Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤAI ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος εκφράζει την οργή και αγανάκτηση για την θεατρική παράσταση (μιούζικαλ) που παίζεται στο θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα όπου και αυτή κατά σύμπτωση βλασφημεί τον αρχηγό της Πίστεως μας, τον Δεσπότη Χριστό μας.

Έχει γίνει πλέον μόδα από τον κάθε τυχάρπαστο σκηνοθέτη ή παραγωγό να ανεβάζουν τέτοιου είδους παραστάσεις.
Δεν θα τολμούσαν βέβαια αυτοί οι άθλιοι να ανέβαζαν παραστάσεις προσβλητικές για τον Αλλάχ, τον Βούδα και για άλλες θρησκείες.
Στο συγκεκριμένο μιούζικαλ παίζουν κάποιοι ταλαίπωροι ακατανόμαστοι που θέλουν να λέγονται και ηθοποιοί.

Όλα αυτά γίνονται γιατί επικεφαλής της Ιεράς Συνόδου βρίσκεται ο ανύπαρκτος έως και ένοχος για αυτά που συμβαίνουν αρχιεπίσκοπος Συριζώνυμος ( Ιερώνυμος )
Μεγάλη ευθύνη όμως φέρνουν και οι Μητροπολίτες οι οποίοι δεν αντιδρούν.
Θα μπορούσαν εφόσον προσβάλλεται η Πίστη μας να σταματούσαν αυτές τις άθλιες παραστάσεις με ασφαλιστικά μέτρα. Για τα κόμματα δεν γίνεται καθόλου λόγος ,αφού οι αρχηγοί των περισσοτέρων κομμάτων είναι άθεοι και απάτριδες.
Δυστυχώς όμως δεν είδαμε ούτε έναν επίσκοπο από τις 6 παρατάξεις του Πατρίου Ημερολογίου να αντιδρά.

Η προδοσία και η κατάπτωση όλων των παραπάνω σε όλο το μεγαλείο της.
Δεν είναι τυχαίο που στις προφητείες αναφέρεται ότι στις ημέρες μας οι Ιερείς θα είναι οι χειρότεροι όλων. Για ακόμη μία φορά, την τιμή της Ορθοδοξίας έσωσαν κάποιοι λίγοι ζηλωτές, όπως ο Πατέρας Κλεομένης, ο Ιωάννης Λαζάκης, ο Συναγωνιστής Ηλίας Πλαπούτας, οι οποίοι είναι και φίλοι του Συνδέσμου και άλλοι, όπου βρέθηκαν έξω από το θέατρο Ακροπόλ διαδηλώνοντας εντόνως και παρά τα αστυνομικά μέτρα που υπήρχαν.
Μάλιστα ο συναγωνιστής και φίλος του Συνδέσμου Ηλίας Πλαπούτας έκανε κάτι το οποίο έπρεπε να κάνουν οι δημόσιοι άρχοντες όπως οι Αρχιερείς και πολιτικοί.
Συγκεκριμένα πήγε ο ίδιος στην χλιδάτη αρχιεπισκοπή Αθηνών και παραπονέθηκε εγγράφως μάλιστα ζητώντας να ασχοληθεί η νομική υπηρεσία της Αρχιεπισκοπής για το κατάπτυστο αυτό θεατρικό μιούζικαλ.

Η απάντηση που του δόθηκε, αν και δεν πήρε αριθμό πρωτοκόλλου ως όφειλε να του δώσει η Αρχιεπισκοπή, ήταν ότι θα το εξετάσει η νομική υπηρεσία μας.
Εμείς είμαστε όμως σίγουροι, φίλε και συναγωνιστή Ηλία, ότι η έγγραφη αίτησή σου πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων.
Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά, σε λίγο έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ και για αυτούς.

ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ !!!

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.