Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Ο ΠΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Στα χέρια του καθεστώτος, αυτή τη φορά με κυβέρνηση μπολσεβίκων κατσαπλιάδων και ψευτοδεξιών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έπεσαν 3 συναγωνιστές αφού συνελήφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη από πραιτωριανούς της ανθελληνικής και αντίχριστης αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Οι συναγωνιστές συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από Πατριωτικούς και Θρησκευτικούς φορείς έξω από το Αριστοτέλειο θέατρο όπου παιζότανε η ακατανόμαστη θεατρική παράσταση όπου προσβάλει τα Ιερά και τα Όσια της Ορθόδοξης θρησκείας μας.  

Οι πραιτωριανοί της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης άσκησαν υπερβολική βία προς τους συλληφθέντες και μάλιστα με μεγάλη μανία και ακατανόμαστες βρισιές προς αυτούς λες και ήταν οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες του κόσμου.
Μάλιστα οι ψευτόμαγκες ματατζήδες οι οποίοι πληρώνονται κυριολεκτικά με τρεις και εξήντα δεν δίστασαν να χτυπήσουν βάναυσα και Ιερείς που ήταν στην εκδήλωση, πράγμα που δεν το βλέπουμε όταν πρόκειται για μπαχαλάκηδες (αναρχικούς)
Εκεί ψευτόμαγκες με τα πράσινα δεν τολμάτε να κάνετε τα ίδια που κάνατε στους Εθνικιστής, Πατριώτες αλλά και στους ρασοφόρους αφού υπάρχουν εντολές άνωθεν να μην πειράζουν τα παιδιά, αλλά όμως δεν σας είδαμε να το καταγγείλατε πουθενά.
Το μόνο που μπορεί να γίνει τουλάχιστον τώρα για εσάς τους απλούς αστυνομικούς αλλά και για τους ανωτέρους σας που σας δίνουν τις εντολές, οι οποίοι προκειμένου να είναι αξιωματικοί έχουν πουλήσει και την ίδια τους την μάνα προκειμένου να παίρνουν προαγωγές, είναι το ανάθεμα.
Κάποια μέρα θα λογοδοτήσετε και εσείς, εάν όχι σε εμάς, στον Τριαδικό μας Θεό όμως σίγουρα.

Συγκινητική ήταν η παρουσία των λίγων αλλά εκλεκτών συναγωνιστών που βρέθηκαν στην διαδήλωση, ενώ την τιμή του κλήρου έσωσαν για ακόμα μία φορά ο γνωστός ανά το πανελλήνιο για την δράση του Πατήρ Κλεομένης, οι άξιοι Ιερείς Πατήρ Ιωάννης και Πατήρ Ευθύμιος και οι ατρόμητες Μοναχές από τη Λάρισα  του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων και Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι συναγωνιστές του Ιερού Λόχου 2012, η Εθνικιστική Νεολαία της Θεσσαλονίκης, ο Ορθόδοξος Σύλλογος Θεσσαλονίκης Άγιος Βασίλειος, ο Αγωνιστής της Ορθοδοξίας Ιωάννης Λαζάκης, ενώ το παρών έδωσαν και μεμονωμένα μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας από Λάρισα και Θεσσαλονίκη.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι μέλος του Συνδέσμου μας ο οποίος συνελήφθει και χωρίς να φταίει σε κάτι.
Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του το Δ.Σ προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο για τον Συναγωνιστή μας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στον εισαγγελέα όπου ζήτησαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την Δευτέρα όπου θα αποφασίσει ο εισαγγελέας εάν θα τους δικάσει στο αυτόφωρο ή θα τους ορίσει τακτική δικάσιμο.

Ελπίζουμε να συμβεί το δεύτερο ώστε όταν θα γίνει το δικαστήριο, τις κατηγορίες που τους έχει φορτώσει το καθεστώς (αυτή τη φορά των μπολσεβίκων) να πέσουν στο κενό και να αθωωθούν. 
 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :  Χάμος - Αστέριος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Πλασάτης - Αδάμος

