Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Όπως μας πληροφόρησαν φίλοι του Συνδέσμου μας από την Αθήνα, το ρόλο της προστασίας του θεάτρου Ακροπόλ που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους όπου παίζεται η βλάσφημη θεατρική παράσταση με τίτλο " JESUS CHRIST SUPERSTAR " ανέλαβαν οι μπαχαλάκηδες.

Συγκεκριμένα εδώ και μέρες όπου παίζεται η παράσταση συγκεντρώνονταν έξω από το θέατρο αρκετοί πιστοί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν μεταξύ άλλων και ο γνωστός ανά το πανελλήνιο Πατέρας Κλεομένης. Για τον λόγο αυτό οι θεομπαίχτες ιδιοκτήτες του θεάτρου καλούσαν την αστυνομία για προστασία, εδώ και 3 ημέρες όμως την προστασία ανέλαβαν οι μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια και τα γύρω στέκια (καταλήψεις) οι οποίοι αντικατέστησαν την αστυνομία.
Μάλιστα οι ίδιοι το αναφέρουν στην σελίδα τους το ιντιμίντια που στηρίζεται από τον Τζώρτζ Σορος, ότι έχουν αναλάβει την περιφρούρηση του θεάτρου για να μην πηγαίνουν οι χριστιανοταλιμπάν όπως τους αποκαλούν και δημιουργούν πρόβλημα και καλούν τον κόσμο να πάει στην παράσταση.

Είστε πραγματικά για γέλια, εάν εσείς είστε αναρχικοί εμείς είμαστε αστροναύτες.
Όσο και να θέλει να πιστέψει κανείς ότι δεν είστε του συστήματος εσείς το αποδεικνύεται με τον τρόπο σας.
Είστε το παρακράτος, είστε όργανα των σιωνιστών, κάνετε την βρώμικη δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ, εξυπηρετείτε ακόμα και τα συμφέροντα των επιχειρηματιών που έχουν το θέατρο, αντικαταστήσατε την αστυνομία ή τους σεκιουριτάδες που έπρεπε να ήταν έξω από το θέατρο, οι πραγματικοί αναρχικοί, μπαχαλάκηδες δεν γίνονται όργανα των επιχειρηματιών όπως γίνατε εσείς.
Φτάσατε στο σημείο να προπηλακίσετε μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους, ενώ έχετε στοχοποιήσει όλους τους χριστιανοταλιμπάν όπως τους αποκαλείται, δηλαδή όλους αυτούς που ήτανε εδώ και μέρες έξω από το θέατρο και διαμαρτύρονταν απειλώντας τους ότι θα τους κάψετε.

Οι πραγματικοί αναρχικοί γελάνε μαζί σας, ρωτήστε αν θέλετε τους αναρχικούς της Αργεντινής οι οποίοι κατήγγειλαν ότι πίσω από το ιντιμίντια κρύβεται ο Τζώρτζ Σόρος ή τον πρώην σύντροφο σας Κουνταρδά ο οποίος μάλλον πρέπει να είναι πραγματικά αναρχικός, αφού κατήγγειλε ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Σιωνισμός.

Τέλος σχετικά με την βλάσφημη παράσταση θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους πιστούς ότι 3 Μητροπολίτες μεταξύ αυτών και ο Πειραιώς και εδώ πρέπει να τους συγχαρούμε κατέθεσαν μήνυση προκειμένου να σταματήσει η παράσταση.
Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα κανένας εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε με το τόσο σοβαρό αυτό θέμα το οποίο παραβιάζει και το Σύνταγμα.
Σύνταγμα το οποίο δυστυχώς ακόμα για τους κατσαπλιάδες αριστερούς έχει θέση ισχύος ακόμη αφού δεν έχει καταργηθεί.   

ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ 

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