφο σας Κουνταρδά ο οποίος μάλλον πρέπει να είναι πραγματικά αναρχικός, αφού κατήγγειλε ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Σιωνισμός.

Τέλος σχετικά με την βλάσφημη παράσταση θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους πιστούς ότι 3 Μητροπολίτες μεταξύ αυτών και ο Πειραιώς και εδώ πρέπει να τους συγχαρούμε κατέθεσαν μήνυση προκειμένου να σταματήσει η παράσταση.
Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα κανένας εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε με το τόσο σοβαρό αυτό θέμα το οποίο παραβιάζει και το Σύνταγμα.
Σύνταγμα το οποίο δυστυχώς ακόμα για τους κατσαπλιάδες αριστερούς έχει θέση ισχύος ακόμη αφού δεν έχει καταργηθεί.   

ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ 

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ 
 

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο Π.Ε.Σ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ


Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πόλη της Λαρίσης και όχι μόνο έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου, μία ημέρα σημαντική για την Ορθοδοξία μας αφού εορτάζονταν παντού σε όλους τους ναούς η Κυριακή της Ορθοδοξίας,  στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος προς τιμή του αρχηγού της Εθνεγερσίας Θεόδωρο Κολοκοτρώνη με αφορμή την επέτειο του θανάτου του (4 Φεβρουαρίου), ενώ συγχρόνως έγινε και διαμαρτυρία για το επεισόδιο που προκάλεσαν πρόσφατα οι Τούρκοι στα Ίμια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έμπροσθεν του αγάλματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη το οποίο βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος, ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο άξιος Ιερέας Πατήρ Ευθύμιος, ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου μας Χάμου Αστερίου όπου έκανε αναφορά στον μεγάλο Στρατηγό μας Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, αναφέροντας  χαρακτηριστικά ότι μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο ήταν οι μεγαλύτερες μορφές που ανέδειξε η Ελληνική ιστορία και πόσο λείπει στις μέρες μας ένας ηγέτης του βεληνεκούς αυτού.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θερμό επεισόδιο που προκάλεσαν οι Τούρκοι στα Ίμια αποκαλώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως δοσίλογοι και γενίτσαροι η οποία ξεπουλάει τα πάντα αλλά και την αντιπολίτευση και την ηγεσία της εκκλησιάς της Ελλάδος που σιωπούν ένοχα.
Ευχαρίστησε τον Τριαδικό Θεό μας για ακόμα μία φορά αφού δεν επέτρεψε να πέσει βροχή κατά την ώρα της εκδηλώσεως  παρόλο που γύρω γύρω από την πόλη της Λαρίσης έβρεχε συνεχώς.
Αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι συμβαίνει για πολλοστή φορά και τέλος ευχήθηκε να βρεθεί ένας ηγέτης ο οποίος θα βγάλει την Ελλάδα μας από το αδιέξοδο στο οποίο μας έχουν ρίξει οι δοσίλογοι που μας κυβερνάνε.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου από το μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου συναγωνιστή Χρήστο Λιάρο και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο. 
Για άλλη μια φορά ο Σύνδεσμος μας έπραξε το καθήκον αυτή τη φορά τιμώντας τον Γέρο του Μοριά σε ακόμη μια ανοιχτή εκδήλωση, ίσως αν όχι η μοναδική, από τις 2-3 που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα

ΣΗΚΩ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ   

ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ  ΕΚΔΙΚΗΘΩ

ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ





Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4-3-2018 Ο Π.Ε.Σ


Στο συλλαλητήριο που θα γίνει για την Μακεδονία μας στον συνοριακό σταθμό στους Ευζώνους, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 2 το μεσημέρι, όπου βρίσκονται τα προσωρινά μας σύνορα με τα Σκόπια και διοργανώνεται από ακομμάτιστους πολίτες και Πατριωτικούς φορείς θα δώσει το βροντερό παρών ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος.
Για τον λόγο αυτό ο Σύνδεσμος καλεί όλους τους Έλληνες να βρίσκονται εκεί ενώ για την μετάβαση από Λάρισα προς Ευζώνους θα ναυλώσει λεωφορεία.
Όσοι επιθυμούν να μεταβούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας Χάμο Αστέριο στο τηλέφωνο 6973380812.