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ζήσης - Νικόλαος

ΤΑΜΙΑΣ : Χάμος - Μαργαρίτης

ΥΠΕΥΘ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ : Μόσχος - Αθανάσιος

ΜΕΛΟΣ : Λιάρος - Χρήστος

ΜΕΛΟΣ : Κομνός - Ευάγγελος


Αναπληρωματικά Μέλη,  Μπίκας - Αθανάσιος  και Χαρισμανίδης - Πρόδρομος

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 15 Οκτωβρίου στην εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος  με αφορμή την συμπλήρωση των 113 ετών από τον θάνατο του μεγάλου ήρωα του Μακεδονικού αγώνα Παύλου Μελά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε για ακόμη μια φορά ο φλογερός Ιερέας και πρώην εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης, συνεχίστηκε με την ομιλία του Προέδρου μας Χάμου Αστερίου όπου αναφέρθηκε στην ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού ήρωα, άσκησε δριμεία κριτική σε Εθνικιστές και Πατριώτες που ξεχνούν τον ήρωα Παύλο Μελά, στο υπουργείο παιδείας (παραπαιδείας), στους καθηγητές και δασκάλους οι οποίοι δεν κάνουν ούτε μια αναφορά στον Μακεδονικό αγώνα αλλά και στον συγκεκριμένο ήρωα, ενώ έστειλε ξανά ένα σαφές μήνυμα προς τις προδοτικές κυβερνήσεις των Αθηνών πως το όνομα Μακεδονία είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ακλούθησε η κατάθεση στεφάνου από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου μας Πλασάτη Αδάμο, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και η εκδήλωση έκλεισε με το τη Υπερμάχο, Μακεδονία ξακουστή και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι ατρόμητες Μοναχές αδελφή Θεολογία του Ιερού Ναού των 12 Αποστόλων, η αδελφή Χριστονύμφη της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής, ο εκδότης του περιοδικού «Αφύπνιση» Νάρης Αλέξανδρος  και το μέλος της Ελληνικής Επαναφοράς Τσιάρας Δημήτριος.


Για άλλη μια φορά τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου μας έπραξαν το καθήκον τους όπως το κάνουν χρόνια τώρα.Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 113 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Ακριβώς 113 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το θάνατο ενός ανδρός που έδωσε στην κυριολεξία τα πάντα για την πατρίδα και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Ένας γνήσιος ευπατρίδης, ο οποίος άφησε πίσω του τα πλούτη και την οικογένεια του για να τρέξει να σώσει τη Μακεδονία μας που τότε σφάδαζε υπό το ζυγό των κομιτατζήδων. Δε δίστασε στιγμή να αρπάξει το ντουφέκι του και να φωνάξει στα χιονισμένα της Μακεδονίας μας βουνα, <<ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ>>.Μοναδικός ως προς τις ικανότητες του στον ανταρτοπόλεμο, καταφέρνει καίρια πλήγματα στους δυνάστες του ελληνισμού και ταυτόχρονα προκαλεί πανικό στον αιώνιο εχθρό, τον φερμένο από τα βάθη της μογγολικής στέπας. Συνεπικουρούμενος από μία μεγάλη μορφή της μάχιμης πτέρυγας της Εκκλησίας, το Γερμανό Καραβαγγέλη, δημιουργεί ένα θρύλο γύρω από το όνομα του που εκείνη την περίοδο, για λόγους ασφαλείας είναι το γνωστό <<Μίκης Ζέζας>>. Εξάλλου δε λείπουν από την παράδοση τα δημοτικά τραγούδια και τα ποιήματα στα οποία μνημονεύεται με το ψευδώνυμό του. Δυστυχώς όμως η προέλαση του θα σταματήσει στις 13 Οκτωβρίου του 1904, όταν έπειτα από προδοσία θα πέσει νεκρός, χωρίς αυτό να σημάνει φυσικά και το τέλος του απελευθερωτικού αγώνος.Κοιτώντας κανείς τη σημερινή κοινωνία και συγκρίνοντας τους ανθρώπους εκείνης της εποχής με τους συγχρόνους νεοέλληνες ως προς το ήθος και το φρόνημα σίγουρα απογοητεύεται. Η σημερινή εικόνα είναι αποτέλεσμα της δημοκρατικής απαξίωσης κάθε μορφής αγωνιστικής δράσης, κάθε μορφής καλλιέργειας ενός ακλόνητου στρατιωτικού φρονήματος και εμφυσήσεως της αγάπης προς την πατρίδα.Από την άλλη πλευρά, εμείς οι Έλληνες εθνικιστές δεν έχουμε το δικαίωμα να πτοούμαστε. Μια παροιμία αναφέρει ότι όσο πιο βαθύ είναι το σκοτάδι, τόσο πιο γρήγορα θα ξημερώσει. Ας προχωρήσουμε έχοντας ως οδηγούς μας μορφές σαν κι αυτή του Παύλου Μελά. Η Ελλάς διαθέτει αρκετούς ήρωες καθώς και σελίδες δόξης γραμμένες με χρυσά γράμματα, για να διαγράψει ιστορικά οποιοδήποτε έθνος, οποιαδήποτε φυλή κι οποιοδήποτε στράτό πέρασε ποτέ από αυτή τη γη. Έχοντας ως Υπέρμαχο Στρατηγό μας την Υπεραγία Θεοτόκο θα βαδίσουμε κάποια μέρα απελευθερωτές και θριαμβευτές συνάμα, εκεί που οι Θρύλοι συνυπάρχουν με την Ιστορία και την Πίστη. Απ' τη Μακεδονία μας στη Θράκη. Κι από 'κει ολοταχώς με τις ερπίστριες να ακούγονται μανιασμένες για την Πόλη των ονείρων μας...ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Ο Π.Ε.Σ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ

