Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος πάνω απ όλα είναι οικογένεια. Με το Δ.Σ του Συνδέσμου σε Εθνικιστική σύναξη στο σπίτι του Αντιπροέδρου μας Χρήστου Λιάρου, πίνοντας κρασί Ελληνικό Τυρνάβου την Κυριακή το βράδυ 7 Ιουλίου μετά τις εκλογές παρωδία οι οποίες μας βρίσκουν αδιάφορους δηλώνοντας από την αρχή ΑΠΟΧΗ γιατί για εμάς το ΕΘΝΟΣ μας είναι πάνω από την Δημοκρατία τους. 07-07-2019

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

Ο Π.Ε.Σ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

Εμείς οι Εθνικιστές και Ακτιβιστές του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου δηλώνουμε την απέχθεια και την αηδία για τις εκλογές παρωδία της 7ης Ιουλίου αλλά και γενικότερα για εκλογές και προτείνουμε ΑΠΟΧΗ η όσοι πάνε να ψηφίσουν, να ψηφίσουν 4η Αυγούστου, 21η Απριλίου δηλαδή άκυρο. Οι Εκλογές για εμάς είναι χάσιμο χρόνου, εδώ και 45 χρόνια που επανήλθαν από τότε που τις κατήργησε η 21η Απριλίου και έχουν φέρει μόνο δεινά στο Έθνος μας και στην Πατρίδα μας. Δεξιοί κεντρώοι αριστεροί που έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα αλλά και άλλα μικρότερα κόμματα είναι όργανα της νέας τάξης πραγμάτων και των Σιωνιστών και εκτελούν πιστά τις εντολές αυτών.Ακομμάτιστος Εθνικισμός και Ακτιβισμός σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος για να κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε όλους τους Προδότες που μας κυβέρνησαν και θα μας κυβερνήσουν.
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ... ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο Π.Ε.Σ

Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα, Βόλο και Λαμία με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χάμο Αστέριο έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 30 Ιουνίου στο μνημόσυνο των 20 Ετών του Ηγέτη της 21ης Απριλίου Γεωργίου Παπαδοπούλου που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α' Νεκροταφείου Αθηνών και είχε ως διοργανωτή τον Συγγραφέα Μάνο Χατζηδάκη και την οργάνωση ΕΠΟΚ. Πλήθος Εθνικιστών και Πατριωτών έδωσε το παρών φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Ηγέτη και το γνωστό Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Αρχικώς πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση μέσα στον Ιερό Ναό των αγίων Θεοδώρων, ακολούθησε ομιλία από τον Συγγραφέα Μάνο Χατζηδάκη για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού ανδρός και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στον τάφο του Ηγέτη όπου συγχρόνως έγινε κατάθεση στεφάνων ( από πλευράς Συνδέσμου το στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος ) και η Εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.... ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ..
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια ( 27 Ιουνίου 1999 ) έφυγε από την ζωή ο ΗΓΕΤΗΣ της 21ης Απριλίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην Εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών, όπου νοσηλεύονταν επί 3 χρόνια από σπάνια αρρώστια.  Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τιμά την μνήμη αυτού του μεγάλου Ανδρός, ο οποίος στην κυριολεξία έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στους Νεοέλληνες εκείνης της εποχής.  Ήταν αυτός που αναγέννησε την Ελλάδα ηθικά, στρατιωτικά και οικονομικά.  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ! Η κηδεία του μεγάλου ηγέτη έγινε την Τετάρτη 30 Ιουνίου 1999 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών στις 5 το απόγευμα.  Παρά το εργάσιμο της ημέρας και τους 38 βαθμούς που είχε, πάνω από 15 χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρών αυθόρμητα στην τελετή, κυρίως νέοι σε ηλικία.  O Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Χάμος Αστέριος είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον μεγάλο Ηγέτη Γεώργιο Παπαδόπουλο, αφού τον επισκεπτόταν τακτικά τόσο στις φυλακές Κορυδαλλού όπου τον κρατούσαν οι ψευτοδημοκράτες, από το 1993 έως το 1996 λίγο πριν αρρωστήσει, όσο και στην εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου από το 1996 έως το 1999 (τελευταία φορά, έναν μήνα πριν να πεθάνει).  Μάλιστα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ( Πρόεδρος τότε του Πατριωτικού Συνδέσμου Θεσσαλίας ) ναύλωσε με δική του πρωτοβουλία λεωφορείο από τη Λάρισα για την κηδεία. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Ο Π.Ε.Σ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

