Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ο Π.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
Λάρισα, 17 Μαρτίου 2020
Με πόνο ψυχής και δικαία, πλην αναμάρτητο οργή (κατά το γραφικό «ὀργίζεσθε καὶ μὴ ἁμαρτάνετε» (Εφ. δ΄ 26) πληροφορηθήκαμε άρτι δύο τινά:
α) τις απαράδεκτες αποφάσεις που έλαβε μία διευρυμένη σύνθεση αναξίων, απίστων ιεραρχών της αντικανονικής, λεγομένης Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) υπό τον Τζερώνυμο χθες (Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020) και
β) τις βλάσφημες, αντιχριστιανικές και αντισυνταγματικές αποφάσεις του διδύμου χριστιανομάχων Κούλη Μητσοτάκη και Νίκης (αγρού του) Κεραμέως περί απαγορεύσεως τελέσεως της Θείας Λειτουργίας και άλλων Μυστηρίων και ιερών ακολουθιών της Ορθοδόξου Εκκλησίας που ελήφθησαν αυθημερόν (λίγο πριν τα μεσάνυκτα έγραψαν τα πονηρά τους σκοπούμενα στο... Twitter, σήμερα, Τρίτη 17-3-2020 υπεγράφη η κοινή υπουργική απόφαση – ΚΥΑ που συνυπογράφουν μαζί με τον μπασκετμπολίστα υπουργό Υγείας Κικίλια).
Σύμφωνα με τις πρώτες, εν πονηρώ και σκοτεινώ και ουχί εν Αγίω Πνεύματι ληφθείσες αποφάσεις που ανεκοινώθησαν, αντί να παροτρύνονται οι πιστοί να συμπροσεύχονται και να συμμετέχουν αθρόα στην λατρεία της Αγίας μας Εκκλησίας και να τρέχουν στα προσκυνήματα, αντί να οργανωθούν πάνδημες λιτανείες από το κέντρο μέχρι παν άκρο εκάστης πόλεως και εκάστου χωρίου της Πατρίδος μας με τις άγιες εικόνες και τα τίμια λείψανα ώστε να παρακαλέσουμε τον Θεό να άρει την δικαία απειλή του λοιμού, όπως πάντοτε έπραττε σε ανάλογες περιπτώσεις σύσσωμη η Εκκλησία, Κλήρος και Λαός, προτείνονται η αποφυγή του εκκλησιασμού και της προσελεύσεως στα Μοναστήρια (!), αγγέλλεται δε η περικοπή της Θείας Λειτουργίας, η αναστολή του Όρθρου, των Χαιρετισμών στην Θεοτόκο και του Μεγάλου Αποδείπνου, και η αναβολή Γάμων και Βαπτίσεων πλην «εξαιρέτων περιπτώσεων»! Οι ταχθέντες να είναι επίσκοποι και φρουροί της Πίστεως δεν βρήκαν χώρο στην ανακοίνωσή τους να εκφράσουν την αλήθεια ότι η Θεία Μετάληψη δεν μεταδίδει κανένα απολύτως μολυσμό και ότι η Εκκλησία είναι ιατρείο ψυχών και σωμάτων, και επομένως δεν έχει δικαίωμα κανείς λειτουργός Της να διώχνει κανένα από τους Ιερούς Ναούς, ούτε αμαρτωλό ούτε ασθενή, που προσέρχεται με την θέλησή του.
