Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο Π.Ε.Σ.
Λάρισα, 09 Μαρτίου 2020
Στο μεγαλειώδες Συλλαλητήριο κατά της παρανόμου λαθρομεταναστεύσεως, που έχει επιπέσει σαν άλλη λαίλαπα στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, το μεσημέρι 8 Μαρτίου 2020, στην πλατεία Αριστοτέλους, κάτω από συνεχή βροχόπτωση, για να ακουστεί και πάλι το γνωστό σύνθημα «με ήλιο και βροχές παντού οι Εθνικιστές» και διοργάνωσε η Ένωσις Ελλήνων πολιτών για την Μακεδονία, έδωσε το παρών ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (ΠΕΣ) με επί κεφαλής τον πρόεδρο του και τον αντιπρόεδρο.
Χιλιάδες ήταν οι Εθνικιστές και οι Πατριώτες οι οποίοι δεν θυμούνται τον πατριωτισμό μόνο όταν παίρνουν κομματική γραμμή, και στηρίζοντας τον υπόλοιπο χρόνο τους μητραλοίες διεθνιστές πολιτικάντηδες που μοιράζουν αφειδώς ελληνική ιθαγένεια στον κάθε ψευτοπρόσφυγα ισλαμιστή - έποικο. Οι διαδηλωτές αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Απαίτησαν την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα, την άρση της αντισυνταγματικώς χορηγηθείσης ελληνικής ιθαγενείας στις εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών, την επαναφορά της προ του 1993 νομοθεσίας περί ιθαγενείας βάσει του Ελληνικού Συντάγματος που εδράζεται στην εκπηδήσασα από τα κόκκαλα των Ελλήνων τα ιερά Ελευθερία και στο με ποταμούς αιμάτων επιτευχθέν δίκαιο του αίματος (jus sanguinis) και άμεσο κλείσιμο των συνόρων και φύλαξη τους πάσαις δυνάμεσιν, για να γίνει πράξη το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.»
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό των εκπροσώπων των ακομμάτιστων πατριωτικών συλλόγων που συμμετείχαν. Από πλευράς Συνδέσμου μίλησε ο πρόεδρος Χάμος Αστέριος. Ακολούθησε μεγάλη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης μετά το πέρας της οποίας εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος και το Κοντάκιον Τη Υπερμάχω Στρατηγώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μάταια προσπάθησαν κάποιοι μπαχαλάκηδες πληρωμένοι εγκάθετοι του σιωνιστή Τζωρτζ Σόρος, χαϊδεμένοι του Κούλη και του Χρυσοχοΐδη, να προσεγγίσουν την εκδήλωση, αλλά απέτυχαν παταγωδώς.
ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΑΠΕΛΑΣΗ, ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ – ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!
ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)