Το Δ.Σ και τα μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου δηλώνουν την συμπαράσταση τους προς την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα και τον εκδότη της Γιώργο Μιχαλόπουλο, για την δίωξη που έχει ασκηθεί ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο γνωστός δικηγόρος ανθέλληνας και υποστηρικτής όλων των ανωμάλων Άγης Τάτσης για ρατσιστικό σχόλιο σε πρωτοσέλιδο που είχε η εφημερίδα σε σχόλιο της Τετάρτης :

(ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ – ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ)

Ακόμη και ο υπουργός δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής ο οποίος ήταν αυτός που κατέθεσε το κατάπτυστο νομοσχέδιο περί φύλου ζήτησε την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας.
Ο κόκκινος (ροζ) φασισμός μέχρι και την δικαιοσύνη θέλει να ελέγξει και προσπαθούνε να πατάξουν κάθε ελεύθερη φωνή που έχει μείνει σε αυτόν τον τόπο, μάταια όμως αφού κάποιοι για τον κύριο Κοντονή και τους ομοϊδεάτες του είναι αποφασισμένοι για όλα

Συναγωνιστή Γεώργιε Μιχαλόπουλε και λοιποί συνεργάτες της Ελεύθερης Ώρας βαστάτε γερά.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 
 

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ψηφίστηκε στην ροζ και ανθελληνική βουλή από 148 διεστραμμένους, βιαστές της φύσεως, ανθέλληνες και δοσίλογους βουλευτές το επίμαχο νομοσχέδιο περί φύλου.

Οι βουλευτές που ψήφισαν ήταν 140 από τον ΣΥΡΙΖΑ, 6 από το ρυάκι (ποτάμι) ένας από την δημοκρατική συμπαράταξη (Θεοχαρόπουλος ) και ένας από τους ΑΝΕΛ ο γνωστός μουρλοέξυπνος Κώστας Ζουράρης.

Να σημειωθεί ότι στα θεωρία στήθηκε και πανηγύρι από φούστηδες με επικεφαλής κάποιον Γρηγόρη Βαλιανάτο, 2 ταχυτήτων και άλλους ανώμαλους αφού η ροζ βουλή τους επέτρεψε να παραβρίσκονται στα θεωρία.

Η ξευτίλα σε όλο το μεγαλείο της.

Για ακόμα μια φορά αδελφές και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.

Το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο δεν θα ψηφίζονταν εάν υπήρξε ένας άξιος Αρχιεπίσκοπος και άξιοι Μητροπολίτες.

Οι  συγκεκριμένοι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι που πέρασε το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο αφού θα μπορούσαν να ξεσηκώσουν τον λαό βγάζοντας τον στο δρόμο έξω από την βουλή ώστε να μην περάσει ποτέ αυτό το νομοσχέδιο.

Επίσης οι ανθέλληνες και δοσίλογοι ψήφισαν και την τροπολογία υπέρ της Τουρκική Ένωση Ξάνθης.

Μεταξύ άλλων και η υφυπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά από τους ΑΝΕΛ από την οποία ο πατέρας της ήταν πρόεδρος στο κόμμα της Βασιλικής Ένωσης.

Ακόμη και το  ΚΚΕ δεν ψήφισε για τούρκικη ένωση Ξάνθης αλλά όμως το ψήφισε η συγκεκριμένη κυρία που υποτίθεται ότι είναι και δεξιών αποχρώσεων.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος προς το παρόν αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση και δηλώνει ότι όταν θα σχηματιστεί πραγματική Εθνική κυβέρνηση από Έλληνες όλα αυτά τα κατάπτυστα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν θα καταργηθούν στο λεπτό και όσοι τα ψήφισαν θα λογοδοτήσουν.