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, το όνομα της είναι αδιαπραγμάτευτο, ενώ θα πρέπει επιτέλους να τεθεί θέμα από πλευράς της Ελλάδος για τα σκλαβωμένα εδάφη που κατέχει το συνονθύλευμα των Σκοπίων  (Μοναστήρι, Γευγελή, Οχρίδα, Στρώμνιτσα, και άλλα).
Τέλος ως Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες λέμε όχι στα σχέδια των ΑμερικανοΣιωνιστών που ετοιμάζουν για την Μακεδονία μας και ζητούμε την άμεση αποχώρηση από την εταιρία των δολοφόνων του ΝΑΤΟ. 



Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 104 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Εκατόν Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από εκείνη τη μέρα που οι υπερήφανοι Ηπειρώτες αδελφοί μας αποφάσισαν να ορθώσουν το ανάστημά τους και να αντιταχθούν με τα όπλα στα χέρια ενάντια στις επιταγές των υποτιθέμενων "Μεγάλων Δυνάμεων", οι οποίες ήθελαν ένα κομμάτι του Ελληνισμού υποταγμένο στο τότε νεοσυσταθέν  μόρφωμα της Αλβανίας. Ήταν η 17η του Φεβρουαρίου του 1914, όταν ο Γεώργιος Ζωγράφος ανακήρυσσε την Ανεξαρτησία του κράτους της Αυτονόμου Ηπείρου και καλούσε το βορειοηπειρωτικό Λαό να κάνει οποιαδήποτε θυσία χρειαστεί για το συμφέρον του Έθνους και της Πατρίδος.
     Η Βόρειος Ήπειρος, η γη του Βασιλέως Πύρρου, η κοιτίδα των Εθνικών μας Ευεργετών, των Μεγάλων Διδασκάλων και των Ολυμπιονικών που μας έκαναν υπερήφανους αποδεικνύοντας ότι το μεγαλείο και η αξιοσύνη του Ελληνισμού δεν υποτάσσεται και δεν εξαλείφεται ακόμη και από τα πιο στυγνά και απάνθρωπα κομμουνιστικά καθεστώτα, συνεχίζει ακόμη και σήμερα να τελεί υπό το δυσβάσταχτο ζυγό των βαρβάρων. Εκφοβισμοί κατά του ελληνικού στοιχείου (ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής εκλογών), αρπαγές περιουσιών, ακόμη και απάνθρωπες δολοφονίες μόνο και μόνο για τη χρήση της ελληνικής γλώσσας από τους δύο φορές Έλληνες ομοεθνείς μας, όπως αυτή του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμάρα πριν από λίγα χρόνια, αποδεικνύουν όχι μόνο την καταπίεση που υφίσταται ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός, αλλά και την αδιαφορία της ανύπαρκτης ελληνικής πολιτείας, η οποία δεν μπορεί να επιβάλει στους Αλβανούς τα αυτονόητα.
       Ως Έλληνες Εθνικιστές γενικότερα και ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος ειδικότερα συνεχίζουμε να διατρανώνουμε τα δίκαια αιτήματά μας ακόμη και για απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου αν χρειαστεί. Εφόσον οι εκάστοτε υπουργοί εξωτερικών και το ελληνικό Διπλωματικό Σώμα, αρνούνται πεισματικά όλα αυτά τα χρόνια να κάνουν έστω και την παραμικρή νύξη για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, εμείς επιμένουμε. Να σταλεί άμεσα Στρατός στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρό μας, ώστε κάποια στιγμή να υλοποιηθούν αυτά που το γνωστό δημοτικό τραγούδι "Δέλβινο και Τεπελένι" ανέφερε στους στίχους του.
      Ημέρες σαν και τη σημερινή ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, πάντοτε συνεπής έναντι της Ιστορίας, οφείλει μια ιδιαίτερη μνεία στον άνθρωπο που επί σειρά ετών αποτέλεσε τη σημαία του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα. Ο μακαριστός Μητροπολίτης Πωγωνιανής, Κονίτσης και Δρυινουπόλεως κυρός Σεβαστιανός, άφησε πίσω του σε όλους εμάς τη βαριά κληρονομιά να συνεχίσουμε το έργο του και σε κάθε ευκαιρία να διαδίδουμε εκείνα τα θρυλικά εμβατήρια των αρχών του '90 που μιλούσαν για απελευθέρωση και μόνο απελευθέρωση. Ευτυχώς, ο Άξιος διάδοχός του,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πωγωνιανής, Κονίτσης και Δρυινουπόλεως, κ.κ. Ανδρέας συνεχίζει με το ίδιο σθένος να αγωνίζεται, ώστε μια Άγια για τον Ελληνισμό ημέρα η Γαλανόλευκή μας να κυματίσει αγέρωχη και υπερήφανη στη γη όπου ακάθεκτα αναπνέει ένα από τα πλεόν αγνά και καθαρά τμήματα του ιερού σώματος του Έθνους μας.
       Αμετανόητοι για τους αγώνες μας, για τις πορείες και τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήσαμε όλα αυτά τα χρόνια από τους προμαχώνες του Εθνικισμού, σήμερα ανήμερα της επετείου της Αυτονομίας βροντοφωνάζουμε και πάλι: ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ- ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤAI ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος εκφράζει την οργή και αγανάκτηση για την θεατρική παράσταση (μιούζικαλ) που παίζεται στο θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα όπου και αυτή κατά σύμπτωση βλασφημεί τον αρχηγό της Πίστεως μας, τον Δεσπότη Χριστό μας.

