Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο Π.Ε.Σ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ


Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πόλη της Λαρίσης και όχι μόνο έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου, μία ημέρα σημαντική για την Ορθοδοξία μας αφού εορτάζονταν παντού σε όλους τους ναούς η Κυριακή της Ορθοδοξίας,  στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος προς τιμή του αρχηγού της Εθνεγερσίας Θεόδωρο Κολοκοτρώνη με αφορμή την επέτειο του θανάτου του (4 Φεβρουαρίου), ενώ συγχρόνως έγινε και διαμαρτυρία για το επεισόδιο που προκάλεσαν πρόσφατα οι Τούρκοι στα Ίμια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έμπροσθεν του αγάλματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη το οποίο βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος, ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο άξιος Ιερέας Πατήρ Ευθύμιος, ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου μας Χάμου Αστερίου όπου έκανε αναφορά στον μεγάλο Στρατηγό μας Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, αναφέροντας  χαρακτηριστικά ότι μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο ήταν οι μεγαλύτερες μορφές που ανέδειξε η Ελληνική ιστορία και πόσο λείπει στις μέρες μας ένας ηγέτης του βεληνεκούς αυτού.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θερμό επεισόδιο που προκάλεσαν οι Τούρκοι στα Ίμια αποκαλώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως δοσίλογοι και γενίτσαροι η οποία ξεπουλάει τα πάντα αλλά και την αντιπολίτευση και την ηγεσία της εκκλησιάς της Ελλάδος που σιωπούν ένοχα.
Ευχαρίστησε τον Τριαδικό Θεό μας για ακόμα μία φορά αφού δεν επέτρεψε να πέσει βροχή κατά την ώρα της εκδηλώσεως  παρόλο που γύρω γύρω από την πόλη της Λαρίσης έβρεχε συνεχώς.
Αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι συμβαίνει για πολλοστή φορά και τέλος ευχήθηκε να βρεθεί ένας ηγέτης ο οποίος θα βγάλει την Ελλάδα μας από το αδιέξοδο στο οποίο μας έχουν ρίξει οι δοσίλογοι που μας κυβερνάνε.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου από το μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου συναγωνιστή Χρήστο Λιάρο και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο. 
Για άλλη μια φορά ο Σύνδεσμος μας έπραξε το καθήκον αυτή τη φορά τιμώντας τον Γέρο του Μοριά σε ακόμη μια ανοιχτή εκδήλωση, ίσως αν όχι η μοναδική, από τις 2-3 που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα

ΣΗΚΩ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ   

ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ  ΕΚΔΙΚΗΘΩ

ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