Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Μέλη του Δ.Σ του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χάμο Αστέριο,έδωσαν το παρών το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ξάνθης,στην κοπή της Βασιλόπιτας που πραγματοποίησε εκεί το παράρτημα του Συνδέσμου,το οποίο έχει ως Πρόεδρο τον άξιο συναγωνιστή μας Απόστολο Κωλέτση.Στη συνέχεια τα μέλη του συνδέσμου μετέβησαν στην Κεραμωτή της Καβάλας,όπου συναντήθηκαν εκεί με τον άξιο Έλληνα και ήρωα για την σημερινή εποχή Στάυρο Λάλα.Να σημειωθεί ότι ο Στάυρος Λάλας έγινε μέλος του Συνδέσμου μας στις 27 Δεκεμβριου του 2007,ένα μήνα πρίν αφότου ήρθε στην Ελλάδα μετά την αποφυλάκιση του και από τότε ο Σύνδεσμος μας βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του.

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Ως Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου θέλω να ευχηθώ για το 2019 στα Μέλη του Συνδέσμου μας, τα οποία είναι η δεύτερη μου οικογένεια, στους φίλους μας, αλλά και σε όλους τους Εθνικιστές και Πατριώτες Καλή και Ευλογημένη χρονιά, να μην χάσουν ποτέ την ελπίδα, να έχουν πίστη στο Θεό και καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας. Επίσης εύχομαι καλή λευτεριά σε όλα τα σκλαβωμένα κομμάτια του Ελληνισμού και του χρόνου στην Πόλη.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εύχονται στα μέλη, στους φίλους και σε όλους τους Εθνικιστές και Πατριώτες για το 2019 Καλή Χρονιά, Υγεία καλή Δύναμη καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας και σε όλα τα Σκλαβωμένα Αδέλφια μας, καλή απαλλαγή από Δοσίλογους Γενίτσαρους και Προδότες και με την Ευχή να βρεθεί ένας νέος Μέγας Αλέξανδρος ο οποίος θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα μας απαλλάξει από όλους τους Δυνάστες.

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εύχονται στα Μέλη, στους φίλους, σε όλους τους Εθνικιστές και Πατριώτες αλλά και σε όλους τους Σκλαβωμένους Έλληνες Καλά Λευκά και Ελληνικά Χριστούγεννα. Η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει την πολυπόθητη Λευτεριά..

Ένας Χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που έφυγε από τη Ζωή το ιστορικό πρόσωπο, ο Διοικητής του άρματος του Πολυτεχνείου που γκρέμισε την πόρτα χωρίς να συμβεί το παραμικρό, φίλος του Συνδέσμου μας και προσωπικός φίλος του Προέδρου μας Μιχάλης Γουνελάς σε ηλικία 70 Ετών. Εμείς όπως δηλώσαμε και πέρυσι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε τον εξαίρετο αυτόν άνθρωπο.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Β' ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟ 1003 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

1003 έτη συμπληρώνονται φέτος την 16η Δεκεμβρίου από το θάνατο ενός Βυζαντινού Αυτοκράτορος ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την τελευταία περίοδο ακμής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Πρόκειται για τον Αυτοκράτορα Βασίλειο Β' τον Βουλγαροκτόνο, ο οποίος δίδαξε στους απολίτιστους του Βορρά ότι η ελληνική πολεμική αρετή δύναται να κατανικήσει και τους πλέον βάρβαρους.

Χαρακτηριστική υπήρξε η κίνησή του, όταν κατά τη διάρκεια των πολεμικών συρράξεων με τον Σαμουήλ της Βουλγαρίας, αφού αιχμαλώτισε χιλιάδες Σλάβων τους τύφλωσε, τους αλυσόδεσε και άφησε μόνο έναν μονόφθαλμο για να τους οδηγήσει στον Σαμουήλ. Δυστυχώς σήμερα που οι Βουλγαροκτόνοι λείπουν, η Πατρίδα μας έχει καταντήσει έρμαιο των ανίερων ορέξεων του οποιουδήποτε Σλάβου και μογγόλου. Όποιοι ενοχλούνται βέβαια από την ιστορία του Βασιλείου και τρέφουν φιλοβουλγαρικά αισθήματα, αξίζει τον κόπο να θυμηθούν τη βουλγαρική κατοχή κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου καθώς και το καθεστώς των κομιτατζήδων. Τότε που ο Παύλος Μελάς και οι οπλαρχηγοί του Μακεδονικού Αγώνος έπαιρναν όρκο στα παγωμένα της Μακεδονίας μας βουνά, φωνάζοντας Βούλγαρος να μη μείνει.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ελληνική ιστορία διαθέτει στις σελίδες της ονόματα ανδρών και γυναικών, αντάξια της καταγωγής τους και του αίματος τους. Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι το πώς αυτός ο λαός με τα τόσα λαμπρά παραδείγματα επιλέγει ανθρώπους τόσο ανεπαρκείς και ανίκανους, που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαν να συγκριθούν με εκείνους του ενδόξου παρελθόντος. 

Κλείνοντας ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, τιμά τη μνήμη του Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου, υπενθυμίζοντας για ακόμη μία φορά σε όλους τους Έλληνες το αυτονόητο. Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη. 

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα και Βόλο,αλλά και άλλοι Λαρισαίοι Πατριώτες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου με λεωφορείο από Λάρισα για Βουλιαράτες,προκειμένου να παραστούν στο μνημόσυνο του Έλληνα ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα.Δυστυχώς όμως όταν έφτασαν στο προσωρινά Αλβανικό έδαφος,οι Αλβανοί κατσαπλιάδες δεν επέτρεψαν να περάσει κανείς Ελλαδίτης(τέσσερα λεοφωρεία και αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα),παρα μόνο λίγοι Βορειοηπειρώτες.Έτσι όλοι οι Ελλαδίτες,που ήμασταν εκεί αποφασίσαμε να γυρίσουμε προς το Ελληνικό έδαφος της συνοριακής γραμμής Κακαβιάς και να κλείσουμε τα σύνορα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων απο αυτοκίνητα.Έτσι λοιπόν μετά την κυβέρνηση των Αλβανών κατσαπλιάδων,τη σκυτάλη πήρε η προδοτική κυβέρνηση της Ελλάδος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,δίνοντας εντολή στην ανθελληνική αστυνομία να ανοίξουν τα σύνορα.Έγιναν μάχες σώμα με σώμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και μία Λαρισαία,όμως τα σύνορα δεν άνοιξαν.Στο τέλος πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο τόσο για τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, αλλά και του Αριστοτέλη Γκούμα απο Ιερέα ο οποίος ήρθε από το Δελβινάκι.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