Έχει γίνει πλέον μόδα από τον κάθε τυχάρπαστο σκηνοθέτη ή παραγωγό να ανεβάζουν τέτοιου είδους παραστάσεις.
Δεν θα τολμούσαν βέβαια αυτοί οι άθλιοι να ανέβαζαν παραστάσεις προσβλητικές για τον Αλλάχ, τον Βούδα και για άλλες θρησκείες.
Στο συγκεκριμένο μιούζικαλ παίζουν κάποιοι ταλαίπωροι ακατανόμαστοι που θέλουν να λέγονται και ηθοποιοί.

Όλα αυτά γίνονται γιατί επικεφαλής της Ιεράς Συνόδου βρίσκεται ο ανύπαρκτος έως και ένοχος για αυτά που συμβαίνουν αρχιεπίσκοπος Συριζώνυμος ( Ιερώνυμος )
Μεγάλη ευθύνη όμως φέρνουν και οι Μητροπολίτες οι οποίοι δεν αντιδρούν.
Θα μπορούσαν εφόσον προσβάλλεται η Πίστη μας να σταματούσαν αυτές τις άθλιες παραστάσεις με ασφαλιστικά μέτρα. Για τα κόμματα δεν γίνεται καθόλου λόγος ,αφού οι αρχηγοί των περισσοτέρων κομμάτων είναι άθεοι και απάτριδες.
Δυστυχώς όμως δεν είδαμε ούτε έναν επίσκοπο από τις 6 παρατάξεις του Πατρίου Ημερολογίου να αντιδρά.

