Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ν.Τ.Π.)
Λάρισα, 23 Μαρτίου 2020
Την χθεσινή Κυριακή (την έχουν ταράξει την ημέρα Κυρίου, την Κυριακή οι... Χριστιανοί «ηγέτες»!), και μάλιστα της Σταυροπροσκυνήσεως, ο δις προσκληθείς και συμμετασχών στις συνεδριάσεις της διαβοήτου, σκοτεινής Λέσχης Bilderberg πρωθυπουργός – κρίμασιν οις Κύριος οίδε – Κούλης εμφανίστηκε με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να σταυρώσει άπαξ έτι τους Ορθοδόξους Έλληνες. Δεν τού έφτασε που απαγόρευσε τις Θείες Λειτουργίες με την ένοχο συνέργεια αναξίων αρχιεπισκόπου και λοιπών επισκόπων.
Εζήλωσε δόξαν Sigurimi, Stasi, και Securitate και εξήγγειλε σχεδόν καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας άνευ προτέρας αδείας, από της 6 πρωϊνής της σήμερον, έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας 6 Απριλίου (βρε μανία με τα τρία εξάρια! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.). Μπροστά στα νέα, δρακόντεια, εξωφρενικά, ευτυχώς πρακτικώς ανεφάρμοστα μέτρα, ωχριούν το στρατόπεδο Μπούλκες του επαράτου Τίτο και όλα τα λοιπά ολοκληρωτικά καθεστώτα από καταβολής κόσμου. Δεν μας εκπλήσσει που επικροτούν τα ανελεύθερα μέτρα τα υπόλοιπα νεοταξίτικα κόμματα της δήθεν αντιπολιτεύσεως. Μέχρι και το καθ’ έξιν αντιδρών ΚΚΕ συναινεί εν προκειμένω, προφανώς διότι αντιλαμβάνεται ότι οι περιορισμοί και οι επαπειλούμενες διώξεις έχουν άρωμα ή μάλλον δυσωδία του μακαρία τη λήξει σιδηρού παραπετάσματος.
Το μόνο υποτιθέμενο ελαφρυντικό τους είναι κατ’ ουσίαν επιβαρυντικό για δαύτους. Γνωρίζουν σε τί δεινή κατάσταση έχει περιέλθει το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατόπιν των πολυετών μνημονιακών περικοπών, που επέβαλαν πειθήνιοι στα εντάλματα της τρόικα, των... θεσμών και όλου του κακού συναπαντήματος της τεχνητής οικονομικής κρίσεως που ξεκίνησε το 2010 και δεν θα αντέξει το βάρος μιας επιδημίας.
Σαν να επιβεβαιώνεται ο επόμενος στόχος της νέας τάξεως πραγμάτων που εξυπηρετείται: Να τρομοκρατηθεί ο κόσμος για να δεχθεί κάθε καταπιεστικό μέτρο ανελευθερίας και οικονομικής εξαχρειώσεως, ώστε να γίνει επανεκκίνηση με νέους όρους, όπου όλοι θα είναι καταχρεωμένοι και η προσωπική ελευθερία θα έχει πάει περίπατο. Κατεξηυτελίσθη πρώτα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), έχοντας ανακηρύξει μία λοίμωξη ως πανδημία, ενώ δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να λέγεται πανδημία τις οποίες θέτει ο ίδιος ο Π.Ο.Υ.!
Ο Κούλης όμως ξεπέρασε και τους έξω στα εισπρακτικά μέτρα. 135 ευρώ για «άσκοπη κυκλοφορία» το πρόστιμο στην Γαλλία των κιτρίνων γιλέκων, 150 ευρώ στην Ελλάδα, γιατί είμαστε, λέει, πιο απείθαρχοι και δεν συμμορφωνόμεθα προς τας υποδείξεις.
Και όλα αυτά τα αίσχη την καθ’ ην στιγμήν
α) η Τουρκία εξαπολύει καθημερινώς επιθέσεις – διεξάγει πόλεμο φθοράς στον Έβρο και στα νησιά. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποκρύπτουν ότι εξαπέλυσε νέα κύματα εισβολέων τζιχαντιστών και ποινικών ισλαμιστών (μόνο οι πράκτορες βλέπουν... γυναικόπαιδα!). Χθες είχαμε νέα... κρούσματα με χημικά, πέτρες και απόπειρες καταστροφής του φράκτη στον Έβρο από τους αλήτες του Ερντογάν, τα δε θαλάσσια σύνορα παραμένουν διάτρητα.