Είναι ν’ απορεί κανείς με την εξώφθαλμη έλλειψη εκκλησιαστικού βιώματος και την παντελή συσκότιση αυτών που υπέγραψαν την ως άνω ανακοίνωση. Είστε με τα καλά σας, αρχιερείς; Τόσο πολύ σας επλάνησε ο μισόκαλος και μισάνθρωπος διάβολος λοιπόν, ώστε να φοβάστε μήπως μεταδοθεί τάχα ο κορωνοϊος ένεκα συνωστισμού στις εκκλησίες; Εις τί εδειλιάσατε, ω ολιγόπιστοι; Τί στην ευχή θέλετε να πείτε; Ότι τόσα χρόνια από τις άλλες ιώσεις (π.χ. διαφόρων στελεχών της γρίππης) ή παλαιότερα, την φυματίωση, κινδυνεύαμε δήθεν οι πιστοί επειδή ασπαζόμασταν τις άγιες εικόνες και γεμίζαμε τις εκκλησίες; Μέχρι ποίου κατήφορου θα φτάσετε για να καλοπιάσετε το αντίχριστο νεοεποχίτικο καθεστώς και τα λυσσασμένα χριστιανοφοβικά μαντρόσκυλά του της αντιθέου κυβερνήσεως και αντιπολιτεύσεως; Ως πότε θα σκανδαλίζετε με τα βλάσφημα, αιρετικά καμώματά σας τον πιστό λαό; Έως πότε θα σας ανεχόμαστε και προ πάντων θα σας ανέχεται ο Κύριος; Μέχρι πότε θα προσπαθείτε με χλιαρότητα να ισορροπήσετε μεταξύ Χριστού και Βελίαρ; Δεν φοβάστε μήπως σας εμέσει ( = ξεράσει) όπως τον πάλαι ποτέ ανάξιο επίσκοπο Λαοδικείας (Αποκ. γ΄ 16-16); Αντί να ορθώσετε το ανάστημά σας και να προτάξετε τα στήθη σας στην αντιχριστιανική λαίλαπα που ενέσκηψε και εντείνεται από σκοτεινά κέντρα τα τελευταία χρόνια και να καλέσετε σε συντριβή, κατάνυξη και μετάνοια, πάτε και «δικαιώνετε» τους διώκτες του Χριστιανισμού; Οι υπόλοιποι ιεράρχες, που συμμετείχατε ή όχι στην ανωτέρω αξιοθρήνητη σύσκεψη με ένα... λοιμωξιολόγο, πού είστε; Πώς προδίδετε έτσι την Πίστη μας των Πατέρων μας; Γιατί δεν διαφοροποιείστε στεντορεία τη φωνή; Καταλάβατε ότι προΐστασθε του Σώματος του Χριστού ή νομίζετε πως είστε διοικητές υπηρεσίας/managers κάποιας κοσμικής εταιρείας;
Και ερχόμαστε στις δίκην διωγμού κατά των Χριστιανών αποφάσεις της κυβερνήσεως του Κούλη και της ομοστάβλου του στην σατανική Λέσχη Bilderberg, κακή τη μοίρα υπουργού (ΑΝΤεθνικής) Παιδείας και Θρησκευμάτων. Είναι δικαίωμά σας να μην πιστεύετε σε τίποτε ή να λατρεύετε την εξουσία, το χρήμα, και τους δαίμονες αυτοπροσώπως ακόμα. Δεν είναι δικαίωμά σας σε αυτό το Κράτος, που ιδρύθηκε με Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα ποταμηδόν χυθέν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, να απαγορεύετε, με οποιοδήποτε πρόσχημα, την Θεία Λειτουργία και τα άλλα Μυστήρια της Εκκλησίας μας. Ο εκκλησιασμός και η μυστηριακή ζωή είναι η ζωή μας, η λατρεία και η προσευχή στα γόνατα επ’ εκκλησίαις είναι τα όπλα μας, και δεν έχετε δικαίωμα να μάς τα στερήσετε. Όπως θα ήταν ηλιθιότης και προδοσία να θέσετε σε καραντίνα τις Ένοπλες Δυνάμεις, ιδίως τώρα που καραδοκεί ο εξ Ανατολών προαιώνιος εχθρός να μάς επιβάλει νέα τετελεσμένα, έτσι είναι μωρία και εσχάτη προδοσία να απαγορεύετε οποιοδήποτε Μυστήριο και ειδικά το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Εσείς και οι χειροκροτητές σας του πολιτικού υποκόσμου μπορεί να μην έχετε πρόβλημα να γίνεστε επίορκοι. Εμείς, δεν θα σας ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο προς την Κόλαση όπου βυθίζεστε.
Οι Χριστιανοί Πατριώτες / Εθνικιστές είμαστε αταλάντευτα οι πλέον συνειδητά νομοταγείς πολίτες. Όταν όμως τίθεται το δίλημμα με τον Χριστό ή με τους εχθρούς Του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: «Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις» (Πράξ. ε΄ 29). Θα ακολουθήσουμε όποιον άξιο πρεσβύτερο ή επίσκοπο αθετεί την ανόσια απαγόρευση και λειτουργεί κανονικά, έστω και σε κατακόμβες. Μόνο με την ένδακρυ μετάνοια, νηστεία, προσευχή, μυστηριακή ζωή (Εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία) και την εργασία των εντολών του Θεού θα κολοβωθούν οι ημέρες από την δοκιμασία της λοιμώδους νόσου αλλά και του κάθε Αντιχρίστου.
ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΠΗΓΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΓΕΥΣΑΣΘΕ.
+ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ +
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΓΝΩΤΕ, ΕΘΝΗ, ΚΑΙ ΗΤΤΑΣΘΕ, ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)