Η προδοσία και η κατάπτωση όλων των παραπάνω σε όλο το μεγαλείο της.
Δεν είναι τυχαίο που στις προφητείες αναφέρεται ότι στις ημέρες μας οι Ιερείς θα είναι οι χειρότεροι όλων. Για ακόμη μία φορά, την τιμή της Ορθοδοξίας έσωσαν κάποιοι λίγοι ζηλωτές, όπως ο Πατέρας Κλεομένης, ο Ιωάννης Λαζάκης, ο Συναγωνιστής Ηλίας Πλαπούτας, οι οποίοι είναι και φίλοι του Συνδέσμου και άλλοι, όπου βρέθηκαν έξω από το θέατρο Ακροπόλ διαδηλώνοντας εντόνως και παρά τα αστυνομικά μέτρα που υπήρχαν.
Μάλιστα ο συναγωνιστής και φίλος του Συνδέσμου Ηλίας Πλαπούτας έκανε κάτι το οποίο έπρεπε να κάνουν οι δημόσιοι άρχοντες όπως οι Αρχιερείς και πολιτικοί.
Συγκεκριμένα πήγε ο ίδιος στην χλιδάτη αρχιεπισκοπή Αθηνών και παραπονέθηκε εγγράφως μάλιστα ζητώντας να ασχοληθεί η νομική υπηρεσία της Αρχιεπισκοπής για το κατάπτυστο αυτό θεατρικό μιούζικαλ.

Η απάντηση που του δόθηκε, αν και δεν πήρε αριθμό πρωτοκόλλου ως όφειλε να του δώσει η Αρχιεπισκοπή, ήταν ότι θα το εξετάσει η νομική υπηρεσία μας.
Εμείς είμαστε όμως σίγουροι, φίλε και συναγωνιστή Ηλία, ότι η έγγραφη αίτησή σου πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων.
Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά, σε λίγο έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ και για αυτούς.

ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ !!!

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.    


Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο Π.Ε.Σ

Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα Φαρκαδόνα Τρικάλων και Βόλο με 2 λεωφορεία που αναχώρησαν από Λάρισα, έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου και ανήμερα της επετείου του θανάτου του αρχηγού της Εθνεγερσίας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο ανεπανάληπτο συλλαλητήριο που έγινε στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες από κάθε γωνιά της Ελλάδος και κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους δοσίλογους πολιτικούς τόσο των κατσαπλιάδων της αριστεράς, των ψευτοπατριωτών των ΑΝΕΛ, της ψοφοδεξιάς και των ψευτοκεντρώων ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι Ελλάδα, το όνομα της είναι αδιαπραγμάτευτο ενώ κάποιοι από τους ομιλητές έκαναν λόγο και για απελευθέρωση του σκλαβωμένου τμήματος που κατέχουν οι Σκοπιανοί (Μοναστήρι Γευγελή Στρώμνιτσα, Οχρίδα και άλλες πόλεις).

Ήταν το μεγαλύτερο συλλαλητήριο όλων των εποχών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, το μήνυμα το οποίο ήταν ηχηρό πρέπει να αναγκάσει τους ψευτοδημοκράτες (αν θέλουν να λέγονται δημοκράτες) να κάνουν αυτό που ζητάει ο λαός. 
Από το μεγάλο αυτό συλλαλητήριο απουσίαζε ο πρώτος άρχοντας της Ελλάδος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πάκης Παυλόπουλος ο οποίος προτίμησε να παραστεί στην εκδήλωση για το ολοκαύτωμα των Εβραίων που έγινε στο Βόλο, αλλά και ο Πανούλης Καμμένος ο οποίος ναι μεν δεν ψηφίζει τον όρο Μακεδονία αλλά στηρίζει την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων του ΣΥΡΙΖΑ και συγχρόνως φρόντισε να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος απονέμει τα εύσημα στους διοργανωτές της εκδήλωσης που ήταν οι Παμμακεδονικές ενώσεις οι οποίες κάλυψαν και το κόστος της εκδηλώσεως αλλά κυρίως όλους τους Έλληνες που έδωσαν το βροντερό παρών.  



Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ

Μπαχαλάκηδες της Λαρίσης οι οποίοι  αυτοαποκαλούνται  αναρχικοί, επαναστάτες των οπισθίων, οι οποίοι δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους, θέλησαν να εκφοβίσουν τον πρόεδρό μας γράφοντας συνθήματα τις πρωινές ώρες της Κυριακής, λίγο πριν αναχωρήσει το λεωφορείο για το συλλαλητήριο της Αθήνας.
Τα συνθήματα γράφτηκαν στο σταθμό του ΚΤΕΛ Λαρίσης όπου ο πρόεδρός μας εργάζεται εκεί ως οδηγός εδώ και 30 χρόνια.

