Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Ο Π.Ε.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος συγχαίρει την οικογένεια Σκλαβενίτη, που έχει την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ αφού αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους 2 στρατιωτικούς μας που βρίσκονται αιχμάλωτοι στους Τούρκους (Μογγόλους) να κάνει αποκλεισμό σε Τουρκικά προϊόντα.
Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ αποδεικνύεται ότι εκτός από καλοί εργοδότες, είναι και πάρα πολύ καλοί Έλληνες, αλλά και καλοί Χριστιανοί αφού δεν ανοίγουν καμία Κυριακή του χρόνου πλην μίας που είναι πριν τα Χριστούγεννα και είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Ίσως είναι από τους ελάχιστους επιχειρηματίες στην Ελλάδα που σκέπτονται και πράττουν Ελληνικά, σε αντίθεση με τους περισσότερους οι οποίοι προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα χρήματα ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.
Η οικογένεια Σκλαβενίτη θυμίζει κάπως τους Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές της Εθνεγερσίας του 1821 οι οποίοι έδιναν τα υπάρχοντα τους στον αγώνα.

Τέτοιους επιχειρηματίες θα πρέπει οπωσδήποτε να τους στηρίζουμε, αφού για την παγκοσμιοποίηση που φαίνεται ότι επικρατεί σήμερα, η οικογένεια Σκλαβενίτη είναι το κόκκινο πανί.
Φανταστείτε και άλλοι Έλληνες επιχειρηματίες να σκέπτονταν όπως η παραπάνω οικογένεια, πόσο καλύτερα θα ήταν η πατρίδα μας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες ιστοσελίδες οι οποίες δεν μπορούν να το χωνέψουν, δημοσιεύουν πως δεν ισχύει ο αποκλεισμός των Τούρκικων προϊόντων από τα συγκεκριμένα σουπερ μάρκετ.
Εμείς όμως  με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε από τουλάχιστον 3 σουπερ μάρκετ των Αθηνών, ισχύει και με το παραπάνω.
Απλά οι ιδιοκτήτες για ευνόητους λόγους, αφού παραμονεύει η παγκοσμιοποίηση δεν μπορούν να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ

ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μεγάλη ήταν όπως φαίνετε η ευαισθησία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αφού ύστερα από εντολή του εισαγγελέα πραγματοποίησε 7 συλλήψεις από τον Εθνικιστικό χώρο ως τρομοκράτες γιατί όπως λέει το κατηγορητήριο έβαζαν βόμβες σε αναρχικά στέκια (καταλήψεις).
Εμείς δεν θα εξετάσουμε εάν τα συγκεκριμένα άτομα είναι τρομοκράτες, αφού τον λόγο για αυτό το θέμα έχει η δικαιοσύνη, ούτε επίσης θα μπούμε στην λογική εάν αυτό είναι σωστό να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ μπαχαλάκηδων και άλλων ομάδων.
Οι οργανώσεις όπως αναφέρεται είναι η Combat 18 Hellas και οι ΑΜΕ.
Εκείνο όμως που έχουμε να πούμε είναι ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και οι εισαγγελείς έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Μόλις ενοχλήθηκαν τα παιδιά του συστήματος, οι μπαχαλάκηδες οι οποίοι υποστηρίζονται από τον Σιωνιστή Τζόρτζ Σόρρος και παρόλο ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες αφού τα κτίρια ανήκουν σε ιδιώτες ή στο δημόσιο, ενεργοποιήθηκαν αμέσως και προχώρησαν στις παραπάνω συλλήψεις.

Δεν είδαμε όμως κύριοι της αντιτρομοκρατικής και κύριοι εισαγγελείς να κάνετε το ίδιο για την παράνομη ιστοσελίδα του ιντιμίντια που έχουν οι μπαχαλάκηδες και τρομοκρατούν απλούς πολίτες οι οποίοι πιστεύουν σε Ελλάδα και Ορθοδοξία η τα διάφορα νόμιμα γραφεία Πατριωτικών Εθνικιστικών οργανώσεων  και κομμάτων τα οποία αρκετές φορές έχουν κάψει ή καταστρέψει, ή έχουν ξυλοκοπήσει διάφορα άτομα που ανήκουν στους συγκεκριμένους χώρους ή και στοχοποιούν άτομα.