β) οι λαθρομετανάστες - λαθροέποικοι μεταφέρονται κατά εκατοντάδες, πάλι κατ’ ευθείαν, εξώφθαλμον παράβασιν των ίδιων των «μέτρων κατά του κορωνοϊού» δήθεν, που επέβαλε από την προηγούμενη εβδομάδα ο Κούλης, οι δε συναθροίσεις τους γίνονται ακωλύτως. 12 λεωφορεία ισλαμιστές απεβίβασαν χθες στην Καβάλα, με προορισμό το Σιδηρόκαστρο Σερρών και άλλους τόσους ( ; ) στην Ραφήνα, με προορισμό την Μαλακάσα. Στο δε Κουτσόχερο Λαρίσης οι ήδη εγκατασταθέντες Αγαρηνοί, έπαιξαν επί μιάμιση και πλέον ώρα κανονικό αγώνα ποδοσφαίρου χθες στο γήπεδο του χωριού – μόνο για τους Έλληνες απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων, φαίνεται.
γ) οι Σομαλοί λαθροεισβολείς – κατακτητές που έμπασε στην Κέα τις προάλλες ο Κούλης δεν υπεβλήθησαν σε καραντίνα - πάλι για τους οπαδούς του Ψευδοδοπροφήτου δεν εφαρμόζει τα «μέτρα κατά του κορωνοϊού» το μισελληνικό καθεστώς.
δ) ο γνωστός άγνωστος, συνήθης ύποπτος Κωνσταντίνου και τα λοιπά παρακρατικά γενιτσαρο-σορόπαιδα της ΑΝΤΑΡCIA έκαναν ανενόχλητα επαίσχυντη συγκέντρωση υπέρ του λαθροεποικισμού στην πλατεία Συντάγματος, κι ας ήταν πάνω από δέκα! Γι’ αυτούς δεν υπάρχει απαγορευτικό;
ε) ο Έντι Ράμα ετοιμάζεται να εποικίσει με 30.000 Αφγανούς ταλεμπάν την μαρτυρική μας Βόρειο Ήπειρο.
στ) ενώ η Κίνα ανακοινώνει ότι θα παραγάγει ως γενόσημο και θα χρησιμοποιεί το φάρμακο κατά της γρίππης που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια Favipiravir / Avigan υπό της ιαπωνικής εταιρείας Fujifilm Toyama Chemical, διότι το βρήκε αποτελεσματικότατο κατά του ιού, οι... «ειδήμονες» σφυρίζουν αδιάφορα!
Ως εδώ και μη παρέκει! Και τέλος πάντων, όλα τα προρρηθέντα είναι αναμενόμενα από τους εκκλησιομάχους, μισέλληνες και μητραλοίες κυβερνώντες. Οι μητροπολίτες και το Άγιον Όρος πώς τα ανέχονται; Πώς αφήνουν τις ψυχές των Χριστιανών Ορθοδόξων, χρονιάρες μέρες χωρίς εκκλησιασμό και Θεία Κοινωνία, να τις πλακώνει η φοβέρα, η σκλαβιά και ο ζόφος των αντιχρίστων εξουσιαστών; Τί λόγο θα δώσουν εν τη κοιμήσει των και εν Ημέρα Κρίσεως; Δεν βλέπουν ότι τα περί πανδημίας είναι εντελώς προσχηματικά; Την υπουργική απόφαση του μπουμπούκου, που επιβάλλει υποχρεωτικό άνοιγμα των σουπερμάρκετ τις Κυριακές (ΦΕΚ 945/21-03-2020) δεν την βλέπουν; Μοναδική εξαίρεση που έπεσε στην αντίληψή μας, ο Ηρωϊκός Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, όστις ετέλεσε την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπέρμαχο Στρατηγό, αψηφώντας τις αντισυνταγματικές απαγορεύσεις ασκήσεως θρησκευτικής λατρείας που επέβαλε ο Κούλης από την προηγουμένη εβδομάδα. Το καθεστώς τον συνέλαβε για να μην τελέσει και Θεία Λειτουργία την Κυριακή. Άγιε Κυθήρων, Άξιος! Ο Θεός και η Παναγία μαζί σου! Είμαστε κι εμείς, οι ελάχιστοι, στο πλευρό σου! Περιμένουμε και άλλους Μητροπολίτες, και του Νέου και του Πατρίου Ημερολογίου, να δώσουν την καλήν Ομολογίαν που ζητάει από όλους μας ο Κύριος.
Θα κλείσουμε με την διδαχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, προστάτου του Συνδέσμου μας: «Τὸ κορμί σας ἂς τὸ καύσουν, ἂς τὸ τηγανίσουν· τὰ πράγματά σας ἂς σᾶς τὰ πάρουν· μὴ σᾶς μέλλει· δώσατέ τα· δὲν εἶνε ἰδικά σας. Ψυχὴ καὶ Χριστὸς σᾶς χρειάζονται. Αὐτὰ τὰ δυὸ ὅλος ὁ κόσμος νὰ πέση, δὲν ἠμπορεῖ νὰ σᾶς τὰ πάρη, ἐκτὸς καὶ τὰ δώσετε μὲ τὸ θέλημά σας. Αὐτὰ τὰ δυὸ νὰ τὰ φυλάγετε, νὰ μὴ τὰ χάσετε.»
ΕΜΠΡΟΣ, ΛΑΕ, ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)