Ενημερώνουμε αυτά τα όντα του σκότους ότι τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας φοβίζουν, αλλά αντιθέτως μας δίνουν ώθηση να αγωνιστούμε ακόμα πιο δυνατά.
Αφού μας πολεμούν οι πληρωμένοι εγκάθετοι του Τζώρτζ Σόρος, είμαστε σε καλό δρόμο. 


Τέλος επειδή δεν θέλουμε να ασχοληθούμε άλλο με τους ανύπαρκτους, θέλουμε όμως να τους ενημερώσουμε ότι έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ, έρχεται το τέλος τους.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 175 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

<<Δώστε μου τα προσκυνοχάρτια του Μπραίμη να σας δώσω του Έθνους. Όποιο χωριό δε γυρίσει στο Έθνος θα το αφανίσω από το πρόσωπο της γης. Απ'τη μία θα βγαίνουν οι αραπάδες και απ'την άλλη θα μπαίνω εγώ, θα καίω και θα σκοτώνω. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.>> Αυτά ήταν τα λόγια του μεγάλου πρωτεργάτη της Εθνεγερσίας, του θρυλικού Γέρου του Μοριά, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στην Ιδέα του Έθνους, της Πατρίδος και της Λευτεριάς. Μπορεί να απεβίωσε ως άνθρωπος πριν από 175 έτη ακριβώς, ζει όμως για πάντα στις καρδιές των Ελλήνων, ως ανάμνηση ηρωική.
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1770. Μέσα στα μαύρα και πέτρινα για τον Ελληνισμό χρόνια της σκλαβιάς και της φοβέρας, έζησε από νεαρή ηλικία τον ατιμωτικό ζυγό των μογγόλων. Σε ηλικία 35 ετών ξεκινά τη δράση του λαμβάνοντας μέρος στις ναυτικές επιχειρήσεις του ρωσοτουρκικού πολέμου, ενώ το 1806 εκδίδεται διάταγμα δίωξής του. Τέσσερα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1810 καταφεύγει στη Ζάκυνθο όπου εντάσσεται στο ελληνικό Σώμα που καταδιώκει του Γάλλους από τα Επτάνησα. Εμπνεόμενος από το ηρωικό και επαναστατικό πνεύμα που τον διακατείχε, το 1818 εντάσσεται στη Φιλική Εταιρεία, δίδοντας τον ιερό όρκο απέναντι στο Γένος των Ελλήνων. Η απελευθέρωση των καθαγιασμένων στους αγώνες εδαφών μας, φάνταζε η μόνη λύση για ανάσταση και ανάταση του Έθνους κι έτσι το 1821 έχουμε τη μεγάλη επιστροφή στη Μάνη. Πρωταγωνιστής των κυριοτέρων μαχών της επαναστατικής περιόδου και μαχητής της ομόνοιας μεταξύ των Ελλήνων, στις 23 Μαρτίου του 1821 εισέρχεται στην πόλη της Καλαμάτας, την οποία και καταλαμβάνει αναίμακτα. Ακολουθεί η νίκη στο Βαλτέτσι, η επική άλωση της Τριπολιτσάς, όπου το αίμα των τουρκαλάδων,των τουρκοπροσκυνημένων και των Εβραίων έτρεξε ποτάμι, καθώς και η καταστροφή της στρατιάς των απίστων του Δράμαλη.