Πρόσφατα είχαμε την καταστροφή του γραφείου του Συλλόγου Δεσμοί Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη, την στοχοποίηση των πατριωτών που ήταν έξω από το θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα και διαμαρτύρονταν, τις επιθέσεις που είχαμε στο Μοναστηράκι, τις συνεχείς επιθέσεις του Ρουβίκωνα, την στοχοποίηση ξενοδοχείων και κέντρων συνεστιάσεων που δίνονται σε Πατριώτες και πολλά άλλα ακόμη.
Αλλά και αυτοί οι μπαχαλάκηδες  όσο και να θέλουν να κρυφτούν ότι δεν είναι του συστήματος δυστυχώς για αυτούς, το αποδεικνύουν συνεχώς.
Μάλιστα αν είναι δυνατόν αυτοί που μισούνε τις αστυνομικές αρχές, από την κατάληψη της φαβέλα στον Πειραιά άτομα από εκεί μέσα πήγαν και κατέθεσαν στην αντιτρομοκρατική ότι αναγνώρισαν έναν συγκεκριμένο νεαρό για την επίθεση προς το παράνομο στέκι τους.

Είχαμε και την περίπτωση όπου προσέφεραν προστασία στον επιχειρηματία του θεάτρου Ακροπόλ στην Αθήνα όπου παίζονταν η βλάσφημη παράσταση.
Σύντροφοι που είναι η επαναστατικότητα σας ; σαν να είχε δίκαιο ο πρώην σύντροφος σας Κουνταρντάς όταν αποκάλυψε ότι πίσω από εσάς κρύβεται ο Σιωνισμός αλλά και οι πρώην σύντροφοι σας οι πραγματικοί αναρχικοί της Αργεντινής.

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας…ποιός θα το περίμενε ότι θα συνεργαζόσασταν με την αντιτρομοκρατική.
Και εσείς κύριοι της αντιτρομοκρατικής για να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι και εσείς προστατεύεται τα παιδιά του συστήματος, τους μπαχαλάκηδες σας καλούμε να κάνετε σωστά την δουλεία σας για όλα τα παραπάνω που σας αναφέραμε.

Τέλος ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος  δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τους συλληφθέντες οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια του καθεστώτος, ένα καθεστώς το οποίο στηρίζει αναμφίβολα την ανομία αλλά και έναν δεύτερο γύρο ο οποίος χαρακτηρίζεται ως νέος συμμοριτοπόλεμος από μπαχαλάκηδες όπου οι μισοί και παραπάνω είναι αλλοδαποί.   


Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (ΠΑΙΟΝΙΑΣ)


Προκλητικός για άλλη μία φορά παρουσιάστηκε ο ανθέλληνας δήμαρχος Πολυκάστρου (Παιονίας) Χρήστος Γκουντενούδης, αφού την πρώτη φορά δεν χορήγησε άδεια για μικροφωνική στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία μας ως όφειλε,  που έγινε στο Πολύκαστρο την περασμένη Κυριακή, αυτή τη φορά προχώρησε σε δηλώσεις  στην εφημερίδα και ιστοσελίδα «ειδήσεις.gr» του Κιλκίς αποδοκιμάζοντας τους διαδηλωτές για τα υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του και χαρακτηρίζοντας αυτούς με την γνωστή καραμέλα ως ακροδεξιούς και φασίστες.

Αυτός ο ανθέλληνας να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου ήταν κλειδωμένος στο δημαρχείο και φυλάγονταν από τα ματ.
Δυστυχώς όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς.   

Ανθέλληνα δήμαρχε Πολυκάστρου να είσαι σίγουρος πως όταν θα σχηματιστεί πραγματικά Ελληνική Κυβέρνηση θα δώσεις λόγο.


Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Φτωχότερος έγινε εδώ και 2 μέρες ο Εθνικιστικός χώρος στην Λάρισα, αφού έφυγε από την ζωή και σε ηλικία 56 ετών ο συναγωνιστής Νικόλαος Μαριόλης αφήνοντας πίσω του 2 παιδιά.
Ο Νίκος Μαριόλης ήταν από τα παλιά στελέχη του Εθνικισμού, στέλεχος του ΕΝΕΚ από το 1980 έως και την διάλυση του ενώ αργότερα παρέμεινε ανέντακτος Εθνικιστής.
Υπήρξε ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδος «Πρωινή» που εκδίδονταν στην Λάρισα, όπου μέσα από τις στήλες περνούσε αρκετά Εθνικιστικά και Πατριωτικά κείμενα.
Ο Νίκος Μαριόλης ήταν ένας πραγματικός κύριος, ένας αριστοκράτης, ήταν πιστός φίλος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (κάτι που θα ζήλευαν πολλά από τα μέλη μας) ενώ ήταν και πολύ φίλος με τον Πρόεδρο μας.
Συναγωνιστή Νίκο σου ευχόμαστε καλό ταξίδι, είμαστε σίγουροι ότι ήδη είσαι στην γειτονιά των Αγγέλων, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και να έχεις καλό παράδεισο.

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο Π.Ε.Σ


Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα, Βόλο και Κατερίνη έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 4 Μαρτίου στο δυναμικό συλλαλητήριο που έγινε για την Μακεδονία μας στη κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου.
Η εκδήλωση είχε διαφημιστεί μέσω του φέισμπουκ  από ακομμάτιστους πολίτες της Μακεδονίας μας και συγκέντρωσε εκατοντάδες Έλληνες  πατριώτες από πολλές πόλεις.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνουν ομιλίες αλλά ο ανθέλληνας δήμαρχος Πολυκάστρου (Παιονίας) Χρήστος Γκουντενούδης δεν έδωσε την άδεια για μικροφωνική, έτσι λοιπόν αποφασίστηκε και ύστερα από πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας και σε συνεννόηση με τους ακομμάτιστους φορείς που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, να πραγματοποιηθεί πορεία από το κέντρο του Πολυκάστρου μέχρι την Εθνική οδό που οδηγεί στα προσωρινά σύνορα με τα Σκόπια στους Ευζώνους, προκειμένου να κλείσουμε τον δρόμο προς ένδειξη διαμαρτυρίας για το όνομα της Μακεδονίας μας που θέλουν να πουλήσουν οι δοσίλογοι των Αθηνών.

Η ανθελληνική αστυνομία όμως κατόπιν εντολής που είχε από τα ανώτατα στελέχη τα οποία υπακούουν τυφλά στον ανθέλληνα υπουργό μη προστασίας του πολίτη Τόσκα, ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει να φτάσουμε στην Εθνική οδό και ότι θα γίνει μόνο μία μικρή πορεία πράγμα που εμείς ουδέποτε δεχτήκαμε και έτσι ξεκίνησε η πορεία μας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις μας σταμάτησαν στα 500 μέτρα και μας είπανε πως αν συνεχίσουμε θα γίνουν συλλήψεις.
Να σημειωθεί ότι επικεφαλείς της πορείας ήταν τα πανό του Συνδέσμου μας και συντονιστής των συνθημάτων ήταν ο Πρόεδρος μας Χάμος Αστέριος.
Εμείς λοιπόν δεν ακούσαμε τις εντολές της ανθελληνικής αστυνομίας παρακάμπτοντας τον κεντρικό δρόμο, πήγαμε από άλλα δρομάκια προς την έξοδο της πόλεως προκειμένου να φτάσουμε στην Εθνική οδό, γελοιοποιήσαμε την ανθελληνική αστυνομία αφού για αρκετό χρόνο υπήρχε κλεφτοπόλεμος.

Σε αυτό το διάστημα ήρθαν και άλλες ενισχύσεις και προκειμένου να μην πέσουμε στα χέρια του καθεστώτος αποφασίσαμε να γυρίσουμε την πορεία ξανά στο κέντρο του Πολυκάστρου, όπου κατέληξε έξω από το Δημαρχείο και το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε τόσο προς τον Δήμαρχο αλλά και προς την Αστυνομική αρχή, όπου η πολύ ωραία και δυναμική εκδήλωση έκλεισε με το Μακεδονία Ξακουστή, το τη Υπερμάχω και τον Εθνικό μας ύμνο.