Τα δώδεκα χρόνια από την ίδρυση του γιόρτασε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε μια λιτή εκδήλωση, που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουνίου σε καφετέρια στη Λάρισα, αλλά μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα όπου μέλη και φίλοι του Συνδέσμου έδωσαν το παρών.Το λόγο στην Εκδήλωση έλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος ο οποίος αφού έδωσε τα εύσημα στα μέλη του Συνδέσμου για την αγωνιστικότητα που δείχνουν, επισήμανε για άλλη μια φορά τον ακομμάτιστο, ακτιβιστικό και Εθνικιστικό χαρακτήρα που έχει ο Σύνδεσμος, ενώ για τις κατευθυνόμενες εκλογές τις νέας τάξης πραγμάτων που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου, τις οποίες χαρακτήρισε ως παρωδία προτείνοντας αποχή η άκυρο σε όσους πάνε να ψηφίσουν. Η Εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο Π.Ε.Σ

Στο μνημόσυνο του άξιου ηγέτη της 21ης Απριλίου Γεωργίου Παπαδοπούλου, που φέτος συμπληρώνονται 20 Χρόνια από τον Θάνατό του θα δώσει το παρόν ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος. Το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο νεκροταφείο των Αθηνών την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 12:30 και μάλιστα 1 εβδομάδα πριν τις εκλογές παρωδία που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου. Ο Σύνδεσμος καλεί τα Μέλη και τους φίλους του να δώσουν το παρόν. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ... ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Η 13η Ιουνίου θα έπρεπε να διδάσκεται στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ως μία ημέρα η οποία όχι μόνο ανήκει στη μακραίωνη ελληνική Ιστορία, αλλά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της παγκοσμίου ιστορίας. Πρόκειται για το παγκόσμιο ορόσημο το ταυτιζόμενο με το θάνατο του μεγαλυτέρου Στρατηλάτου όλων των εποχών. Ήταν η ημέρα που το 323 π.Χ. ο Αλέξανδρος ο Μέγιστος Πάντων των Ελλήνων ξεκινούσε για το μεγάλο ταξίδι της Αθανασίας, από την πομπική οδό της Βαβυλώνος στους ελληνικούς αιώνες που ακολούθησαν.
Ο θάνατος του Αλεξάνδρου πέρα από τη γέννηση ενός θρύλου που ακόμη και σήμερα σε πάμπολλες περιοχές αυτού του πλανήτη δοξάζεται ως θεός και οι μύθοι που περιβάλλουν το όνομά του περνούν ευλαβικά και με ιεροτελεστική τάξη από γενιά σε γενιά, σηματοδότησε χωρίς αμφιβολία τη γέννηση μιας νέας εποχής με τεράστια σημασία για τον ελληνικό πολιτισμό. Το 323 π.Χ. είναι το σημείο αναφοράς και ενάρξεως της ελληνιστικής εποχής, δηλαδή της εποχής των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των βασιλείων που αποτέλεσαν τους καθοδηγητικούς φάρους του ανθρωπίνου πνεύματος. Η ελληνιστική περίοδος είναι η περίοδος εκείνη κατά την οποία το ελληνικό πνεύμα αποκτά οικουμενική διάσταση και η Κοινή ελληνική κατακτά κάθε ανθρώπινη υπόσταση η οποία θέλει να αποκτήσει το στοιχειώδη πολιτισμό, μιμούμενη τους Έλληνες.Περνώντας όμως κανείς στο σήμερα, δυστυχώς τίποτα δε θυμίζει εκείνες τις ημέρες της ελληνικής κοσμοκρατορίας και της κυριαρχίας στον τότε γνωστό κόσμο με δίκαιο κι ατσάλι. Η σημερινή κατάντια του ελληνικού έθνους αντικατοπτρίζεται πλήρως στη διχόνοια που διέσπειραν οι μέχρι πρότινος απολίτιστοι και ανάξιοι της ανθρώπινης υπόστασης βάρβαροι. Σε εποχές δύσκολες σαν και αυτή που διανύουμε, είναι η επιτακτική ανάγκη η παρουσία ενός ανθρώπου αναλόγου μεγέθους με εκείνο του Αλεξάνδρου, ο οποίος θα φέρει την ομόνοια και θα μας οδηγήσει μέσω μιας νέας Πανελληνίας Συμμαχίας στην κατάκτηση όσων μας ανήκουν και όσων στερηθήκαμε, ξεχνώντας μια για πάντα όρους που δεν αρμόζουν στους Έλληνες