Ζωσμένος διαρκώς με τα τιμημένα φισεκλίκια, τα άρματά του και το σπαθί του, όργωνε στην κυριολεξία τη νότιο Ελλάδα βάζοντας φωτιά με το λόγο του στις καρδιές των σκλαβωμένων. Ένας πραγματικός μπουρλοτιέρης των ψυχών και αποκεφαλιστής ταυτόχρονα της μπάσταρδης τουρκιάς της χιλιοκαταραμένης. Ένας γενναίος μαχητής πρώτος μέσα στους γενναίους και στους αμετανόητους, ο οποίος δυστυχώς μην μπορώντας και αυτός να ξεφύγει από τον άδικο κανόνα που κατατρέχει μια ζωή του Έλληνες Αγωνιστές, δικάστηκε και φυλακίστηκε από τους άκαπνους και τους φραγκοντυμένους καλαμαράδες. Καταδικάστηκε εις θάνατον, αλλά ευτυχώς για την τιμή του Έθνους του αποδόθηκε χάρη από τον Όθωνα, για να πεθάνει σε ηλικία 73 ετών από φυσικά αίτια και συγκεκριμένα στις 4 Φεβρουαρίου του 1843. Η ιερή του μνήμη θα μας δείχνει αιώνια το δρόμο των αγώνων και της εθνικής δράσεως, για να μας οδηγήσει κάποια μέρα απελευθερωτές στη σκλαβωμένη μας πρωτεύουσα. Στην Πόλη των ονείρων μας.
Δυστυχώς για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές και σήμερα οι διχόνοιες και οι προσωπικές έριδες δε μας επιτρέπουν να σχηματίσουμε μία ενιαία φάλαγγα αντιστάσεως ενάντια στον εσωτερικό, αλλά και στον εξωτερικό εχθρό. Κολοκοτρώνηδες στην ψυχή και στο αίμα μπορεί να υπάρχουν ακόμη και στις μέρες μας, λείπει όμως η αέναη και ανέσπερη φλόγα της ελληνικής ψυχής που θα βάλει πυρκαγιά στις συνειδήσεις, κάνοντας την αρχέγονη φωνή της Φυλής μας να ακουστεί στεντόρεια και να βροντοφωνάξει: <<ΕΛΛΑΣ ΕΓΕΙΡΟΥ>>. Στο 2018 που ο εχθρός βρίσκεται πλέον εντός των τειχών και οι αλλόφυλοι και οι αλλόθρησκοι αλωνίζουν στην Πατρίδα μας, ετοιμάζοντας κι εδώ ισλαμικούς ψευτοξεσηκωμούς, επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε να είμαστε μονιασμένοι και πάνω απ'όλα να μη φοβόμαστε το γεγονός ότι είμαστε λιγότεροι σε αριθμούς. Εμείς οι λίγοι στα κορμιά, αλλά πολλοί στην ψυχή, ήρθε η ώρα να γίνουμε οι ξιφολόγχες που θα τρυπήσουνε βαθιά το σάπιο σώμα του διεφθαρμένου κατεστημένου. Ήρθε η ώρα ο Μαρμαρωμένος Βασιλεύς μας να εγερθεί και να αρπάξει το σπαθί του, κατεβάζοντας τα κεφάλια των νεοραγιάδων και των νεοελλήνων του κλαμπ και της μουσικής για μαύρους. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΣΗΚΩ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος επικροτεί την ενέργεια της ομάδος της πόλης μας την ΑΕΛ η οποία στον σημερινό αγώνα που έδωσε στο AEL FC Arena με την ομάδα του Πανιωνίου, κατέβηκε να παίξει με φανέλες όπου στο μπροστινό μέρος έγραφε «ο Αλέξανδρος μιλούσε Ελληνικά», με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με το όνομα της Μακεδονίας μας και το μεγάλο συλλαλητήριο που γίνεται στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου, σε αντίθεση με την άστοχη ενέργεια που είχε κάνει πέρυσι όπου κατέβηκε σε αγώνα να παίξει με φανέλες που έγραφε ότι τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας.
Εκεί είχαμε κατακρίνει την ομάδα της ΑΕΛ, τώρα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να της δώσουμε τα εύσημα προσδοκώντας ότι θα υπάρχουν και άλλες ομάδες και να πράξουν το ίδιο.