Για άλλη μία φορά η προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σταμάτησε τους Έλληνες Πατριώτες και δεν τους επέτρεψε να διαμαρτυρηθούν εκεί που ήθελαν, εν αντιθέσει με την κυβέρνηση των Σκοπίων η οποία επέτρεψε την διαδήλωση που είχε προγραμματιστεί εκεί την ίδια ημέρα κατά την επίσκεψη του ανθέλληνα υπουργού εξωτερικών της Ελλάδος Νίκου Κοτζιά, ο οποίος επισκέπτονταν τα Σκόπια προκειμένου να συνομιλήσει με την κυβέρνηση των Σκοπίων για το όνομα.

Από όλα τα συλλαλητήρια που έχουν γίνει μέχρι τώρα για την Μακεδονία μας αυτό ήταν το καλύτερο και το πιο ποιοτικό που έγινε μέχρι σήμερα.   
    

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Ο Π.Ε.Σ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με το παρόν δελτίο τύπου εκφράζει την οργή και αγανάκτηση του για το επεισόδιο που σημειώθηκε στον Έβρο όπου είχαμε την απαγωγή των 2 στρατιωτικών μας από Τουρκική περίπολο, του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του Λοχία ΕΠΟΠ Δημήτριο Κουκλατζή.
Και λέμε απαγωγή αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο Σύνδεσμος μας από φίλους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που υπηρετούν στην περιοχή, η τουρκική περίπολος εισηλθε σε Ελληνικό έδαφος και απήγαγε τους 2 στρατιωτικούς μας.
Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι από την περιοχή και την ξέρει πολύ καλά.

Είναι το δεύτερο σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσαν οι Μογγόλοι αφού πριν λίγες ημέρες είχαμε και τον διεμβολισμό του πολεμικού μας πλοίου «Γαύδος» από αντίστοιχο τουρκικό.
Για άλλη μια φορά η προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «έπραξε το καθήκον της».
Μάλιστα το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης όπου επικεφαλής βρίσκεται ο δοσίλογος Πάνος Καμμένος και από προχτές Υφυπουργός ανέλαβε ο ψευτοαριστερός ονόματι μπαρμπαφώτης Κουβέλης ηλικίας 80 ετών (θα τρέμουν τώρα οι Τούρκοι) εξέδωσε ανακοίνωση που λέει ότι οι στρατιωτικοί μας μπήκαν κατά λάθος σε Τουρκικό έδαφος και συνελήφθησαν, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να απελευθερωθούν (σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν).

Τα Τουρκικά μέσα μαζικής ενημερώσεως  πανηγυρίζουν και γράφουν ότι οι 2 αυτοί στρατιωτικοί μας θα γίνουν ανταλλαγή με τους 8 πραξικοπηματίες Τούρκους αξιωματικούς που έχουμε εδώ στην Ελλάδα.   
Τι να περιμένει κανείς και από τον δοσίλογο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας έλεγε ότι δεν υπάρχουν σύνορα.
Ένοχη είναι επίσης και η χλιαρή στάση των κομμάτων τις αντιπολίτευσης πλην ελαχίστων, ενώ ύποπτος είναι και ο ρόλος των Αμερικανών και ιδιαίτερα του πρέσβη που βρίσκετε εδώ στην Ελλάδα τους οποίους Τσίπρας και Καμένος υπηρετούν τυφλά.