ΕΞΩ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΦΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Με το παρόν δελτίο τύπου, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» διαμαρτύρεται εντονότατα για το διαστροφικό νομοσχέδιο περί «διορθώσεως (!) φύλου» που τίθεται υπό ψήφισιν σήμερα, 9 Οκτωβρίου 2017.  Πρόκειται για έκτρωμα που παραγνωρίζει τον νόμο του Θεού και την επιστημονική αλήθεια, οδηγεί δε τον άνθρωπο σε ψυχοφθόρες και σωματοκτόνους ατραπούς. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι εξ ίσου σοδομιτόφιλοι συνοδοιπορούντες από Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ/Ποτάμι) κ α ι  την Νέα Δημοκρατία αποπειρώνται σήμερα να οδηγήσουν νέους ανθρώπους στην ψυχασθένεια και την ανωμαλία.  Ο ποιήσας το πρώτο ανθρώπινο ζεύγος Θεός «ἀπ’ ἀρχῆς ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς».  Αυτό, όσο και να θέλουν οι δεξιοί και αριστεροί άθεοι υλιστές να το αμφισβητήσουν, είναι μία πραγματικότης που  δ ε ν  αλλάζει.  Είναι κατάντημα και εξαχρείωση και όχι δικαίωμα τα «πάθη ἀτιμίας» που περιγράφει ο Απόστολος Παύλος· «αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν, ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες.» (Ρωμ. α΄ 26-27).  Οι γομορρολάγνοι τον αιώνιο νόμο του Θεού αφρόνως και επιδεικτικώς τον αθετούν.  Αγνοούν όμως οι τάχα ορθολογιστές και την επιστήμη της Ιατρικής και της Βιολογίας; Δεν γνωρίζουν ότι στο ανθρώπινο είδος από την στιγμή της συλλήψεως και έπειτα όλοι οι άρρενες (αγόρια, άνδρες) έχουν 2 διαφορετικά φυλο-καθοριστικά χρωμοσώματα (ΧΥ) ενώ όλες οι θήλειες (κορίτσια, γυναίκες) 2 όμοια φυλοκαθοριστικά χρωμοσώματα (ΧΧ); Με ποιο δικαίωμα την παρενδυσία και την κάθε συναφή ψυχολογική απόκλιση και διαταραχή, αντί να την θεραπεύσουν βοηθώντας με αγάπη τον άνθρωπο που τυχόν έρχεται σε αντίθεση με την φύση του, θέλουν να την επιβάλουν ως υγιή εναλλακτική επιλογή; Είναι εξωφρενικό και τερατώδες να μην αναφέρει ο συντάκτης του νόμου καν το αντικειμενικώς αδιαμφισβήτητο «βιολογικό φύλο», αλλ’ απεναντίας να γίνεται λόγος περί «διορθώσεως του καταχωρισμένου στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεως φύλου», σαν να πρόκειται για αυθαίρετο ορθογραφικό λάθος που χρήζει διορθώσεως!
Αυτή η εσκεμμένη αποσιώπηση του βιολογικού φύλου είναι το άκρον άωτον της αντι-επιστημονικότητος, του παραλογισμού και της νοσηράς νοοτροπίας που διέπει τους νομοθέτες.  Τις αρρωστημένες φαντασιώσεις που ενθαρρύνει η νέα εποχή περί δήθεν «λάθους σώματος» των συνανθρώπων μας, θέλουν να τις καταστήσουν σώνει και καλά πραγματικότητα.  Συμπτωματικά, οι νεοταξίτες ευκαίρως – ακαίρως ειδωλοποιούν την φύση και λυσσούν κυριολεκτικά για να την «κακή» ανθρώπινη παρέμβαση και την «κλιματική αλλαγή», αλλά προκειμένου περί του φύλου νομοθετούν σήμερα τα προδήλως ενάντια στην ανθρώπινη φύση. 
Από την μανία τους δεν γλυτώνουν ούτε οι έφηβοι, που στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών βομβαρδίζονται με σκέψεις περί «λάθους» στο φύλο τους, το οποίο πρέπει να το διορθώσουν.  Ο νομοθέτης προβλέπει ότι θα έχουν την «δυνατότητα» να ζητήσουν διόρθωση ακόμη και οι νέοι αυτοί.  