Μεγάλη είναι και η ευθύνη της ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού αφού υπηρετεί τυφλά και εκείνη τους δοσίλογους που μας κυβερνάνε με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζετε ο στρατός μας και να πέφτει και το ηθικό.
Κάποτε κύριοι, ειδικά εσείς της Ηγεσίας του στρατού θα λογοδοτήσετε και αν οι πολιτικοί πρόκειται να εκτελεστούν σε ένα νέο Γουδί μία φορά, εσείς θα εκτελεστείτε δύo.
Οι κυβερνώντες έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και εσείς κάθεστε και τους κοιτάτε, φτάσατε τον ένδοξο κάποτε Ελληνικό Στρατό στο πιο χειρότερο σημείο.Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Όπως μας πληροφόρησαν φίλοι του Συνδέσμου μας από την Αθήνα, το ρόλο της προστασίας του θεάτρου Ακροπόλ που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους όπου παίζεται η βλάσφημη θεατρική παράσταση με τίτλο " JESUS CHRIST SUPERSTAR " ανέλαβαν οι μπαχαλάκηδες.

Συγκεκριμένα εδώ και μέρες όπου παίζεται η παράσταση συγκεντρώνονταν έξω από το θέατρο αρκετοί πιστοί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν μεταξύ άλλων και ο γνωστός ανά το πανελλήνιο Πατέρας Κλεομένης. Για τον λόγο αυτό οι θεομπαίχτες ιδιοκτήτες του θεάτρου καλούσαν την αστυνομία για προστασία, εδώ και 3 ημέρες όμως την προστασία ανέλαβαν οι μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια και τα γύρω στέκια (καταλήψεις) οι οποίοι αντικατέστησαν την αστυνομία.
Μάλιστα οι ίδιοι το αναφέρουν στην σελίδα τους το ιντιμίντια που στηρίζεται από τον Τζώρτζ Σορος, ότι έχουν αναλάβει την περιφρούρηση του θεάτρου για να μην πηγαίνουν οι χριστιανοταλιμπάν όπως τους αποκαλούν και δημιουργούν πρόβλημα και καλούν τον κόσμο να πάει στην παράσταση.

Είστε πραγματικά για γέλια, εάν εσείς είστε αναρχικοί εμείς είμαστε αστροναύτες.
Όσο και να θέλει να πιστέψει κανείς ότι δεν είστε του συστήματος εσείς το αποδεικνύεται με τον τρόπο σας.
Είστε το παρακράτος, είστε όργανα των σιωνιστών, κάνετε την βρώμικη δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ, εξυπηρετείτε ακόμα και τα συμφέροντα των επιχειρηματιών που έχουν το θέατρο, αντικαταστήσατε την αστυνομία ή τους σεκιουριτάδες που έπρεπε να ήταν έξω από το θέατρο, οι πραγματικοί αναρχικοί, μπαχαλάκηδες δεν γίνονται όργανα των επιχειρηματιών όπως γίνατε εσείς.
Φτάσατε στο σημείο να προπηλακίσετε μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους, ενώ έχετε στοχοποιήσει όλους τους χριστιανοταλιμπάν όπως τους αποκαλείται, δηλαδή όλους αυτούς που ήτανε εδώ και μέρες έξω από το θέατρο και διαμαρτύρονταν απειλώντας τους ότι θα τους κάψετε.

Οι πραγματικοί αναρχικοί γελάνε μαζί σας, ρωτήστε αν θέλετε τους αναρχικούς της Αργεντινής οι οποίοι κατήγγειλαν ότι πίσω από το ιντιμίντια κρύβεται ο Τζώρτζ Σόρος ή τον πρώην σύντροφο σας Κουνταρδά ο οποίος μάλλον πρέπει να είναι πραγματικά αναρχικός, αφού κατήγγειλε ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Σιωνισμός.

Τέλος σχετικά με την βλάσφημη παράσταση θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους πιστούς ότι 3 Μητροπολίτες μεταξύ αυτών και ο Πειραιώς και εδώ πρέπει να τους συγχαρούμε κατέθεσαν μήνυση προκειμένου να σταματήσει η παράσταση.
Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα κανένας εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε με το τόσο σοβαρό αυτό θέμα το οποίο παραβιάζει και το Σύνταγμα.
Σύνταγμα το οποίο δυστυχώς ακόμα για τους κατσαπλιάδες αριστερούς έχει θέση ισχύος ακόμη αφού δεν έχει καταργηθεί.   

ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ 

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