Αναρωτιέται κανείς, Έλληνες βουλευτές τα σκέφτονται αυτά ή αρσενοκοίτες που ορέγονται αμούστακα μειράκια, και θέλουν να τα αποπλανήσουν με το πρόσχημα της «διορθώσεως φύλου»; Ή έχουν το κουσούρι του κιναιδισμού και δεν θέλουν να αισθάνονται δακτυλοδεικτούμενοι; Εν τω μεταξύ, παραγνωρίζεται πλήρως η εμπεριστατωμένη αντίθεση της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος, όπως καταγράφηκε στην επιστολή της προς τους κακή τη μοίρα υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας Σταύρο Κοντονή και Ανδρέα Ξανθό, αντιστοίχως.  Ειδικά γι’ αυτήν την ηλικία (από τα 15 έως την ενηλικίωση), τονίζεται ότι αυτή «χαρακτηρίζεται από ρευστότητα της διαμορφούμενης ταυτότητας φύλου» και ότι «η εμπλοκή των εν λόγω νέων στη διαδικασία θα επιβαρύνει παρά θα βελτιώσει την ψυχική τους κατάσταση».   Προστίθεται ότι παρατηρείται «συννοσηρότητα κατάθλιψης και αυτοκτονικότητας».   Η ίδια Εταιρεία δηλώνει απεριφράστως ότι «η προϋπόθεση συναίνεσης των γονέων δεν φαίνεται ικανή να αποτρέψει δυσμενείς εκβάσεις, καθώς είναι γνωστό ότι η επιμένουσα στην εφηβεία δυσφορία φύλου μπορεί να έχει τροφοδοτηθεί από γονεϊκή ανοχή ή και ενθάρρυνση». Σημειωτέον ότι η εν λόγω Εταιρεία δεν προσεκλήθη καν στην διαβούλευση των αδίστακτων κοινοβουλευτικών με τους αρμοδίους φορείς.  Και μόνο γι’ αυτόν τον λόγο, δεν θα πρέπει να επικυρώσει το νομικό αυτό εξάμβλωμα που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την Ψυχιατρική, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 
Τούτων ούτως εχόντων, δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε την χλιαρή (ουσιαστικά ανύπαρκτη) αντίδραση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.  Με τέτοια νομοθετήματα απειλείται ευθέως ο κατ’ εικόνα πλασθείς άνθρωπος.  Έπρεπε σύσσωμος κλήρος και λαός με πρωτοστατούντες τους Αρχιερείς να είναι στο Σύνταγμα απόψε και αύριο, έξω από το βουλευτήριο της ανομίας ώστε να αποτραπεί δια της κατακραυγής η υπερψήφιση αυτού του ανοσιουργήματος, το οποίο, όπως μαρτυρούν το 98% των αρνητικών σχολίων στην δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, έρχεται σε πλήρη δυσαρμονία με τα χρηστά ήθη που έχουν απομείνει στον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό.
Αξιοκατάκριτοι και οι κατά τόπους ιατρικοί σύλλογοι και οι ακαδημαϊκοί της Ιατρικής και της Βιολογίας, που δεν καταδικάζουν δημοσία με το κύρος και τις γνώσεις τους τα όσα πέραν πάσης εννοίας φυσιολογικότητος θεσμοθετούν οι βουλευτές μας.
Ομοίως πρέπει να στηλιτευτεί η αφωνία των νομικού και δικαστικού κόσμου, για την πληθώρα παρενεργειών που θα έχει η ψήφιση αυτού του τερατουργήματος, αφού είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιον ότι ασυνείδητοι άνθρωποι, στην πραγματικότητα άνδρες ή γυναίκες, θα δηλώνουν υστεροβούλως ότι είναι του αντιθέτου φίλου κατά το δοκούν, προκειμένου να απολαύουν όσων ευεργετημάτων εθέσπισε ο νομοθέτης υπέρ του αντιθέτου φίλου κατά περίπτωσιν.
Απευθύνουμε ύστατη έκκληση προς τους βουλευτές: Όλα είμαστε διατεθειμένοι να σας τα συγχωρήσουμε: τα μνημόνια που υπογράψατε και τις κλεψιές που διαπράξατε, καθώς και τα αμέτρητα ψέμματα που είπατε.  Και άλλοτε είχε η Ελλάς εξωνημένους, ψεύτες και κλέφτες πολιτικούς, και άλλοτε εχρεοκόπησε, αλλά πάλιν εμεγαλούργησε.  Το έγκλημα όμως που ετοιμάζεσθε να διαπράξετε εις βάρος των συνανθρώπων μας, του θεσμού της Οικογενείας και του ίδιου του Γένους, δεν πρόκειται να σας το συγχωρήσουμε ποτέ.  Αναλογιστείτε δε ότι θα δώσετε λόγο εν Ημέρα Κρίσεως ενώπιον του Θρόνου του Δικαιοκρίτου Θεού, και εκεί δεν περνάνε τα περί «εκσυγχρονισμού» και «εξευρωπαϊσμού» φληναφήματα.